Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi matau daug kas čia prisistatinėja tai sugalvojau ir aš prisistatyti :D Taigi pradėkim prisistatinėti. Mano vardas Vidmantas, draugai vadina Vidma. Gyvenu Vilniaus rajone. Man 11 metų. (1999-08-15). Esu draugiškas, linksmas, paslaugus, sąžiningas, neapgaudinėju ;) Mėgstu prikolint :D Turiu brolį, kuriam 14 metų... Mėgstu DragonBall, Simpsonus, piešt, šokt. Šoku Hardstyle(Shuffle) apie 14mėnesių, dar šoku Jumpstyle, šoku apie 11mėnesių. Paišau daug ką, bet daužniausi piešiniai tai - Graffiti. Per kompą lošiu MineCraft, Simpsons Hit & Run. Kas žino gerų žaidimų pasiūlykit :D Na ką daugiau apie save galių papasakot... Namie nieko neauginu... Sąlygos netinka... Mėgstu šunis. Mėgstamiausios veislės: Jorkšyro Terjeriai ir Sibiro Haskiai. Šiame tinklapyje tikiuosi gaut daug medalių, būt aktyvus. Iš manęs galima tikėtis daug ko :D Na va ir viskas. Jeigu norit, kad dar ką nors papasakočiau rašykit į komentarus, būtinai papasakosiu, nes turbūt jau viską išpasakojau :D

Mano foto: http://www.part.lt/img/09c7ffebb33fc443ab5635.JPG

• Atsakymų 44
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5029 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...