Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

ErneLisDnK pristatymas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Sorry kad nerasysiu LT raidemis... :D Trumpas aprasymas(pirmas). nu tj cia siek tiek apie mane....

Mano vardas: Ernestas.

Augintiniai: Kate: murke.

Dabar esu Anglijoj, atostogoms isvaziavau. Biski nervina tie anglai bet nk... gyvenu :D

Sportas: Futbolas, mmm nezinau kodel jisai man labiau patinka nei krepsinis :unsure: . Turiu viena megstamiausia komanda krepsinio(apie tai skaitykite zemiau)

Megstamiausios komandos: Krepsinio- BC Lietuvos rytas.

Futbolo- Real madrid, FC Barselona, Liverpool.

Megstamiausi sportininkai: Lionel Messi(avataras mano), C.Ronaldo, David Villa.

Muzika: Electro House, Pop. Megstu klausytis Eminem.

Televizija: Simpsons(h), Family Guy.

Seima: Tetis, Mama ir as.

Laisvalaikis: PC, Laukas, Draugai(kadangi as dabar Anglijoj tai nelabai daug draugu turiu. As cia pirma kart, ir neilgai as cia...)

Zaidimai: GTA San Andreas, Samp, MTA, Cs, Minecraft, Fifa11, Modern Warfare 2.

Kompiuteris: Laptopas.

Nuotraukas as cia nedejau, bet turiu facebook ir tenais yra viena normali kita su NEGATIVU.I facebook paieska suveskite: Ernestas Šareika. O ta normali foto.. nelabai, nes anksciau fotkinausi kai dar turejau telifa su 1.2Megapixeliais :D Man 12metu, gimtadienis liepos21d. Gimtadienio proga tevai xboxa padovanos tai jau pr pc nedaug ir sedesiu :D. Kas turi Xboxus kvieskite i skype: ernelis906. Seip megstu chatint skypei, ir pasupergamint SuperGames.lt svetainei :D. Aciu kad skaitete :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atsakymas i sIner* klausima: Mane jie nervina del to kad rekia labai, ir kaip jiems negeda :D. Pavyzdiui atike varai, tie per visa autika snekasi tarpusavi. Va dar... yra gatve ir kairej gatves pusej vaikai baseine maudosi, as ten luzau dar + tegu vidury kelio baseina pasistato. Kaikurie vaiksto basi ir dar su naktiniais :unsure: Ot kur dalba****. Vistiek UK kieta gyvent :D

P.S: Uzdavinekit ir jus klausimus, atsakinesiu :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...