Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

noriu pasidalinti savo asmenine patirtimi ir nuomone apie aureva.lt projektą, kad kiti žaidėjai galėtų įvertinti, ar verta jame dalyvauti, skirti laiką ar pinigus.

Kurį laiką pats buvau projekto administracijos komandos dalimi – prižiūrėjau projektą, bendravau su žaidėjais ir mačiau situaciją ne tik iš žaidėjo, bet ir iš vidaus pusės. Deja, laikui bėgant nusivylimas tik augo. Dažnai ir ne visada aiškiai keičiamos taisyklės, atsirandančios nerašytos „vidinės“ taisyklės, kartais nepakankamai pagarbus bendravimas su žaidėjais, įskaitant ir jaunesnius dalyvius, taip pat skaidrumo stoka lėmė tai, kad nusprendžiau projekte nebedalyvauti.

Kalbant apie paramą projektui ir importuojamas transporto priemones – mano patirtis taip pat nebuvo gera. Nepaisant to, kad buvo mokama parama ir pateikiami lūkesčiai dėl transporto priemonių korekcijų, jų atlikimas dažnai neatitiko to, kas buvo tikėtasi, o į žaidėjo pastabas ne visada buvo atsižvelgiama. Tai sukeldavo dar daugiau nusivylimo ir nepasitikėjimo.

Taip pat ne kartą teko matyti situacijų, kai bendravimas su bendruomene, ypač sudėtingesnėse ar konfliktinėse situacijose, buvo pernelyg aštrus, žeidžiantis arba net grasinantis. Mano nuomone, toks tonas formuoja labai neigiamą projekto įvaizdį ir kenkia pačiai bendruomenei.

Dėl šių priežasčių, mano manymu, šiuo metu neverta investuoti daug laiko ar pinigų šiame projekte. Tai nėra puolimas – tai mano asmeninė patirtis ir nuomonė, kuria dalinuosi tam, kad kiti galėtų priimti informuotą sprendimą.

Linkiu projektui daugiau stabilumo, profesionalumo, skaidrumo ir pagarbos bendruomenei. O projekto savininkui nuoširdžiai linkiu į tai pažvelgti rimtai – įvertinti kritiką, priimti brandžius sprendimus ir prisiminti, kad projektas gyvuos tik tol, kol žaidėjai jausis gerbiami ir svarbūs.

image.thumb.png.5d38f91bd60dbd5415f65a416a26a15a.png

Redaguota , nario LTProjekturRewiever

Kokio velnio pirkti importines mašinas ir kišti pinigus į virtualų pasaulį :D Man kaip suaugusiam žmogui yra tuo pačiu metu graudu ir juokinga, kad perkami virtualus daiktai kurie tiesa pasakius yra beverčiai, įtariu jog dar už nemažus pinigus yra tai perkama, o jeigu kažkas atsitinka, dažniausiai lieka kaltas tas kas pirko. 

O dėl pačios administracijos, tai kiekvienas projektas turi įvairia administracija, įvairaus amžiaus ir įvairių asmenybių. Serverių yra pilna, tai gali išbandyti pirma skirtingus serverius ir pamatysi kur tau labiausiai patiks bendruomenė, tada galvoti, ar nori toliau jame žaisti, investuoti savo laiką. 

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...