Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė
❗️ Dėmesio! Prieš leidžiant skriptus/modifikacijas, būtinai patikrinkite jų kodą! </>

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, nesenai startavo mano internetinė FiveM scriptų parduotuvė. Visi produktai ateinu su pilna dokumentacija, open source html, js. Yra ir lietuviški išvertimai.

Žvejyba su skill tree, skirtingais žvejybos tipais ir daugiau. Pilnai OPEN SOURCE

Žaidėjų valdomos parduotuvės, kurios susiriša su mano fūristo darbu

Mano parduotuvėje rasite ir daugiau "scriptų"
https://www.xada-shop.com

Taipogi priimu ir privačius užsakymus discord: _xada

• Parašė po 1 mėnesio...
prieš 34 minutes , Tautvis23 parašė:

Jei rimtai , šis žmogus naudoja AI asistentus šiom sistemom. 
Taip taip taip, jis to nepripažins, bet tai tiesa.
Tingiu traukt failus iš AI :)
Galiu atkartot tokias  pačias sistemas kaip čia parodomos, ir AI visai nesupyks :D 

Skambi kaip mano močiutė kuri atsisako naujausio Iphone, nes naujovės = blogis...

Nežinau, kas tokio nutiko tavo gyvenime, kad nusprendei pereiti per visus mano postus ir parašyti po blogą žinutę, bet niekada neneigiau, kad nenaudoju AI, yra įrankis kuris leidžia atlikti darbus sparčiau ir kokybiškiau :) 
Kitą kartą nepatingėk ir pro mano facebooko draugų listą praeiti visiem po blogą žinutę parašyti :D 

Per tą laiką gali pasižiūrėti ir mano naują išleistą sistemą:

prieš 12 valandas(-ų), Tautvis23 parašė:

Jei rimtai , šis žmogus naudoja AI asistentus šiom sistemom. 
Taip taip taip, jis to nepripažins, bet tai tiesa.
Tingiu traukt failus iš AI :)
Galiu atkartot tokias  pačias sistemas kaip čia parodomos, ir AI visai nesupyks :D 

tu suprask kad IT sryti JUNIOR ir MID developeriai jau nebereikalingi. Nes jie raso kodus su klaidom bloga architektura ir n kitu dalyku standartu ir pan.  kam moketi kazkam alga jei su AI ta pati koda parasysi per kelias minutes, nera tikslo laukti savaitem ar menesiais. tavo tas pareiskimas tingiu traukti failu is AI, kuom pats gali pasigirti net su AI sukures bent koki nors darba ?  nesuvokiu tokiu kaip tu laido riteriu.

o  XaDas saunuolis jaunuolis, jis bent kazka daro ir stengiasi :) , dabar tokie laikai AI tavo naujasis google. mano laikais buvo MiRc visas AI+google. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 144 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...