Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

sveiki pradejom draugauti su mergina jinai is baltarusijos gomel miesto daro tiktoke live"us

pradzioje viskas buvo gerai bendravom per instagram buvo skambuciai jinai pirma rasydavo nors is pokalbiu bei atsakymu ganetinai salta budavo

dabar pries 3sav nutiko ivykis as buvau jos drauges live kazkoks bicas uzejo ir parase kad jinai yra salava jos drauge nusiunte jai screenshota kad as ten buvau jinai mane tiktoke uzbanino instagrame paliko parasiau uz ka banas atrase kazkas tokio

žkniso melas iš žmonių, kurie patys nieko verti. Rašo iš netikrų paskyrų. Jei mergina graži – tai iškart „šlu**a“ 😆 Žemesnio lygio. Ir be to žodžio nieko daugiau nežino. Tu su jais sukiesi. Tai kokią išvadą galima padaryti?

atsiprasiau parasiau kad as uz ja bet kokiu atveju pastate emoji sirdute ir atblokavo

pabendravom dar +- 2sav dabar 6d ignoras is jos puses neko neraso pats pirmas bijau rasyti

jinai zino kad as isimylejes jauciu simpatija

buvo dovaneles tiktoke bei gimtadienio proga imeciau 100 euru

kas labiau susidures su merginomis kas cia yra as papuoliau ant eskortines panos?

ir visas tas sillas bendravimas buvo tik zaidimas bei manipuliacijos?

jos soc tinklai

https://www.instagram.com/smokeass.s/

https://www.tiktok.com/@an_gells

Redaguota , nario Dainius0055
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...