Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kuriu naują Minecraft serverį (angliško tipo) ir ieškau talentingų žmonių prisijungti prie komandos! Šiuo metu komandoje esame 2 žmonės.

Ieškomos pozicijos:

• Programuotojas (žmogus, kuriam patinka kurti pluginus ir pritaikyti žaidimą), daugiau informacijos galėsiu suteikti pačiame discorde. 

• Kitos kūrybinės rolės pagal poreikį

Atlyginimas: Derinamas pagal susitarimą.

Jeigu norite prisijungti, parašykite man asmeniškai ir aš atsiųsiu Discord pakvietimą.

Kurkime kažką nuostabaus kartu!

Java/Bedrock žaidėjams. 

prieš 2 valandas(-ų), _Boryslav parašė:

Kuriu naują Minecraft serverį (angliško tipo) ir ieškau talentingų žmonių prisijungti prie komandos! Šiuo metu komandoje esame 2 žmonės.

Ieškomos pozicijos:

• Programuotojas (žmogus, kuriam patinka kurti pluginus ir pritaikyti žaidimą), daugiau informacijos galėsiu suteikti pačiame discorde. 

• Kitos kūrybinės rolės pagal poreikį

Atlyginimas: Derinamas pagal susitarimą.

Jeigu norite prisijungti, parašykite man asmeniškai ir aš atsiųsiu Discord pakvietimą.

Kurkime kažką nuostabaus kartu!

Java/Bedrock žaidėjams. 

as tik su skript pluginu galiu padirbet ;D, tokias mini sistemukes galima pakurt 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 242 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...