Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ieškau puslapio administratoriaus darbo

Galiu prižiūrėti ir administruoti tinklalapius:

• Talpinti informaciją, straipsnius, naujienas ar žaidimų modifikacijas.
  • Turiu patirties su žaidimų modų puslapiais (dirbau talpinant modus, prižiūrint turinį).
  • Esu greitai besimokantis – galėčiau dirbti ir el. parduotuvėje (prekės, aprašymai, nuotraukos).
2025-08-21 18:03, aPacer parašė:

nemanau kad sitame forume rasi ko ieskai bet vistiek sekmes ieskant 👊

Kai buvau paprastas narys forume, teko būti atsitiktinai surastam kito sg nario ir įkelti Farming Simulator modus iš vieno tinklapio į kitą tinklapį, pinigai buvo gan simboliški, bet geriau negu nieko. Pats tada nustebau, kad random būtent man parašė ir davė tokį darbą, bet noriu pasakyti jog viskas įmanoma. 

Patarčiau temos autoriui pagooglinti žaidimų modų puslapius, pilna farming simulator, ets 2 ir kitų, ten būna apačioje kontaktiniai el.paštai, parašyk jiems, kad ieškai darbo ir tikrai manau turėtų kažkas atrašyti. Tapati ir su el.parduotuvėmis gali padaryti. Jeigu sakys jog trūksta patirties, bandyk tada atlikti praktika su galimybę įsidarbinti. 

https://i.imgur.com/vkA79IX.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 288 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...