Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Need For Speed Undercover™


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Need%20For%20Speed%20Undercover%20pc.jpg

Lapkricio men. buvo išleistas Need For Speed Undercover... kalbų buvo visokių, vieni sakė, kad tai bus pats geriasusias žaidimas iš visų Need For Speed serijos dalių, kiti minėjo, jog kuo toliau tuo labiau ,,EA'' su savo NFS nusivažiuoja ir nieko naujo nesitiki ir pan. Asmeniškai aš negalėčiau priskirti nei prie vienos grupės nei prie kitos ar dar kokių kitų... smiley Prisipažinisiu pirmas įspūdis kai tik įsirašiau Undercover'į buvo nekoks... Bet kuo toliau, tuo labiau žaidimo siužetas įtraukė mane į įvykių eigą... Didžiausią įspūdi man tikriausiai ir paliko nenuspėjamas Carrer'os režimas kurio pabaiga buvo tikrai stulbinanti. Na o apie patį žaidimą: Tiuningas tikrai nekoks... Duodu 2/5 balų, radau tik tokių, kad kai renkiesi Vinyl'us gali jau matyti kokie bus... Nes pvz kaip per Pro Street'ą rinkdavausi ir reikėdavo palaukt kol užsikraus...Tai iš tiunigo + tik dėl to, kad yra lentelė su iškart jau matomais vinyl'ais. Valdymas: valdymas savotiškai įdomus, kitoks ir keistas, bet man patiko smiley deuodu 5/5. Garso takelis: šį syki EA tikrai nustebino savo garso takeliu, tik gaila, kad neišgerosios pusės, kai kurios dainos išvis tragiškos, o kai eina ant galo titrai perejus žaidima, daina tiesiog išvis neištos operos, na bet buvo keletas gerų dainų tai duodu 3/5. Na o galiausiai Carrier režimas: Iškarto matosi, jog daugiausiai ,,Black box'' skyrė laiko būtent šiai sričiai, ji beveik tobula, na, bet labiau pasigilinus taip pat galime rasti daug nesklandumų. Pvz. vienas iš tokių kaip ,,Filmuke''veikėjų mašinos rodomos mėlynos ir pan... o kai tau pačiam tenka lenktyniauti prieš juos, tada kažkokiu mums nežinomu būdu per kelias sec. jų automobiliai persidažo kita spalva... kaip pvz. juodaodžio Dodge Viper iš mėlyno per kelias akimirkas virto baltas su žaliais ir juodais stripe vinyl'ais arba Magie q, kuri įlipo į mėlyną BMW M6 staiga tapo baltais su raudonu stripe vinyl'u ir pan... Na, bet viską bendrai susumavus vis teik šis žaidimas man atmintyje įsirašė kaip gera spalva smiley jį vertinčiau 7/10 .

Ivairios zaidimio foto:

Na Bet aisku,nei vienas zaidimas neiseina be klaidu sio zaidimo klaida kureju kad jie padare tik diena o ne 24h Laiko o visada diena...

Paveiksliukai

need_for_speed_undercover_02.jpg

Need-For-Speed-Under-cover-1.jpg

need-for-speed-undercover-20081029104225860_640w.jpg

By Frukling™

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5482 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...