Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Prisistatymas=)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Prisistatau Save. :)

Sveiki as esu Laurynukas kitaip Laurynas. Megstu maudytis , zaisti futbola-krepsini. Dabar kolkas mokaus mokykloje ir tykiuosiu istosiu i aukstaja. Man yra 15 - metu Greit bus 16 =] . Gyvenu Jonavoje.Gimiau Kaune. Varda atskleidziau nenoriu pavardes atskleisti=/ kaskaip nepatogiai jauciuosi kaip naujokas =// . Pomegiai Driftinti patinka , prisesti tokiuose kaip supergames portala kada jau nesunku isijungti kompiuteri =D . Hobiai mano :

Keturaciai ;pp , atostogauti uzsienyje ir t.t . Dar nepasakiau - ka as veiksiu cia? - Hm , Nuo pirmu dienu masciau ka as cia veiksiu? Taigi - padesiu admin - moderatoriams , jei truks kasko i pagalba visalaik atleksiu , busiu aktyvus forumose , stengsiuos sulaukti daugiau darbo vis kasko naujo ir naujo =) , stengsiuos temoje rasyti tiksliai ir aiskiai, kad zmones padekotu , o pats didziausias tikslas cia buti draugiskam taigi perspeju nuo siu dienu nieko temose nepardavynesiu ir nesiulysiu uz pinigus jei reikes tai atyduosiu.

Taigi sai dienai tiek. Aciu kad skaitete. =)))

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4816 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...