Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Stringa žaidimai


Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, naujai pirktas laptopas, maždaug po pusės metų laiko naudojimo sugalvojau atsisiusti visiems žinoma csgo žaidimą, pradėjus žaisti viskas buvo gerai, po kelių gerų mėnesių prasidėjo laginimai, bet tokie kur nesuprasi kas vyksta, fps nudropina iki 0-4, o normaliai būna 30 arba 60, kaip pasidarau, o pingas irgi labai žemas iki 5, pats laginimas trunka iki 1minutės. Budavo pora kartų į dieną, poto vis dažnėjo ir dabar tiesiog neišeina žaisti, nuolatos stringa. Iš pradžių galvojau, jog stringa tik steamo žaidimai, bet pasirodo ir ne tik jie, pavyždžiui koks gta 5 visiškai nelagino, viskas ok buvo. Išnaršyti visi site, nebežinau ko ieškoti, viskas žiurėta po begale kartų, driveriai nuo seniausių iki naujausių išbandyti, visi settingai visaip keitelioti, bandyta ir žaidimų ir pačio kompo, belieka tik knistis į patį vidų laptopo, bet vis tikiuosi, kad aš atrasiu kažką, kur problema, bet neišeina. Gal kas buvote susidurę? Šiuo metu žaidžiu žaidima "Rainbow Six Siege", kaip ir csgo buvo, taip ir čia, būdavo po pora kartų į diena tie laginimai, o dabar labai dažnai, neišeina žaisti. Pradžioje visko padėjo kompo perkrovimas ir likusį vakarą viskas būdavo gerai, bet matomai problema progresavo, nors ir pekraunu vistiek lagina. https://www.kilobaitas.lt/kompiuteriai_ir_komponentai/nesiojami_kompiuteriai/nesiojami_kompiuteriai_notebook/nesiojamasis_kompiuteris_lenovo_ideapad_gaming_3_15imh05_81y4__juodas___156_ips_1920_x_1080_full_/product.aspx?itemid=682386 

Redaguota , nario Godda
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Patarčiau pasižiūrėti į CPU/GPU temp. žaidžiant žaidimus. Bet kiek pagooglinau, radau tokį komentarą
" Factory 8GB RAM is actually only 4GB (the other 4GB is to run system), so that is too low for even browsing multiple web windows. ". Tai nenustebčiau jog reikėtų upgradinti į 16 GB ram, bet čia reikėtų atidaryti kompiuterį. Dar reikėtų patikrinti kompiuterio baterijos nustatymus, ar nėra įjungtas ten power saving mode.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 15 minutes , Kaledinis parašė:

Priimk dc.

Teko pabendrauti su šiuo žmogum labai nemalonus tipas nemanau jam ar verta dar kokia pagalba suteikineti nes matau ,kad Žalias kompuose ir vaidina ka aš :D na visokiu  reikia !

Nemalonus tipas sakai? Buvo parasyta, kad viskas istikrinta, viskas isbandyta, paprasoma pagalba, kad gal kazkas turi kokiu budu, kurie maziau zinomi, o tu klijuoji kazkokius driverius ir vaizdo kortas, bandai deliot, kad bijau sneket ar bijau teamvieweri duot, nuo kada kai bandai suteikt pagalbos klausineji zmoniu, ar bijo kalbet ir panasiai, paprasiau pagalbos, turejai duot patarimu ir tiek, o ne po mano asmenini kompiuteri knaisiotis, beje patirties turiu, nesijaudink, dar gincyciaus ar pats daug turi, sprendziant is to, kad buvo pabrezta, kad isbandyti visi tie " basic " budai, tu visvien siulai google paieskos rezultatu budus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...