Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Forbes server | Duodam laisve tavo zaidimui!


Recommended Posts

Sveiki, noriu papasokoti apie savo kuriama serveri kuris skirsis nuo kitu tai nebus serveris tai bus kazkas naujo.Sis serveris bus skirtas parodyti tik tikra gyvenima.

 

 

Apie serveri:

Uzeinate i serveri susikuriate personaza ir sedate i taksi. taksistas jum aprodys miesta kuriame jus gyvensite ir isaiskina kas cia vyksta (viskas yra igarsinta). Po trumpo apmokymo jus pamatote kad ant ranku turite 10000 eur. su jais galite daryti ka norite nusipirkti masina arba pragerti tuos pinigus. Taciau gal pabandytumete investuoti tuos pinigus / atidaryti savo imone arba gal tapti narko kartelio bosu. Musu serveryje mes duodame pila laisve zaidejams kurie gales igivendinti savo svajones.

 

Masinos:

Musu serveryje bus virs 200+ reliu masinu mersai, bmw, aud,i golfai ir taip toliau. Kekvienas zaidejas panores patiuninguoti savo masina jus galesite uzdeti neonus paturbinti varikli pakeisti visas masinos dalis vidines ir isorines patamsinti langus ideti spec signalus o gal megafona per kuri tu galesi sneketi ir kiti girdes.

 

Skinai: 

Skinu mes neturesime kekvienas zmogus gales apsirengti taip kaip nori. Adidas,nike,puma ir daug kitu brendiniu dalyku tu galesi uzsideti ant savo personazo!

 

Mapas:

Manau daug kas jau pavargo nuo sampo mapo ir noretu kazkatai naujo del ko mes ir darome savo mapa jame bus 4 miestai kol kas tai yra paslaptis kokie. Bus zenklai, namai, medziai ir t.t. 

 

Turtas:

Musu serveryje bus labai daug turto miskai, verslai, auto, namai, lektuvai, imones ir daug daug kitu.

 

Karteliai:

Vienas idomiausiu dalyku tai jus galesite nusipirkti savo fabrika ir jame gaminti cigaretes narkotikus arba ka tik  panoritesite su draugais arba nusipirkti npc kurie atlieka darba ilgiau ir nesa maziau pelno. Prigaminome jau visokiausiu dalyku metas parduoti kaip parduoti galite sugalvoti tik jus pervezti viska i sandeli su pikapu arba perskraidinti iskarto zmonem kurie nupirks produkcija. Taip pat jus nebusite vienas kuris uzsiimines tokiu verslu ir bus nemaza konkurencija del ko reikes kovoti kaip kovoti galite sugalvoti tik jus nusauti juos arba gal padegti ju masina o gal padeti bombas i ju masinas spresti tik jum.Pinigus reikes isplauti nes is kur pas paprasta zmogu atsirastu staigiai pinigu kaip isplauti galite sugalvoti tik jus kriptovaliuta/imones/verslai. Karteliai darys ne tik narkotikus bet gales daryti ir daug kitu dalyku vienas is ju tai reketuoti verslus manau del sito bus labai daug pikciu kurie gali issiplesti iki karo.

 

Teisesauga:

Nenori buti kartelio narys gali tapti teisesaugos nariu. Teisesauga tures pora grupiu  FNTT/ARAS/POLICIJA

FNTT- si grupe tures stebeti is kur ateina pinigai zmogui i rankas kodel tiek daug kartais reikes prastebeti kuo zmogus uzsieme patekti i jo imones darbuotojus o gal ir kazka daugiau. Aisku viskas nebus taip paprasta nes atsiras vienas kitas kuris uz pinigus bandys nuslepti kazkokia informacija.

ARAS- Kovoti pries kartelius, bandyti isvalyti miesta nuo narkotiku ar kitu nelegaliu daiktu, vengti kad neiviktu nusikaltimu.

POLICIJA- Tures stebeti tvarka mieste. Vaziuoti i iskvietimus, isvezti valkatas kad nemiegotu ant suoliuku, gaudyti paisancius vaikus ant sienu ir daug kitu veiklu

 

Zemes turtas:

Miskai serveryje galite nusipirkti miska kuri poto perparduoti arba ji iskirsti parduoti malkas arba kazkatai su juo padaryti kito

Salos turtingiem zmonem padareme salas kuriose galite pastatyti nama arba didziule vila su baseinu arba ka tik noresite.

Sklypai paprasti zemes sklypai kuriuos galite naudoti ukio tikslam arba ka tik sugalvosite.

 

Verslai:

Verslai verslu turesime labai daug kokius spresti tik jum tai gali buti paprastas kioskelis arba vandens parkas ka tik jus sugalvosite vienintele problema kad ji reike priziureti  maisto parduotuves nuo vagiu kurie vogs daiktus vandens parka nuo purvinu zmoniu ir taip toliau. Kad atidaryti savo versla jum reikes vaziuti i savivaldybe ten aprasyti kuo jusu verslas padetu miestui ir atsakyti i kitus dalykus ir per 72 realias valandas  jums bus atsakyta del jusu prasymo ar jisai atmestas ir del ko ar primtas ir gavote leidima statyti ir t.t.

 

Imones:

Jeigu jus turite daug verslu ir nespejate juos valdyti galite atidaryti imone ir per ja viska reguliuoti.

Taip pat galite pirkti kitus verslus/imones bet tik jeigu jos yra ne per mazos

 

Galite sukurti savo statybine arba logistine kompanija 

Statybine- Jum reikes pirkti zemes ir tenai statyti pastatus. Kartais reikes tvarkyti kelia

arba restauruoti pastatus. Viskas priklauso kokia bus jusu kompanijos reputacija ir kokie ateis uzsakymai.

Logistine- Jum ateidines uzsakymai pristatyti kazkoki tai krovini. Reikes darbuotoju tai gali buti paprasti zmones

arba jus galite nusipirkti npc jie nesa maziau pinigu ir ilgiau dirba kartai papuola i avarijas del ko reike apdrausti krovini.

 

Serverio discord: https://discord.gg/D5ngKfvY

Susisiekti su savininku: pablytop2p

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 savaičių...

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...