Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

fivem Odyssey Roleplay - Gyvenk laisvai!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 91 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Odyssey RolePlay - Lietuviškas Roleplay Serveris

Mes siekiame sukurti tobulą aplinką, kurioje žaidėjai galėtų patogiai ir smagiai leisti laiką mūsų serveryje, bei jaustųsi svarbūs. Kiekvieno žaidėjo nuomonė yra mums aktuali ir reiškia daug, todėl mes skiriame visą savo laisvą laiką klaidų taisymui ir naujų dalykų diegimui. Serveris yra įkurtas FiveM platformoje. Mes su džiaugsmu priimame tiek patirusius, tiek naujus žaidėjus, o projekto komanda nusiteikusi padėti naujokams pajusti visus Roleplay prieskonius. Jeigu kiltų klausimų, žaidėjai gali susisiekti su administracija jiems patogiu būdu. Visa pagrindinė serverio veikla vyksta Los Santos mieste. Kurdami projektą pasitelkėme lietuviška serverio tematiką, tam kad žaidėjai jaustųsi kaip namuose.

 

ODY - Serverio vizija

Kurdami projektą FiveM platformoje supratome, jog turėsime didelį skaičių konkurencijos, būtent todėl turėjome sugalvoti kažką išskirtinio tam, kad nauji žaidėjai būtų sudominti ir maloniai nustebinti. Ne be reikalo sakėme viršuje, jog norime, kad mūsų žaidėjai jaustųsi svarbūs, nes tai yra pagrindinė mūsų vizijos dalis. Serverio komanda ir savininkai yra tik projekto valdytojai, tačiau patį serverį ir jo evoliuciją valdo žaidėjai, mes Jums paliekame laisvę kurti savo miestą. Po serverio paleidimo projekto komanda serveryje tik prižiūrės tvarką, o už tokius dalykus kaip ekonomika, renginiai, visos naujovės (sistemos, transportas, veiklos) bus atsakingi mūsų projekto žaidėjai. Apibendrinus norime pasakyti, kad Jums pateikiame patogias sąlygas žaisti ir jaustis laisvai, o kaip tuo pasinaudosite - rinktis jums. Tačiau tai nereiškia, jog po serverio paleidimo komanda apleis projektą, mes jau esamę suplanavę projekto "roadmap" iki pat šių metų pabaigos.

ODY - Ekonomika

Serverio ekonomika nėra numatyta ar nustatyta, ji yra besikeičianti, šiuo metu viskas dar yra koreguojama atsižvelgiant į kitus projektus ir žaidėjų norus, tačiau mes suteikiame žaidėjams laisvę ekonomiką valdyti patiems, viskas kas yra nutarta komandos, tai tik kainos. Kaip gausite pinigų, transporto priemonių, kitų vertingų daiktų, priklauso nuo žaidėjų ir už kiek juos parduosite ar iškeisite, priklauso nuo jūsų pačių. Tačiau kiekvieną savaitgalį serveryje įvyks ekonomikos pakeitimas, kai kurių daiktų kaina padidės, kai kurių sumažės, o kai kas iš serverio bus pašalinti, tai reiškia šių daiktų kaina šaus iki mėnulio.

ODY - Miestas

Įkūrę miestą Los Santos apylinkėse siekėme atvaizduoti utopinį krašto vaizdą, kur viskas tobula ir nėra jokių trūkumų, kur visi gali gyventi svajonių gyvenimą, juk  būtent tokia ir yra Roleplay esmė. Mieste išvysite tik geidžiamiausius ir kokybiškiaus automobilių modelius, o jei nerasite Jums patinkančio modelio, jį bus įmanoma gauti įvairiausiais būdais: nuo komandos rengiamų konkursų iki aktyvumo serveryje, taip pat siūlome įsigyti vienetinius importinius automobilius ir už serverio valiutą. Mieste visos veiklos išdėliotos plačiai, tad teks nuvažiuoti ne vieną kilometrą iki savo tikslo, tačiau tuo pačiu galėsite ir aplankyti dar nelankytas vietas. Kalbant apie veiklas, jų niekada nepritruks ir kiekvienas ras kažką savo skoniui patenkinti, galėsite linksmai praleisti laiką su kitais miesto gyventojais, o pinigus užsidirbti galėsite kaip panorėję, viskas priklauso nuo Jūsų pasirinkimo. Visi užsiėmimai ir pinigų uždirbimo būdai yra išskirstyti 2-jomis kategorijomis: legalios ir nelegalios veiklos, o kokios jos - išvysite kiek vėliau.

ODY - Frakcijos

Policijos Departamentas (LSPD) - Serverio Policijos Departamentas skiria daug dėmesio kokybiško Roleplay vystymuisi ir jo priežiūrai, o mes norime, kad dirbdami šioje frakcijoje ir gerai bei linksmai praleistumėte laiką, norime, kad mūsų pareigūnai mažiau nerimautų dėl darbo klaidų, o kokybiškai atliktų savo darbą. Dirbti šioje frakcijoje yra tikrai unikali patirtis, čia įgysite daugiau žinių apie teisėsaugą, patirsite daug nuotykių ir tai tikrai ne viskas! Skatiname jungtis prie teisėsaugos ir padėti mums palaikyti projekto mieste tvarką.

Miesto Ligoninė (EMS) - Miesto Ligoninėje žmonės ne tik dirbą valstybinį darbą, tačiau ir prisideda prie miesto tobulėjimo ir augimo padėdami jo gyventojams. Dirbant Ligoninėje darbuotojai prižiūri bendrą sveikatingumo lygį mieste, rengia donorystės renginius ir renka pinigus nepasiturintiems. Pasirinkus šią frakciją taip pat gausite puikią progą susipažinti su įvairiais žmonėmis, įgyti naujų ryšių. Miesto Ligoninė ieško nuoširdžių, atsakingų ir šaltų nervų žmonių, o jei esi toks - nieko nelaukęs prisijunk!

Mechanikų Garažas (LSC) - Jei pabodo dirbti "9-5" darbą ir nenori lakstyti nuo taško A iki taško B tuomet mūsų miesto Mechanikų Garažas yra puikiausia frakcija tau, net jei ir nesi dirbęs prie transporto priemonių, tai ne problema, nes mūsų serverio sistemos, tau padės priprasti prie darbo ir įgyti naujų žinių. Frakcija taip pat priima ir gyventojus su teistumu, nes visiems verta suteikti antrą šansą. Dirbdamas Mechanikų garaže būsi atsakingas už kitų žmonių transporto priemones ir jų sveikatą, galėsi išpildyti kitų svajones ir paversti paprasčiausią automobilį didžiausiu turtu. Taigi, jei esi pasiruošęs susitepti rankas prisijunk prie šios frakcijos.

ODY - Nelegali veikla

Serverio siūlo platų nelegalių veiklų pasirinkimą, neapsistojome vien tik ties parduotuvių apiplėšimais ir narkotikų rinkimu. Mes žinome, jog lietuviškuose roleplay serveriuose, nelegalios veiklos yra vienas svarbiausių aspektų, taigi žaisdami pas mus, tikrai rasite kas jums patinka. Net ir jau matytos ar girdėtos veiklos toli gražu nėra tokios pačios kaip esate matę kitur, narkotikų rinkimas turi daug daugiau žingsnelių iki galutinio paruošimo, parduotuvių apiplėšimai nėra tokie paprasti kaip atrodo, plėšdami jas turėsite pasitelkti ir matematikos žinias. Taip pat siūlome tokias veiklas kaip savo narkotikų verslo turėjimas, mašinų vagystes, tam tikru zonų užėmimus ir dar daugiau. Visko nenorime atskleisti tam, kad ieškojimas būtų dar įdomesnis.

ODY - Serverio sistemos

Serverio sistemos yra pats svarbiausias projekto aspektas kurio negalima praleisti pro akis, taigi šio punkto kūrimui mes skyrėme didžiausią dėmesį. Projekto programuotojas turi jau virš 3 metų patirties su programavimu, todėl laisvai galėjome juo pasitikėti ties serverio kūrimu ir tikrai nelikome nusivilę. Prisijungus testuotojams jie neturėjo darbo, nes nebuvo rasta jokių klaidų, o serverio optimizacija yra be galo stipri, prisijungus su low-end spec. kompiuteriu, žaidėjas sugebėjo išgauti virš 60 FPS, beje serveris sieka vos 100 resūrsų, o tai yra be galo mažas skaičius, ypač kaip ESX platformai. Toliau galėsite smulkiau pasiskaityti apie sistemas ir jas apžvelgti, malonaus skaitymo.

Serverio pramogos:

Jei esate pavargę nuo darbų ir norite tiesiog ramiai praleisti vakarą su draugais neveikiant nieko rimto, turime gerų žinių, nes mūsų serveris siūlo virš 20 pramoginių veiklų, o kelias iš jų galite pamatyti čia:

BOKSAS - Jei mėgstate kovų menus ar turite neišspręstu santykių, ši veikla jums tikrai patiks, nes serveryje jums siūlome būtent bokso sistemą, kurios dėka galėsite kovoti su kitais žaidėjais, statyti už kitų kovas ir rengti savo norimus renginius dviejuose vietuose kuriose yra bokso ringai - prie paplūdimio ir serverio bare.
BILIARDAS - Jei norite ramios veiklos pasikalbėjimui su draugais, be didelio judesio, tuomet siūlome jums išbandyti biliardą mūsų serveryje.
BOULINGAS - Nuvažiavote su draugais pažaisti boulingo, tačiau vėl visos vietos užimtos? Nieko baisaus, mūsų serveryje taip pat galite pažaisti boulingą.
LENKTYNĖS - Serveryje siūlome įvairių transporto priemonių lenktynes, su be galo dideliu skaičiumi trasų, tačiau jei nerasite sau patinkančios, ne bėda. Su mūsų lenktynių sistema galite kurti savo norimas trasas su savo pasirinktomis transporto priemonėmis, tačiau atsargiai, nes lenktyniaujant naktimis, galite patraukti pareigūnų dėmesį.
KREPŠINIS - Lietuva juk yra krepšinio šalis, taigi tikrai negalėjome pamirši tokios svarbios veiklos. Serveryje galėsite žaisti krepšinį su savo draugais.
BASEINAS - Serverio mieste yra naujai įkurtas baseinas, kuris siūlo plaukimo, spa, džiakuzi paslaugas. O jei nemokate plaukti, tai puikiausia vieta to išmokti.

Serverio transportas:

Žinome kiek visi Roleplay žaidėjai mėgsta automobilius ir kitas transporto priemones, todėl šiam punktui skyrėme didelį dėmesį ir siūlome nemažą skaičių sistemų būtent transporto priemonėms.

RIDA - Serveryje kiekviena transporto priemonė turės savo ridą. Kuo didesnė rida - tuo senesnė transporto priemonė ir tuo lėtesnė ji taps, būtent nuo to priklausys padevėtu tr. priemonių kainos, tačiau nepamirškite, kad ridą galima ir atsukti, todėl nepamirškite to patikrinti.
VIN KODAI - Visas transportas kurį pamatysite serveryje, turi savą VIN kodą palei kurį galima sužinoti svarbią informaciją apie tr. priemonę.
REGISTRACIJOS - Nusipirkus tr. priemonę negalėsite iš karto ramiausiai važinėtis gatvėmis, būtinai turėsite ją užregistruoti bei jai užsakyti draudimą, neturint šių dalykų galite sulaukti baudos.
APŽIŪRA - Tr. priemonės apžiūrai mechanikai nebėra būtini, tai galite atlikti ir patys.
DEGALŲ SISTEMA - Kiekviena transporto priemonių turės skirtingą degalų tipa ir bus varoma: elektra, dyzelinu, benzinu.
VALDYMAS - Serverio transportas turi patobulintą valdymą, kiekvienas automobilis bus valdomas pagal jo tipą. Transporto priemonės neturės nerealistiškų greičių ar kitų valdymo elementų, viskas remtasi realybe.
TESLA - Serveryje tesla automobiliai turės tokias funkcijas kaip: atvažiavimas iki savininko, autopilotas, variklis varomas elektra.

Serverio veikėjai:

VEIKĖJO KŪRIMAS - Serveryje siūlome detalią veikėjo kūrimo sistemą, kurios dėka galėsite keisti net smulkiausius veikėjo bruožus ir detales, bei taip pasidaryti veikėja būtent pagal save kaip ir norite.
VEIKĖJO DRABUŽIAI - Serveris turi didelį skaičių įvairiausių drabužių iš realaus pasaulio, galėsite rengtis kaip patys rengiates kasdien arba pasiimti įkvėpimo iš kitų ir apsirengti kaip jie.
VEIKĖJO KIRPYKLA - Mūsų kirpykla turi labai detalų veikėjo išvaizdos koregavimą, galėsite keisti net smulkiausių sruogų spalvas.

Serverio NPC:

POKALBIAI - Mūsų serveryje NPC nėra tik vaizdo papildymas, jie yra funkcionuojantys, su jais galima pasikalbėti, paklausti klausimų ir pan.
PASLAUGOS - Serverio NPC taip pat siūlo įvairias paslaugas, jie gali jus nuvežti iki norimo taško, gali Jums padėti įvairiais būdais.
NAUDA - NPC veikėjai turi realios naudos, su jais galima užsiimti ir verslo reikalais. Juos galima pasisamdyti darbui, galima pardavinėti įvairius daiktus.

 

ODY - Pabaiga

Perskaitę visą projekto aprašymą tikriausiai jau apsisprendėte kokia Jūsų nuomonė apie mus. Tikimės ji bus gera ir apsilankysite mūsų serveryje bei dalyvausite jo tobulėjime. Jei dar neesate įsitikinę, prisijunkite prie mūsų Discord serverio, apsidairykite po jį, jame galėsite rasti vaizdų iš projekto, darbų progresą, o jei dar liko klausimų, parašykite vienam iš komandos narių. Dėkojame visiems už mums skirtą laiką ir tikimės, kad palikome bent šiokį tokį įspūdį!

DISCORD: https://discord.gg/A9tvwFaWJR arba https://dsc.gg/odyrp
TINKLAPIS: odysseyroleplay.lt (KURIAMA)


PALEIDIMO DATA: 2024-03-15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), Airis. parašė:

Ankstyvus kadrus iš serverio galite rasti mūsų discord serveryje.

Atsiprasant tokie mane u*pisa labiausiai. Uzeikite i musu dc? Koks tolkas? Daugiau nariu? 
i.t 

prieš 5 valandas(-ų), Airis. parašė:

variklis varomas elektra

kas cia? Tesla automobiliai neturi varikliu.

prieš 5 valandas(-ų), Airis. parašė:

džiakuzi

Cia tipo atsisesi ir aluti gurksnosi? 
 

prieš 5 valandas(-ų), Airis. parašė:

O jei nemokate plaukti, tai puikiausia vieta to išmokti.

balsu :Dddd

prieš 5 valandas(-ų), Airis. parašė:
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 91 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...