Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

fivem GTAKAIMELIAI.LT - Oficialus projektas!


END ME

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 128 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

GTAKaimeliai.lt - Oficialus projektas

 GTAKaimeliai.lt, tai yra lietuviškas ROLEPLAY tipo serveris esantis FiveM platformoje, serveris pasižymi įdomiomis veiklomis, bei pramogomis. Miestelis yra puikus būdas praleisti laisvą laiką arba užsiimti tai ką mėgstate labiausiai - ROLEPLAY. Mūsų projekto tikslas yra sugrąžinti senuosius GTAKaimelius kuriuos daugelis žmonių taip mėgo ir juose žaidė 2021m. Tačiau projektas nėra daromas senuoju stiliumi, į projekto kūrimą atsinešame savų "naujų" dalelių kuriuos suįdomins žaidėjo perspektyvą į visą ROLEPLAY scenarijų, bei išvysti daugiau galimybių netik gaujoms/frakcijos darbuotojams, bet ir civiliams. Labiausiai serverio modernumą parodo, tai, jog daugelis serveryje esančių sistemų yra pastatytos, bei veikia ant ALT/Akytės sistemos, ši sistema integruota į 80-90% viso serverio, tad visus senus "F5-F6" meniu galite pamiršti. Taipogi tai nėra pagrindinis dalykas kuo serveris didžiuojasi, mes naudojame/turime begalęs pirktų/custom darytu script'ų kurie paįvairins žaidėjo kasdienį gyvenimą/praleistą laiką miestelyje. Su mūsų sistemomis, jums ne tik neatsibos, bet ir norėsite toliau tyrinėti mūsų/GTA:V pasaulį. Mes esame bendra GTAKaimeliai.lt serverio komanda kuri kiekvieną dieną yra aktyvi, padeda žaidėjams, bei toliau generuoja puikias idėjas. Serveris nėra pastatytas TIK ant serverio administracijos nuomonės, GTAKaimeliai.lt komanda atsižvelgia į kiekvieno žaidėjo galima perspektyvą/idėją, kaip jį galėtu tapt
i pritaikyta mūsų projekte, bei kaip kiti žaidėjai išpildytomis idėjomis galėtu naudotis.

Mus galite rasti: 

Paraše į internetą: gtakaimeliai.LT

arba 
 
Discord: https://discord.gg/uX5dsUJP63

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 128 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...