Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Tarptautinis olimpinis komitetas įsteigė tarptautinę esporto komisiją


Ridas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Olimpiniai žiedai Paryžiuje

Tarptautinis olimpinis komitetas (TOK), olimpinių žaidynių organizatorius, paskelbė apie naujos oficialios komisijos sukūrimą, skirtą esportui. 

Temos: 5 Olimpinės žaidynės Tarptautinis olimpinis komitetas (IOC) „Esports namai“ Kompiuteriniai žaidimai Sportas Komentarai TOK esporto komisija bus įpareigota toliau populiarinti TOK esporto pastangas ir į ją bus įtraukti žymūs žmonės iš esporto ir sporto sričių, tokie kaip, „G2 Esports“ generalinis direktorius Albanas Dechelotte'as. Naujoji esporto komisija buvo paskelbta kaip reguliaraus 2023 m. TOK komisijų atnaujinimo dalis, todėl tai yra svarbus sprendimas TOK organizuojamų esporto renginių ateičiai.

TOK komisijos skiriasi dydžiu ir kompetencijos sritimis ir yra TOK prezidento, TOK sesijos ar TOK vykdomosios tarybos patariamieji organai. Įprastai komisijos daugiausia dėmesio skiria tam tikrai temai ar būsimiem renginiam. 

Naujajai Esporto komisijai vadovaus Davidas Lappartientas, Tarptautinės dviratininkų sąjungos (TDS) prezidentas. Jis taip pat vadovavo Olimpinės esporto savaitės renginiui, kuris birželio mėn. vyko Singapūre. Prie Tarptautinės esporto komisijos taip pat prisijungs olimpinių medalių laimėtojos BMX lenktynininkės Sarah Walker ir Mikaela Cojuangco Jaworski, Saudo Arabijos olimpinio ir parolimpinio komiteto generalinis direktorius ir sekretorius Abdulazizas Baeshenas. 

Komisijos narių gretas taip pat sudarys „Ubisoft“ vyresnysis pasaulinių konkurencingų žaidimų direktorius Zeynep Gencaga, „Konami“ pasaulinio verslo plėtros vadovas Shinji Namekawa, „TikTok“ žaidimų ir esporto vadovas Harishas Sarma bei esporto ir sporto psichologė Mia Stellberg. TOK prezidentas Thomas Bachas teigė: „TOK tiki, kad virtualus sportas gali papildyti ir sustiprinti tradicines olimpines sporto šakas ir suteikti naujų galimybių sportininkams ir sirgaliams dalyvauti olimpiniame judėjime.“ 

 

Šaltinis: https://www.15min.lt/esports-namai/naujiena/naujienos/tarptautinis-olimpinis-komitetas-isteige-tarptautine-esporto-komisija-1200-2107712

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...