Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

neužsibootina kompas prijungus hdd/ssd


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

turiu nemažai naudotų hardų/ssd. porą noriu pasijungti sau, bet prijungus kompas pakimba ant bioso. kas su tais hardais gali būt?:D blogas formatas, hardai mirę? realiai visus išbandžiau - su visais tas pats. sata>usb adapterio prisijungimui prie kompo neturiu, tai suformatuot irgi niekaip neišeis. kaip man juos pasijungt prie kompo? :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prieš 1 valandą, faust parašė:

ką hdd turi bendro su bios?

Tu geriau nieko nerašęs būtum :D

Paleidimo proceso metu BIOS yra atsakingas už pagrindinių kompiuterio komponentų inicializavimą, įskaitant HDD. Tai užtikrina, kad kompiuteris galės nuskaityti operacinę sistemą ir kitus duomenis iš standžiojo disko.

BIOS taip pat yra atsakingas už paleidimo procesą ir leidžia kompiuteriui įkrauti operacinę sistemą iš HDD. Tai yra pirmas žingsnis, kai kompiuteris įjungiamas.

BIOS taip pat gali leisti naudotojui konfigūruoti tam tikrus HDD parametrus arba įkrauti įrankius, kurie padeda su HDD valdymu arba diagnostika.

Taigi, HDD ir BIOS yra susiję dėl kompiuterio paleidimo proceso ir duomenų nuskaitymo iš standžiojo disko.  Temos autoriui kadangi nežinau jo jau bandytų variantų siūlyčiau prijungus tą hdd naują ir jungiant kompiuterį užeiti į boot menu (dažniausia su f12) ir ten pasirinkti savo kietajį diską kuriame jau yra sistema,nes čia jei kitame hdd buvo sistema,tai įvyksta konfliktas,ir kompiuteris nebežino iš kur krauti ,todėl stabdo inicializaciją . Dar galima prijungti tą kitą hdd jau tada kai užkrauta tavo sistema,ir device manager ,praskanuoti dėl aparatūros pakeitimų,tada naują hdd aptiks. Arba užsikrauk iš usb linux live cd ,ir ten prijunk hdd,linux ne tokie jautrūs tokiem konfliktam kaip windows,ir jau būdamas linux aplinkoje suformatuosi tą ne savo diską.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 239 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...