Peršokti į turinį

Ar as esu nevykelis?


Dainiukass

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki dabar man 22m mokykla baigta 3 metus kadangi egzaminu rezultatai buvo tragiški istojau i profke viskas kaip ir gerai bet pradėjau gerti,panos,plotai ir pns tai net jos nesugebėjau baigti dabar teisiu neturiu, dirbu nekvalfikuota darba statybose pagalbiniu,dar ir nugara jau paeina tai jaučiu neilgai ir dirbti fizinius darbus galesiu jauciosiu žiauriai pavarges dirbu 6d per savaite noriu viska keisti tapti nors kažkiek kvalifikuotu darbuotoju,daugiau uždirbti,gal ir darba lengvesni turėti bet atejus po darbo jau visiskai jegu neturiu tik maistas,dusas 1-2val savo reikalams ir krentu miegoti ka patartumėt daryti? Vien nuo minties kad teks visa gyvenima dirbti toki sudina darba arba kokioje maximoje jau depresija kyla

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai vadinasi subrendai.. palakstei jaunystėje,padirbai sunkų darbą, dabar pradedi mąstyti. Tokie atvejai seniau buvo gana dažni iki tam tikrų metų ,net vyresnių nei tu lakstė daug mano bendramžių,kurie nebaigė nei vidurinių ,nei profkių , kai kurie dirbo juodus darbus ,ir vėliau jau ėmę mąstyti jie pertvarkė savo gyvenimą. Ėjo mokytis ir baigti tą pačią vidurinę jau būdami 25-30 metų ,kai kurie grįžę pvz iš visokiausių Airijų nuėjo mokytis 40+ metų , ir dabar turi neblogai. Tavo situacijoje jei tik yra noro niekas neprarasta,tu net neturi pirmo profesinio ,tau net nėra dar 25 metų ,todėl įstatymo tvarka tu gali eiti mokytis į profkę , ir nemokamai įgyti išsilavinimą. Tačiau šiais laikais daug labiau žiūri į tavo žinias nei popierių.. Tad freelancinimas kaip variantas čia taip pat nepamirštamas. Tu esi dar jaunas,turi noro ,o kiek jau tu jo turi parodys gyvenimas. Tačiau niekada neplak savęs aš buvau toks buvau anoks,blogas , nevykęs.. Ne tu nebuvai blogas, tu tiesiog gyvenai kaip tau to norėjosi tada. Parodžius tavo žinias darbdaviams, tu gali be jokio išsilavinimo tapti tuo pačiu statybininku ar meistru darbe jei puikiai žinai kas,kur,kaip,kada. Darbo birža (nuo šiol UŽT) taip pat siūlo daug kursų mokslams  į kuriuos tu gali nueiti. Reikalas tame, kad pas tave niekas neprarasta,tau dabar palankūs ir įstatymai ,ir tavo mąstymas,kad tu nori kažką keisti. Tau belieka tik pradėti. Tame ir palinkėsiu sėkmės. P.S žinau tavo situaciją , (jei tik čia ne koks eilinis trolinimas,bet atsakysiu nuoširdžiai) Pats pagrindinę baigiau su ketvertais ir dvejetais,ėjau mokytis ten kur nenorėjau ir dariau ką nenorėjau ,pralaksčiau savo didelę dalį jaunystės (man dabar 33) ,tačiau laikui bėgant supratau ,ko ir kaip noriu ,ir pradėjau imtis veiksmų. Dabar turiu gerą darbą,gerą išsilavinimą,o mano buvę mokytojai mane sutikę , ir pabendravę sako, na va koks buvai ,o koks tapai, subrendai :). Deja ,bet tai pavyko ne visiems mano žinomiems bendraamžiams, ir net tiems , kurie buvo mokyklose pirmūnai. Na,o visi kiti ,kad ir kokie blogi mokiniai jie buvo susitvarkė savo gyvenimus anksčiau ar vėliau. Tau manau taip pat viskas pavyks. Cheers 

Redaguota , nario Salvini
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

18 minutes prieš, Salvini parašė:

Tai vadinasi subrendai.. palakstei jaunystėje,padirbai sunkų darbą, dabar pradedi mąstyti. Tokie atvejai seniau buvo gana dažni iki tam tikrų metų ,net vyresnių nei tu lakstė daug mano bendramžių,kurie nebaigė nei vifurinių ,nei profkių , kai kurie dirbo juodus darbus ,ir vėliau jau ėmę mąstyti jie pertvarkė savo gyvenimą. Ėjo mokytis ir baigti tą pačią vidurinę jau būdami 25-30 metų ,kai kurie grįžę pvz iš visokiausių Airijų nuėjo mokytis 40+ metų , ir dabar turi neblogai. Tavo situacijoje jei tik yra noro niekas neprarasta,tu net neturi pirmo profesinio ,tau net nėra dar 25 metų ,todėl įstatymo tvarka tu gali eiti mokytis į profkę , ir nemokamai įgyti išsilavinimą. Tačiau šiais laikais daug labiau žiūri į tavo žinias nei popierių.. Tad freelancinimas kaip variantas čia taip pat nepamirštamas. Tu esi dar jaunas,turi noro ,o kiek jau tu jo turi parodys gyvenimas. Tačiau niekada neplak savęs aš buvau toks buvau anoks,blogas , nevykęs.. Ne tu nebuvai blogas, tu tiesiog gyvenai kaip tau to norėjosi tada. Parodžius tavo žinias darbdaviams, tu gali be jokio išsilavinimo tapti tuo pačiu statybininku ar meistru darbe jei puikiai žinai kas,kur,kaip,kada. Darbo birža (nuo šiol UŽT) taip pat siūlo daug kursų mokslams  į kuriuos tu gali nueiti. Reikalas tame, kad pas tave niekas neprarasta,tau dabar palankūs ir įstatymai ,ir tavo mąstymas,kad tu nori kažką keisti. Tau belieka tik pradėti. Tame ir palinkėsiu sėkmės. P.S žinau tavo situaciją , (jei tik čia ne koks eilinis trolinimas,bet atsakysiu nuoširdžiai) Pats pagrindinę baigiau su ketvertais ir dvejetais,ėjau mokytis ten kur nenorėjau ir dariau ką nenorėjau ,pralakščiau savo didelę dalį jaunystės (man dabar 33) ,tačiau laikui bėgant supratau ,ko ir kaip noriu ,ir pradėjau imtis veiksmų. Dabar turiu gerą darbą,gerą išsilavinimą,o mano buvę mokytojai mane sutikę , ir pabendravę ,sako na va koks buvai ,o koks tapai, subrendai :). Deja ,bet tai pavyko ne visiems mano žinomiems bendraamžiams, ir net tiems , kurie buvo mokyklose pirmūnnai. Na,o visi kiti ,kad ir kokie blogi mokiniai jie buvo susitvarkė savo gyvenimus anksčiau ar vėliau. Tau manau taip pat viskas pavyks. Cheers 

Relatable, panasi ir mano istorija. Daugu musu kurie turi galvas ant peciu praejo juodus darbus, o kad ju isvengt pradejom mastyti ka reikia pakeisti. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kaip ir aukščiau minėjo - grįžk į mokyklą, geriausia kur iš karto ir vidurinę duos pabaigti ir dar + profesinis išsilavimą įsigysi. Profesijos tikriausiai nekažką, bet baigti reikia, kad nebūtum kvailas ir nebūtinai pagal ją dirbsi, tiesiog įgysi išsilavinimą ir dėl savęs kažką mokėsi, pvz automobilio mechaniku. Jeigu aukštieji mokslai nelabai traukia ir sunku - laikykis kategorijas vairuotojo B, C, CE, traktoristo visas. Ekskavatorininkai ir Bobcatiskai gerai uždirba šiais laikais, o tokių specialistų labai trūksta, taip pat vairuotojų labai trūksta ir gerai uždirba ir darbas nereikalaujantis kažkokių ypatingų mokslų tik viskas aišku kainuoja išsilaikyti. Bet būsi tas kurio visi norės ir gerus pinigus moka. Ir nereikės su kastuvu vargti, o dirbsi moderniam traktoriui su vairalaizdėm.

Redaguota , nario FedingasLT
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

kol turi jėgų padirbk kažkiek stroikėse, pasitaupyk pinigų, atsistok ant kojų ir bandyk studijuot kažką. gal jau turi kažkokį potraukį kažkokiai profesijai, įdėk studijuodamas šiek tiek daugiau pastangų, pasimokyk savarankiškai ir galėsi dirbti geresnį darbą. 

jeigu nedėsi jokių pastangų ir dieną iš dienos gruzinsi save, kad nieko nepasiekei ir t.t., tai tikrai nieko ir nepasieksi :D jaunas dar, 22 metai, visas gyvenimas prieš akis, dar labai lengvai viską gali susistatyt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tavo pasakymu ar tu esi nevykęs, tai tikrai nesi toks. :kuku:

Nevykėliai yra tie kurie sėdi, kurie pragėrė viska arba būna gatvėse ir prašo pinigų, nors turi rankas/kojas/smegenis, bet save nenorintis pakeisti. 

O tu paprasčiausiai atsipalaidavai ką ir metai sako 22 metai yra dar jaunystė ir visas kelias dar prieš akį, pavyzdys: tu baliavojai, o mes prie kompiuterių sėdim-(ėjom), nes manau tai įtakoja tas pats ir hobis, tau ne kompiuteryje geriau pasėdėti, o pabaliavoti pasibūti su draugais ir gerai praleisti laiką, tad manau nieko nepraradai, dirbi (šiuo metu) neapsileidai, kaip ir pats minėjai jog skaudą/blogėja nugara, bet vis tiek eini dirbi 6 d per savaitę. 

Be to kaip ir viršuje minėjo nėra metams skirtumo, nepavyko praeiti mokslai (dėl asmeninių priežasčių) gali eiti į profesine mokykla ir per naujo skirt tuos ~2-3 metus. Yra toks posakis: „Dirbti visada suspėsi“, ką tu ir dabar darai. Be to, jeigu darbas visiškai žlugdo tave ties (sveikatos) problemų, tai manau gali per tą laiką dirbdamas kita darbą ieškoti nes sveikata yra 1-oje vietoje! :upps:

Sėkmės ir nemąstyk apie save blogai. :taika:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pasakysiu paprastai, ne viena zmogu sutikes su panasiu savo gyvenimo nuvertinimu ir vertinimu tai vienas mano asmeninis pasiulymas - Eik tarnauti Lietuvai - Po to darbinkis i Lietuvos kariuomene. Alga nebloga, darbo daug, mokytis daug, bet po metu dveju isivaziuosi , paarsi , bet alga bus geresne nei dabar . Sportas ir kita, aisku cia tik vienas is pasiulymu. 

O siaip tai sutinku su kitais , jetau nuo 20 iki 25 metu net nenoreciau rasyti savo klystkelius ir panasiai :D Aisku bent suprastum jog tu cia tikrai ne blogai varai :D Planas (Svajones) - Motyvacija - Ir vykdymas DABAR ! Sekmes

Redaguota , nario sinkerisdmglt
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 335 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...