Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Prisijungčiau prie minecraft projekto.


- ただし

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 284 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ey.

Kuriu šią temą, nes noriu prisijungti prie kokio nors Minecraft projekto ir vėl turėti kažkokį tai malonumą iš pačio žaidimo, kadangi tai visgi nostalgiškas žaidimas. Per keleris metus vaikštinėjau pro projektus, kartais pasitaikydavo, kad neatitikdavo mano standartu arba komanda buvo sudaryta iš šūdserverių pakalikų. Bet nepaisant to, įgijau daug patirties per tuos "projektus" ir padėjau keliems projektams ne tik Minecraft sritį, bet ir kituose žaidimuose, kuriuose buvo gan aukštas pop'as.

Šiuo atveju ką galiu pasiūlyti jums, kaip naujas komandos narys, tai:

  • Turiu profesionalias Discord botų programavimo žinias ir galiu sukurti bet kokį norimą botą, atitinkantį jūsų pageidavimus, nebent tai pažeidžia ToS arba neleidžia pats discord api. nuoroda į galeriją: OLD: Imgur: The magic of the Internet
     
  • Esu profesionalus Minecraft statytojas. Galiu sukurti organic statues, spawn'us, custom maps, terraforms naudodamas atskiras programas, tokias kaip WorldPainter, Gaea ar WorldMachine. Šioje vietoje turiu apie 8 metų patirtį. Naujausias statinys ( KOTH / WarZone ) :

    oOmoKOl.png
     
  • Turintis Minecraft 3D modeliavimo žinių. Nors su tokiais dalykais turiu tik 2-3 metų patirtį, bet suprantu daugelį dalykų apie texture packs ir 3D modeling. Kadangi neturiu pavyzdžių nes old pc išmestas pro langa, galėsiu asmeniškai parodyti savo žinias šioj vietoj.
     
  • Pixel textūre piešimas, patirties turiu gan mažokai, bet kaip jie yra kuriami, daromi, įrašomi viskas yra žinoma man. Pvz: Klasių pasirinkimas: Imgur: The magic of the Internet

Ir kiti dalykai, tokie kaip mc server performance management'as, memory leak detectinimas, tps drop'ų sutvarkymas ir kt. Bei šiuo momentu mokinuosi viskas kas yra susiję su openai api, darau visokias integracijas su discord, minecraft serveriais kaip: asmeninis žaidėjų pagalbininkas, koordinačių nustatymas, perspėjimas jog ateina kažkoks tai pavojus, kaip creeper ir kt.

Aišku prisijungsiu į projektą tik su dideliais siekiais, tikslais bei turintys gerą planą nuo a iki z, kaip visa idėja bus išvystoma. Susisiekti su manim galit per asmenines žinutes šiame forume arba discord: Noldez#1128 ( Neatrašau žmonėms kurie parašo vaikiškai "man reikia builderio" ir viskas. )

p.s jeigu reikia tik iš discord pusės, tai prisijungčiau ne vien prie minecraft projekto, tai gali būti ir kitų žaidimų projektas.

Redaguota , nario - ただし
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

8 minutes prieš, laimis321 parašė:

Sveikas turi gal internetinių svetainės žinių, arba noro išmokti? Ieškau komandos nariu ,kuris noretu prisijungti prie https://www.zaidimai.co/ svetainės projekto

Laba, gaila bet tokių dalykų nesimokinau ir abejoju ar turėsiu noro kažkada išmokti kadangi manęs tokie dalykai netraukia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 284 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...