Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kreipkis y tiekeja.. As kai bute gyvenau , turejau sviesolaidini isvis jokiu problemu nebuvo , viskas kaip sviestu patepta buvo :) dabar sedziu su telia hibridiniu, tai kosmosas siuntinas ne internetas.. o cia tik per STEAM tau taip ? Nes man pvz. torrent siunciant su daug SEED siuncia ant viso greicio tarkim 80mb/s , bet koki epic games , ar steam platforma , sokineja tai 20mb/s tai 50mb/s... 

Redaguota , nario MynThOn
prieš 5 valandas(-ų), ZoLq parašė:

Čia MB/s , turi padaugint iš 8x ir gauusi interneto greitį , šiuo atveju  51,6*8 , ir gaunasi 413mbps~~

Ir ar tai šviesolaidis ar 4g+ modemas?

Sviesolaidis tiesiai i pc pajungtas.

prieš 1 valandą, MynThOn parašė:

Kreipkis y tiekeja.. As kai bute gyvenau , turejau sviesolaidini isvis jokiu problemu nebuvo , viskas kaip sviestu patepta buvo :) dabar sedziu su telia hibridiniu, tai kosmosas siuntinas ne internetas.. o cia tik per STEAM tau taip ? Nes man pvz. torrent siunciant su daug SEED siuncia ant viso greicio tarkim 80mb/s , bet koki epic games , ar steam platforma , sokineja tai 20mb/s tai 50mb/s... 

Pastebejau,kad tik ant steam,ant torrsnt normaliai,po 50mb ir siuncia

prieš 15 valandas(-ų), MynThOn parašė:

Man atvirksciai :D per steam/epic geriau ir greiciau siuncia, per torentus 2x silpniau.

• Parašė po 1 mėnesio...

Pirmiausia tai parašymas labai neteisingas, kaip jau vienas narys minėjo reikia skirti megabitus ir megabaitus. Tiekėjai visada greitį isreiškia megabitais, o siuntimo greitis nurodomas megabaitais. Tai reiškia jog jūsų greitis megabaitais turėtų būti ~62,5 aišku šito greičio dažniausiai negausit, kaip pats ir minėjot turėtumėte gauti apie 50-55 megabaitus.

O dėl to jog šokinėja, man taip buvo, kai turėjau senesnį kietajį diską ir į jį įrašinėdavau žaidimus, steam ir siunčia ir įrašo žaidimą vienu metu, jei nespėja diskas apdoroto duomenų dažniausiai kenčia atsisiuntimo greitis.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...