Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SFG.LT - SAN FIERRO GYVENIMAS


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

image.png.c742dcc7ee20c97db60315b032e83de7.png

SFG.LT

❱ SFG projektas kaip žinome per daug metų yra matęs visko ir šilto ir šalto, projektas neseniai buvo ir vėl atsidaręs, bet seniems projekto savininkams pritrūko motyvacijos ir laiko, kad palaikytų šį projektą gyvą. Projektas 2022 metų liepos mėnesį buvo periimtas į mūsų rankas ir nuo tos akimirkos projektas stipriai patobūlėjo. Esame užsibrėžę stipriai patobulinti modifikaciją, atnaujinti dabartines sistemas, ištaisyti visas likusias klaidas, bei įgyvendinti žaidėjų siūlomas įdėjas.  Projekto unikalumą sudaro daugelis aspektų. Pradedant nuo įvairių ir nestandartinėse vietose sukurtų žemėlapio darbų iki įvairių dominančių ir prikaustančių sistemų, be kurių šis serveris taptų tiesiog eiliniu serveriu. Tačiau projekto komanda ir visi žaidėjai, kiekvieną dieną aktyviai dirba ties naujomis ir unikaliomis idėjomis, norint nustebinti naujus žaidėjus ir kad Jie pasiliktų pas mus. Mūsų tikslas suteikti žaidėjams - kokybę, unikalumą, bei galimybę dar kartą prisiminti senus, gerus SFG laikus.

image.jpeg.eff31c008fa917ed2a0acb98cf88a545.jpeg

❱Transporto sistema SFG.LT serveryje yra kiek kitokia, nei kituose serveriuose. Vos nusipirkus automobilį, jums neužteks jo tik vairuoti, savo automobilį privalėsite tinkamai prižiūrėti - gausite apdrausti savo automobilį, keisti tepalus, norit apsaugoti savo tr. priemonę privalėsite įdiegti signalizaciją, signalizacijos yra 3 lygių, kiekvienas lygis turi savo kainą, bei apsaugos stiprumą nuo vagysčių. Serveryje egzistuoja automobilių vagysčių sistema. Ši sistema leis žaidėjui lengvai užsidirbti pinigų. Kad to išvengti savo automobilį apsaugoti galite jį apdraudę lietuvos draudime. Draudimas nėra tiesiog bereikšmė sistema. Ši sistema leis jums geriau įsijausti į žaidimą, tačiau svarbiausia tai, kad ši sistema leis jums atsistatyti sudaužytą arba pavogtą automobilį labai pigiai.

❱ Serveryje vyrauja daug tr. priemonių, nuo senų iki naujų automobilių iš salono, nusipirkęs tr.priemonę žaidėjas privalės periodiškai prižiūrėti savo mašiną, bei važiuoti pas mechanikus, atlikti apžiūrą, be apžiūros jūsų automobilis praras kokybę, bei be šių 4 aspektų automobilis taps nefunkcialus.

  • Tepalų keitimas.
  • Aušinimo skysčio keitimas.
  • Susidevėjusių padangų keitimas.
  • Akumuliatoriaus keitimas

image.gif.ab9835c6c2ff516586049af0d6c30c9a.gif

 

image.jpeg.96c1ced3b426fd39bff6391cd983bd51.jpeg

❱Serverio namų sistema leidžia pasijausti kaip realybėje, nusipirkus namą įgauni visąpusišką jo kontrolę. Jame gali atstatyti alkį , valdyti ginklų ir narkotikų seifą, taip pat už serverio kreditus pirkti interjerus , kurių yra net 13!

image.gif.ab7a66ceb3a99de5729776a1d8f9f955.gif

image.jpeg.c0de329eba778539d38c749f5db3527c.jpeg

❱Serveryje taip pat yra sukurta itin įdomi verslų sistema, kuomet serveryje esi pažengęs ir uždirbes pakankamai pinigų tinkamą sumą pinigų gali leisti sau nusipirkti verslą. Kiekvienas verslas turi savo ofisą , kurį gauni automatiškai nusipirkęs verslą, su absoliučia galimybe įeitį į ofisą , pasijausti bosu ir valdyti savajį verslą : Valdyti pinigus, verslo lygį ir produktyvumą , bei daugiau funkcijų kurias pamatysite pačiame serveryje.

image.gif.6bcddd7cb3cdd2e5061e445f8d4e1af8.gif

image.jpeg.7db0ca638cfe22c92fb3658fe6047fc1.jpeg

❱ Serverio žaidėjai taipogi galės užsiimti žolės auginimu šiltnamiuose, žaidėjas privalės nusipirkti sėklas iš vienos iš dviejų mafijų serveryje, žaidėjui nusipirkus sėklas, jis jas galės pasodinti šiltnamyje, pasodinus sėklas žaidėjas privalės laukti 2 valandas, bei tik tada galės jas nuskinti, žaidėjas žolę galės parduoti už didelius pinigus arba pasilikti sau naudojimui.


image.jpeg.e3c6dced14cb93f08b2cba785aafcbc5.jpeg

❱ Dar viena nelegali veikla, tai darbas apleistuose gamyklose, kuriuose žaidėjas gali uždirbti labai daug pinigų, norint pradėti kokaino gaminima žaidėjas turės turėti H,C ir N tipo psichotropinio augalo kuriuos turės surasti tam tikroje vietoje, pagaminus kokainą gamykloje žaidėjas jį gaus į inventorių kurį galės parduoti už daug pinigų arba pats jį suvartoti, juodosios prekybos furgonėlis superka kokaina tam tikroje pažymėtoje vietoje į kurią žaidėjas turės pats nuvykti.

image.jpeg.7027612c6b94afba73bc33a96cb741f4.jpeg

❱Serveryje egzistuoja keletas darbų be direktoriaus pakvietimo, tokie kaip kelių valytojai, kelių tvarkytojai, picų išvežiotojai, krautuvų vairuotojai bei šiukšlininkai. Visu šiuos darbus dirbami įgysite pradinės patirties serveryje ir gausite minimalų atlyginimą. Tačiau serveryje egzistuoja ir darbai su direktoriaus pakvietimu bei papildomi darbai (pagalba ūkininkui, žvejyba ir dar daugiau). Apie kuriuos plačiau rasite apačioje.g

image.jpeg.851edd108b89cce208d26fe306093c23.jpeg

❱Policininkai serveryje užima labai svarbią rolę, todėl, kad tai vienintelė teisėsaugos šaka serveryje. Pareigūnai pastoviai akylai stebi gatves, kelius, žmones ir mafijozus kurie tik ir kėsinasi į banko pinigus. Pareigūnai privalo tam užkirsti kelią, išminuoti bombą banke, stebėti ir bankomatus kuriuos taip pat dažnai tuština mafijozai. Tai darbas pastoviai pilnas adrenalino, greičio ir kulkų. Kad kulka jūsų nekliudytų pareigūnai turi komandą /liemene, kuri apsaugos jus nuo kulkų ir gausite mažiau žalos kai į jus šaudys. Taip pat pareigūnai gali patikrinti fūros priekabą ar joje nėra vežama nelegalių medžiagų su komanda /fpatikrinti. Taip pat pareigūnai turi galimybę padėti trikojį greičio matuoklį bet kurioje serverio vietoje, kas padaro šį darbą tik dar unikalesniu. Plačiau apie šį darbą sužinosite serveryje.

image.jpeg.c5e0043e3b97779378089aa0f4d33503.jpeg

❱Medikai atlieka labai svarbią rolę serveryje. Jų rankose mūsų gyvybės. Jie mus prižiūri, gydo, ir gelbėja iš mirties kumščių. Be viso to, medikai serveryje atlieka daugiau pareigų. Jie parduoda vaistinėles pasigydymui, išrašo medicinines pažymas, kad jūs galėtumėte dirbti, bei padeda įvairiaus veiksmo metu gydyti vieną ar kitą grobime dalyvaujančią pusę. Medikams serveryje nėra nuobodu net jei ir nėra žaidėjų, kas tam tikrą laiko tarpą serveryje atsiranda bot‘as kuriam reikia medikų pagalbos, todėl šis darbas turi veiklos visada. Taip pat mūsų medikai yra atsakingi už Jūsų sveikatos buklę, o apie tai žemiau aprašyta nauja sveikatos sistema.

image.jpeg.a6f02e0365941344bcb4d2e5402a71f8.jpeg

❱Mechanikai serveryje atlieka daug didesnę rolę nei tiesiog automobilių taisymas. Taip tai yra svarbu, tačiau be viso to mechanikai prižiūri kelius nuo ne vietoje numestų automobilių , tai pat įdiegtos naujos sistemos mechanikams , kurios sukuria didesnę darbo svarbą, tai automobilio priežiūra ir išlaikymas : aušinimo skysčio keitimas, tepalų keitimas, susidėvėjusių padangų keitimas, bei akumuliatoriaus pakeitimas, be šių visų dalykų automobilis serveryje negalės sklandžiai važiuoti. Nepamirškime ir signalizacijos įdiegimo, be kurios jūsų automobilį serverio banditam bus pavogti labai paprasta.

image.jpeg.7fbb73413e9b2804ebb91eb72b92815d.jpeg

❱Taksistai serveryje padeda žaidėjams pasiekti savo kelionės tikslus. Veža žaidėjus iš taško A į B. Tai atsakingas darbas serveryje, būtinai padėti naujokams ir kitiems serverio žaidėjams. Jei taksi darbe nėra ką veikti, tai ne bėda. Nauja taksi sistema , leis taksistams vežioti alkoholinius gėrimus po serverį ir už tai gauti papildomus pinigus, kuo aukštesnis rangas firmoje tuo stipresnius alkoholinius gėrimus gali vežti. Taip pat serveryje atsiranda BOT‘ų kuriems reikia skubaus pavežėjimo, už ką jūs galite gauti papildomus pinigus. Taip pat serveryje nėra daug transporto ir dviračių nuomos punktų, todėl taksi yra būtina serverio darbų sritis.

image.jpeg.265e47e7ab6e88368c92ad1c26aae825.jpeg

❱Tolimųjų reisų vairuotojai serveryje atlieka didelę rolę, be jų serveris būtų tuščias ir mes nieko neturėtumėme. Fūristai dalinai rūpinasi visais dalykais: sveikata (vaistinėlių vežimas), gyvybe (maisto gabenimas), savisauga (ginklų pristatymas), ir žinoma judesys (narkotikai). Tačiau čia tik keletas krovinių iš milžiniško sąrašo. Tačiau patekti ten nebus lengva, tam reikia visų kategorijų teisių, puikių vairavimo įgūdžių, ir gero suvokimo kur ir kada turi būti pristatyta jūsų vežama siunta. Būdamas fūristu turėsite pereiti daug rangų, kad gauti tikrai rimtą ir galingą fūra. Pradėsite vos nuo autobusiuko kuriuo vežiuosite smulkius krovinukus arba šiukšles. Vėliau transporto priemonių pervežimas, o tada didysis vilkikas ir vežami dideli kroviniai.

MINI DARBAI

image.jpeg.8d08a42537a5f7e279fb84aca44df200.jpeg

❱ Šiame darbe žaidėjas galės padėti ūkininkui rinkti uogas, tokias kaip serbentus, bei braškes, renkant jas yra  tikimybė, kad gausite supuvusią uogą, pririnkus pilną krepšį uogų jas sudedate į dėžes, bei už tai gaunate atlygi.
 

DARBAI BE PAKVIETIMO

picos.jpg.0b94f464c1ae931e2f068dc82bc6c269.jpg

❱ Šis darbas mūsų serveryje yra unikalus, picų išvežiotojai privalo patįs gaminti maistą iš tam tikrų nurodytų produktų, iš viso yra 3 picos - Extra Hot pizza, Cheesy pizza, Vegetarian pizza, kiekviena pica turi skirtingą gamybos laiką, bei skirtingus joms reikiamus pagamint produktus, kai žaidėjas pagamina picą, kai žaidėjas pagamina picą, žaidėjas ją vežą pagal iškvietimą.

image.jpeg.66a10668cd88ae16250f7a31d5ee9c36.jpeg

❱ Šis darbas prižiūrį tvarką, bei švarą mūsų miesto gatvėse, žaidėjas važinėdamas su tr.priemone "Trash Master" po miestą ieško geltonų pickup, kuriuose jis surenka šiukšles, tada žaidėjas surinkęs 10 maišų šiukšlių jas veža į šiukšlininkų bazę, bei ten jas iškrauna ir tada už jas gauna atlygį.

image.jpeg.f8b2154ddabeff90dbaa17ae3c90fa67.jpeg

❱ Iškilus problemai keliuose, šio darbo darbuotojai, tai sutvarko. Žaidėjas važinėdamas su šio darbo tr.priemone "UTILITY VAN" ieško bėdų, bei kliūčių keliuose, jas pamatęs turi saugiai panaikinti kliūtis keliuose, už panaikintas kliūtis žaidėjas gauna premijas.

image.jpeg.bcee5413ed5f12d5f457aab54f1b8a01.jpeg

❱ Krautuvų darbas randasi prie SF miesto stoties, pagrindinis šio darbo tikslas yra mažame plote vežioti mažus krovinius dėžėse naudojant "FORKLIFT" tr.priemonę. šis darbas yra labiausiai patrauklus naujokams, šis darbas naujokams padės užsidirbti pinigų.

image.jpeg.d46b134b21fe43231802a249d753ecec.jpeg

❱Žvejyba serveryje nėra priskiriama prie darbų, tačiau tai yra dar vienas uždarbio būdas laisvu laiku. Žvejybos sistema serveryje yra taip pat kitokia. Jau nuo pat pradžių jus sudomins tai, kad serveryje norint žvejoti turite turėti meškerę, tačiau jos pasirinkimas yra sudėtingas. Serveryje egzistuoja trijų tipų meškerės – bronzinė, sidabrinė ir auksinė. Jos skiriasi tuo, kad jos turi savotišką tikimybę pagauti žuvį. Kuo geresnė meškerė, tuo didesnė tikimybė. Tačiau geriausia meškerė turi tik 50% tikimybę kažką sugauti. Tai reiškia, kad nebus taip lengva sužvejoti daug žuvies. Taip pat žvejybai reikia ir žvejo bilieto, tačiau mėgstantiems rizikuoti jis nebūtinas (kol nepagaus policija), bei masalo, kurio gausite vos 10vnt. Tai reiškia, kad užmetus 10x meškerę turėsite vėl vykti į žvejybos turgų nusipirkti masalo, ir negalėsite tiesiog sėdėti ir žvejoti begales kartų.

image.jpeg.720a79d42dcd88a25d8c3db6e5f113e8.jpeg

❱Taip pat pas mus serveryje yra sukurta sveikatos sistema, kurios dėka galėsite suprasti, kada Jums yra blogai ir kada reikia kokių vaistų išgerti, kuriuos galėsite įsigyti pas medikus ar mūsų miestelio kioskuose, serveryje vyrauja 5 rūšių vaistai "DOLMEN" - kuris atstato 10 procentų sveikatos, "IBUPROM" - kuris atstato 40 procentų sveikatos, "SANITAS" - kuris atstato 60 procentų sveikatos, "NUROFEN kuris atstato 80 procentų sveikatos, "SOPADEINE" kuris atstato 100 procentų sveikatos.

image.jpeg.200c00669afe407b16b1045d814a5a23.jpeg

❱Alkoholio sistema TAKSISTAMS, naujas ir manome nematytas dalykas, kuris taksistų darbą padaro dar vertingesnį nei buvo prieš tai, taip pat linksmybės ir galimybė įsigyti alkoholį mūsų miestiečiams po 20h. Užeik, išbandyk ir pasilinksmink kartu su savo draugais.

image.jpeg.1e930874375ebeef35c26773f46b672c.jpeg

❱Serveryje gyvuoja dvi galingos ir tarpusavyje bei prieš teisėsaugą besikaunančios mafijos, kurios užsiima visą nelegalią serverio veiklą. Ginklai, narkotikai, chuliganizmas, pagrobimai, banko bei bankomatų plėšimai ir daugelis kitos veiklos. Prisijunk prie vienos iš mafijų ir parodyk, kad gali užvaldyti miestą Tu!

image.jpeg.cd7051bc750c593f5d8034caf4ac60c6.jpeg

❱Serveryje vyksta galybė eventų, per kuriuos galite įdomiai ir aktyviai praleisti laiką. Eventai šiame serveryje vyksta ganėtinai dažnai, tam yra paskirtas, net atskiras serverio žaidėjas, kuris yra atsakingas už įvairius event'us ir renginius, kiekvieną kartą juos tobulina ir galvoja įvairiausias naujas veiklas, kad jums mieli žaidėjai serveryje nebūtų nuobodu. Vieni iš įdomiausių unikalių mūsų sugalvotų event'ų: DRŪŽBA, SNIPERIŲ KOVOS, ŪKININKAS,
LOKACIJOS, PARKOUR ir dar tikrai nemažai kitų.

 

❱INFORMACIJA

SERVERIS: SAMP.SFG.LT

FORUMAS: SPAUSTI ČIA

DISCORD: SPAUSTI ČIA.


 

Redaguota , nario # Edva
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • # Edva pakeitė pavadinimą į SFG.LT - SAN FIERRO GYVENIMAS

SFG.LT 0.3.3 SERVERIO ATNAUJINIMAI!

https://sfg.lt/forumas/

samp.sfg.lt

sfg.lt/dc

Serverio versijos 0.3.3 atnaujinimas (2022.09.07-09)

  • Sumažintas /ant atstumas. 
  • Sutvarkytos visos MySQL klaidos. 
  • Sutvarkytos /gps koordinatės. 
  • Sutvarkyti turgų labeliai. 
  • Sutvarkytas taksi exterjeras. 
  • Sutvarkyti mašinų turgaus labeliai/pirkimas. 
  • Išėjus iš DM arenos, neberodys nužudymų sąrašo..
  • Sutvarkyta klaida su rangais
  • Sutvarkyta klaida su žvejyba.
  • Nuo šiol fūristam neleis vežti dėgalus, jei degalinėje yra virš 2900litrų.
  • Sukurta komanda fūristam /degalines. Rodys degalų likutį.
  • Sutvarkyta klaida su automobilių iškrovimo.
  • Sutvarkyta klaida miršant.
  • Sutvarkyta klaida su resursais.
  • Nuo šiol už resursų iškrovima gausite atlygį į rankas.
  • Sutvarkytos klaidos su taksistų iškvietimais.
  • Sutvarkyta komanda /trikojis.
  • Sutvarkyta komanda /rdarbines.
  • Nauji alkio, paieškomumo ir spidometro textdraw'ai.
 

image.png

image.png

image.png

  • Naujas Įtalų mafijos mapp darbas.
 

formatasqq.jpg

  • Naujas Šiukšlininkų mapp darbas.
 

updatas.jpg

  • Naujas El.Parduotuvės mapp darbas.
 

elparde.jpg

Redaguota , nario sevnz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

INFORMACIJA!

  • Suteiktas antras šansas visiems serverio/forumo žaidėjams/lankytojams! Visi buvote forume atblokuoti kas užsiregistrave "Vardas_Pavardė".
  • Turime žinių apie serverio startą. Serverio startas numatomas 2022/10/2 t.y. Spalio 2 diena, SEKMADIENI 19:00 arba 20:00(Pranešime detaliau viską likus 5 dienom iki starto). Visa komanda atsiprašo, dėl starto delsimo, turime neužbaigtu mapp darbų, bei sistemų atžvilgiu reikalų, todėl serverio startas nusivėlino. Taipogi iki serverio starto nusimato dar vienas atnaujinimas, taipogi nebebus senosios SFG.LT mafijų sistemos, atsiras visiškai nauja "GAUJŲ" sistema, kas pildėte į mafijų valdžios atstovus jūsų anketos bus peržiūrėtos ir direktorių prižiūrėtojas išrinks. @everyone 
    Taipogi noriu paminėti kad vyksta atrankos į daugeli direktorių pozicijų, jas galite rasti mūsų svetainėje www.sfg.lt
    Neutralus direktoriai: https://sfg.lt/forumas/index.php?/forum/186-rinkimai/
    Mafijų ----> Gaujų atstovai: https://sfg.lt/forumas/index.php?/forum/225-rinkimai/

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 8 mėnesių...

Untitled-9.thumb.png.a683e96c64901f0ebe280c2f4a38a763.png.abdfe2164f3b148d95ebdfa21b025259.png

Sveikutis → Sveikučiai

  • turime naujienų iš projekto! Nustatytas serverio startas, bei jo tiksli data. Serverio startas numatomas. Lapkričo 10 dieną, 20:00 valandą Lietuvos Taigi lauksime Lauksime Jūsų visų serveryja SAMP.SFG.LT Premijos bus dalinamos pirmas trys dienas po serverio starto (premijos bus kas dien skirtingos Oficialūs Renginiai rekordo siekimo procesas 
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...
  • Parašė po 1 mėnesio...

🏠🥳❤Sveiki, taigi serverio startavimas įvyks lygiai po savaitės 2023-09-26 20:00 valandą.

https://sfg.lt/forumas/index.php?/topic/6272-sfglt-starto-informacija/


🥳Taigi🥳 nepamirškime dalyvauti konkursuose, kurie šiuo metu vyksta.

https://sfg.lt/forumas/index.php?/topic/6250-sfglt-atidarymo-proga-mini-konkursėlis/ -

🥳Konkursas🥳, atspėk žaidėjų skaičių startavimo diena.

https://sfg.lt/forumas/index.php?/topic/6458-konkursas-eilėraštis/ -

🥳Konkursas🥳, įdomiausias serverio eilėraštis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Sveiki, už keletos dienų startuojantis SFG.lt projektas vis dar ieško asmenų, turinčių noro ir gebėjimų vadovauti Mechanikų firmai! Ieškomas stropus, atsakingas ir sąžiningas žmogus, susidomėjęs Mechanikų įmonės valdymu!

  • Atranka į mechanikų direktoriaus postą - čia.

Verta paminėti, jog taip pat, šiuo metu ieškomos netgi dvi personos, galinčios serverio startą paversti tikru pragaru, duoti spaudimo teisėsaugos sritims ir vadovauti gaujoms! Šiuo metu ieškomi du asmenys, galintys vadovauti atitinkamai Angel-Pine arba, El-Quebrados grupuotėms. Esi grynakraujis vadeiva, mėgsti nelegalias veiklas ir esi pasiruošęs susitepti? Tapk vienu iš šių gaujų lyderių ir įkurk savo grupuotę serveryje!

  • Atranka į Angel-Pine vadeivos postą - čia.
  • Atranka į El-Quebrados vadeivos postą - čia.

Laikas sparčiai tirpsta, todėl kviečiu visus norinčius vadovauti atitinkamai firmai ar gaujoms, pildyti paraiškas temose ir taip paspartinti ir pagerinti serverio startą nuo pat pradžių! Susitinkame serveryje jau rugsėjo 30d., 20:00! Kartu su projekto komandą pažadame daug įvairių prizų, veiklų ir galimybių užsidirbti ne tik serverio valiutos ar serverio patirties (XP)! 

Taip pat, skatinu sudalyvauti projekto administratoriaus rengiamame konkurse, kuriame praktiškai nereikia nieko daryti, tik mėginti atspėti kiek serverio starte bus pasiektas žaidėjų rekordas, prizas net 150 kreditų ir VIP narystė mėnesiui! Nuoroda į konkursą - čia.

Konkursas į kūrybingiausią projekto žmogų - eilėraščio kūrybą, tai pat vyksta, todėl skatinu išmėginti savo jėgas ir sukurti kūrybingą, originalų ir gražų eilėraštuką susijusį su SFG.lt projektu. Nuoroda į konkursą - čia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...