Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SunSide.lt - Saulėtasis miestas!


Matas S.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 566 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

b9b6bddca8d0ec764e6b15ffd1024fe2620.jpg

 

Sveika, gerbiama publika, norime jums pristatyti, daugumai žinomą „SA:MP“ žaidimo serverį - SunSide. Šis serveris yra GRP stiliaus. Kas žino šį projektą, matė kaip jis kilo ir krito žemai, bet dabartinė šio projekto administracija yra užsibrėžusi sau daug tikslų ir  bandys sugrįžti į šio žaidimo erą su trenksmu. Administracija lauks jūsų aktyvumo bei palaikymo žaidime, forume bei „Discord“ platformos kanale. Truputėlį žemiau, papasakosime apie projekto sistemas, veiklas ir kitą svarbią informaciją. 

 

Projekto darbų informacija. 

SunSide projektas bandė ir bandys projekto darbus bei žaidėjus susieti, pvz: mechanikai ir elektrikai, gaujos ir tolimųjų reisų vairuotojai. taksistai, policija ir kiti. Kiekvienam darbui reikia nusipirkti darbų pažymėjimą (iš medicinos centro darbuotojo arba licenzijų centre) .

Darbai be direktoriaus pakvietimo. 

Picų išvežiotojai - Reikalingas patirties kiekis 100, B kategorijos teisės, darbo pažymėjimas, jūs šiame darbe turėsite pardavinėti picas projekto žaidėjams arba jas išvežioti į nuosavus namus, už sėkmingai pristatyta picą gausite patirties taškų bei pinigų.  

Elektrikai – Reikalingas patirties kiekis 1000, B kategorijos teisės, darbo pažymėjimas, šiame darbe jūsų veikla bus tokia: per visą „San Fierro” miestą yra pastatytos elektros skydinės, jos kartais perdegs, bus susprogdintos žaidėjų arba sugadintos mechanikų, taigi, jūs iš elektrikų darbovietės pasiimate įrankius ir važiuojate tvarkyti elektros skydinių. Už sutvarkytas skydines, gausite pinigų bei retsykiais patirties taškų. 

Kurjeriai - Reikalingas patirties kiekis 800, B kategorijos teisės, darbo pažymėjimas, šiame darbe turėsite išvežioti siuntas pagrinde po „San fierro” miestą, bet gausite siuntų vežti ir į „Las Venturas bei „Los Santos” miestus, už kiekvieną siuntą gausite skirtingą atlygį (patirties taškų bei pinigų). 

Šiukšliavežiai - Reikalingas patirties kiekis 1500, B kategorijos teisės, darbo pažymėjimas, šiame darbe jūsų veikla bus: surinkinėti „San Fierro” miesto gyventojų šiukšles, į tr. priemonę telpa 10 šiukšlių maišų, po to jas gausite nugabenti į joms skirtą vietą, už visą jūsų atlikta darbą bus duodamas tam tikras atlygis. 

Darbai su direktoriaus pakvietimu. (Pradžioje visiems darbams reikės 0 patirties taškų, einant laikui bus XP priskirta ir darbas su direktoriaus pakvietimu) 

Policijos departamentas - Šiam darbui jūs turite turėti ginklų licenziją, B ir A kategorijos teises, darbo pažymėjimą, jūsų darbo veikla: gaudyti miesto nusikaltėlius, palaikyti mieste taiką, saugoti jame gyvenančius piliečius, kariauti su gaujomis, atgrobinėti užgrobtus pastatus. Stengtis trukdyti gaujų nariams rinkti narkotikus sandėlyje. 

Medicinos departamentas - Šiam darbui jūs turite turėti B kategorijos teises, darbo pažymėjimą, jūsų darbo veikla: gelbėti miesto žmones, aprūpinti “Naujokų” vietas vaistinėlėmis, laboratorijoje gaminti vaistinėles, tirti žmonių ligas, skiepyti projekto žaidėjus skiepais (Dabar turime tik Side-21 skiepą, bėgant laikui ligų padaugės). 

Taksistai - Šiam darbui reikalingos B kategorijos teisės, darbo pažymėjimas, jūs turėsite laukti iškvietimų, juos priimti, nuvykus į vietą pas pilietį, jo paklausti kur jam reikia nuvykti ir ten jį turėsite nuvežti, taipogi, kartais gausite “Iškvietimus” į namus, kuriuose galėsite pasiimti legalų arba nelegalų užsakymą, už kiekvieną pristatymą gausite tam tikrą atlygį, gabenant nelegalų užsakymą, policijos departamentui bus apie tai pranešta ir turėsite būti pasiruoštę bėgti ir pristatyti užsakymą prieš pareigūnų pagavimą. 

Mechanikai - Šiam darbui reikalingos B kategorijos teisės, darbo pažymėjimas, jūsų darbo veikla: prižiūrėti miestą nuo netvarkingai paliktų transporto priemonių, sutvarkyti žaidėjų tr. priemones bei jas tobulinti, truputėlį nukrypstant nuo temos, jūsų nelegali veikla reikalauja ginklų, kadangi jūs turėsite gadinti miesto elektrines ir už kiekvieną sugadintą elegtrinę, gausite tam tikrą atlygį. 

Tolimųjų reisų vairuotojai – Be šio darbo, miesto funkcionavimas yra neįmanomas. Šiam darbui reikalingos C kategorijos teisės, šiame darbe jūs turėsite aprūpinti miestą: elektronika, žvejybos reikmėmis, degalais, maistu, taipogi, turėsite aprūpinti žolės sandėlį (nelegali veikla), pasikrovus nelegalų krovinį bus pranešama policijos departamentui apie jūsų veiklą, todėl jums patartinta pasisamdyti ar susitarti dėl gaujų apsaugos. 

Projekto gaujos bei gaujų sistema. 

“San Fierro Rifa” - Šiai gaujai jums reikės B, A kategorijos teisių, ginklų licenzijos, ši gauja yra įsikūrusi netoli „Fort Carson“ miestelio, jūsų veikla: grobti žmones, prašyti išpirkų, grobti miesto įvairias pozicijas, taipogi, visą tai norint daryti, turėsite iš tam tikros vietos prisivežti ginklų į savo sandėlį, turėsite rinkti žolę sandėlyje, kariauti su kita gauja dėl gaujų zonų. 

“Varrios Los Aztecas” - Šiai gaujai jums reikės B, A kategorijos teisių, ginklų licenzijos, ši gauja yra įsikūrusi vietoj nelegalaus ūkininko pastatų, jūsų veikla: grobti projekto žmones, prašyti išpirkų, grobti miesto įvairias vietas, taipogi, visą tai norint daryti, turėsite iš tam tikros vietos prisivežti ginklų į savo sandėlį, turėsite rinkti žolę sandėlyje, kariauti su kita gauja, dėl gaujų zonos. 

Gaujų sistema.

Gaujų nariai gali grobti žaidėjus, juos apvogti, pagal sukurtą grobimų sistema, gaujos lyderis gali užgrobti tam tikrus pastatus, gaujos pačios turi pasirūpinti savo ginklais, parsiveždami juos iš ginklų sandėlio, taipogi projekte yra žolės sandėlys (ateityje bus daugiau narkotinių medžiagų), žolės sandėlį pildo tolimųjų reisų vairuotojai, todėl gaujos nariai turi saugoti juos, tam, kad sandėlys būtų pripildytas. „San Fierro“ mieste randasi kelios gaujų zonos, dėl kurių gali kariauti gaujos tarpusavyje, kadangi už valdomą zoną, gaujos gauna daugiau pinigų per minutę (dirbant). Detaliau apie žolės sandėlį bus aprašyta žemiau prie visų sistemų. 

P.S. Visų darbų bei gaujų komandas pamatysite parašę /darbas. 

 

Sunside projekto sistemos bei papildomos veiklos 

Žvejybos sistema - viską apie žvejybą sužinosite parašę /zvejyba, žvejyba turi nemažai lygių, nuo jūsų žvejo lygio priklausys žuvies užkibimas, taipogi projekte vyksta 15min žvejybos eventas, kuriame reikia pagauti kuo daugiau žuvies (skaičiuojama kilogramais), daugiausiai pagavęs gaus tam tikrą pinigų atlygi. 

Vagių sistema – vagimi gali tapti betkuris projekto žaidėjas, miesto kioskeliuose galite nuspirkti virvę, taipogi vagių sistema turi 5 levelius, nuo jūsų vagysčių lygio priklausys vagystės sėkmė, kuo didesnis lygis tuo didesnė tikimybė, jog tai bus sėkminga vagystė (vogsite žaidejų pinigus iš jų rankų, todėl patartina laikyti savo pinigus bankuose). Visą reikalinga informacija pamatysite parašę /vagystes. 

Taksi pavežėjų sistema - licenzijų centre galite nusipirkti pavežėjo licenziją, tada įlipus į nuosavą transporto priemonę turite parašyti /dirbtitaksi ir pradėsite dirbti pavežėjo darbą, taipogi reikalingos B kategorijos teisės bei darbo pažymėjimas. 

„Side 21“ sistema – projekte egzistuoja „Side 21“ virusas (kaip ir - covid'as), nuo jo pasiskiepyti galite „Side 21“ punkte arba susisiekę su medicinos centro darbuotojais, susirgus šia liga, jūs laikas nuo laiko, prarasite gyvybių, pradės suktis galva, aptems matomas vaizdas. 

Verslų sistema – kiekvienas verslas duoda skirtingą pinigų kiekį į minutę, bet jūs turite progą jį tobulinti už serverio valiutą arba už kreditus, išviso yra 10 lygių, kuo didesnis verslo lygis, tuo daugiau gausite į minutę, taipogi, verslai su pardavimais turi atlygi nuo pardavimo (pvz degalinės nuo degalų, elektronikos parduotuvė nuo el, priemonių pardavimo ir t.t.) 

Namų sistema – Kiekviename nuosavame ar draugo name, galėsite pavalgyti, pasigydyti, taipogi, turite prižiūrėti namo elektros naudojimą, kadangi jame turėsite įsijungti šviesą, palikus įjungtą elektrą ilgesniam laikui ir nemokant už elektrą susikaups sąskaitos, dėl kurių galite prarasti savo namą. 

 

Tai yra tik trumpas projekto bei serverio aprašymas, visas įdomybes pamatysi apsilankę mūsų serveryje.

 

Projekto svetainė - www.sunside.lt

Projekto „Discord“ serveris - discord.sunside.lt

Žaidimo serverio IP - samp.sunside.lt

Redaguota , nario Matas S.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Galejot kazka naujo ideti, nes dabar ziuriu visiskai tas pats. Pats tikrai nesiruosiu zaist, nes jau ne karta esat nuvyle ir kiek maciau idomi komanda pries tai buvo pas jus ten surinkta, bet sekmes su srw.

Prieš 1 valandą, Karoliz1 parašė:

nu ką antra kartą startuoja projektas sekmės mantai.

Sunside gal ir antra karta, bet kiek jau pries tai projektu yra buve, tai net liudna daros :D.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kad ir daug kartų startuoja projektai užsidaro sistemos biškelį pakeistos , vėl projektas , bet suteikuat žmonėm kur pažaist ir praleist savo laisva laiką  . Už tai pasakysiu tik tiek kad neužsidarykit ir būkit tie kurie suteikia žmonėm buveinę kur apsistot samp pasaulyje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 566 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...