Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Programavimo būreliai vaikams ir paaugliams | CodeAcademy KIDS


Ridas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

code kids logo

CodeAcademy KIDS programavimo akademija

Sveiki,

Kviečiu visus, 7-16m. amžiaus jaunuolius, norinčius bent mažu žingsneliu paliesti programavimą ir pagilinti savo žinias šioje srityje, užmesti akį į CodeAcademy KIDS būrelius 22/23 mokslo metais.

Žaidimų ir animacijų kūrimas | 7-8 m.

Šio būrelio metu moksleiviai perpras programavimo logiką, leidžiančią kurti animacinius ir interaktyvius pasakojimus, pristatymus, modelius, žaidimus ir kitus kūrinius. ? Moksleiviai įgaus ne tik programavimo žinių, bet ir pagilins anglų kalbos žinias, įsisavins matematinės logikos pagrindus, algoritmus ir jų taikymus. ?

CMS žaidimų kūrimas su „Unity“ | 8-9 m.

Šio būrelio metu moksleiviai mokysis valdyti resursus, o vėliau įgytas žinias pritaikys kurdami CMS (Construction and management simulation) žanro žaidimą. Vaikai įgaus ne tik programavimo pagrindus, bet ir mokysis loginio mąstymo, sužinos kas yra kompiuterinis dizainas bei kokie įrankiai naudojami kuriant žaidimo grafiką. ?

Žaidimų kūrimas | 9-10 m.

Šio būrelio metu moksleiviai kurs kompiuterinius žaidimus, naudojant vieną populiariausių ir galingiausių kūrimo platformų – „Unity“ . ?️
Moksleiviai įgaus ne tik programavimo žinių, naudosis įvairiais technologiniais įrankiais, bet ir gilins savo matematikos, anglų kalbos žinias bei susipažins su itin atualiomis temomis – kriptovaliutomis bei „blockchain“ technologija. ?

3D žaidimai ir technologijos | 10 – 11 m.

Šio būrelio metu moksleiviai mokysis kompiuterinio raštingumo, susipažins su „Unity“ žaidimų variklio pagrindais ir gilinsis į aktualias ir išskirtines temas – „blockchain“, NFT bei kriptovaliutas.?

Tinklalapių kūrimas | 11 – 12 m.

Šio būrelio metu moksleiviai kurs grupinius ir individualius projektus, mokysis internetinių svetainių kūrimo pagrindų, HTML, CSS bei sužinos apie įvairias šiuo metu aktualias temas – „Block Chain“ ir „Augmented Reality“.?

Tinklalapių kūrimas | 12 – 13 m.

Šiame būrelyje moksleiviai išmoks HTML, CSS ir JavaScript programavimo kalbos pagrindus, kurs tinklalapius mataverse tema ? bei galutinį metų projektą, kuris bus susijęs su šiuo metu itin aktualia sritimi – NFT. ? Be IT įgūdžių, moksleiviai plės anglų kalbos bei matematikos žinių bagažą.⚙️

Skaitmeninis dizainas | 12 – 13 m.

Skaitmeninio dizaino būrelio metu moksleiviai mokysis naudotis skaitmeninio dizaino įrankiais, sužinos, kas yra vartotojo sąsaja ir kaip užtikrinti teigiamą vartotojo patirtį internetinėje svetainėje, kompiuteriniame žaidime ar mobilioje aplikacijoje! ?‍? Susipažins su dizaino mąstymo principais, kurs individualius ir grupinius projektus, gilinsis į skaitmeninių produktų kūrimo procesus bei veikimo principus. ?

Žaidimų kūrimas | 13 – 14 m.

Šiame būrelyje moksleiviai mokysis C# programavimo ir „Unity“ žaidimų variklio pagrindų. ? Programos metu vaikai atkurs 3D pirmo asmens žaidimo mechanikas, susipažins su GPS technologija bei duomenų vizualizavimo pagrindais. ? 

Žaidimų kūrimas | 14 – 15 m.

Šaime būrelyje moksleiviai mokysis „Unity“ žaidimų variklio bei C# programavimo pagrindų . ? Vaikai taip pat analizuos žaidimų fiziką, susipažins su 3D aplinka ir kurs kompiuterinius žaidimus marsaeigio „Curiosity“ tema. ?

Žaidimų kūrimas | 15 – 16 m.

Šio būrelio metu moksleiviai susipažins su „Unity” žaidimų variklio sąsają ir jos valdymu, grafine vartotojo sąsaja, taip pat pagilins objektinio programavimo principus.? Taip pat kurs 2D ir 3D projektus, pasitelkdami aplink žemę skriejančių palydovų duomenimis.  ?

Domina? Užklausą galima palikti interneto svetainėje https://www.codeacademykids.com/bureliai/, paspaudus TEIRAUTIS svetainės apačioje, dešinėje pusėje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 617 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...