Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dar karta atsiprašau ir paaiškinu.

VilmuX-

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki moderatoriai ir visi kiti. Norėčiau dar kartelį atsiprašyti. Pats nesenei pajutau kas yra moderatoriaus pareigos ir sunku gaudyti blogas temas kai niekas neraportuoja.

Labai atsiprašau Dixie's jis yra tikrai geras ir protingas žmogus. Manau į jį mūms reikėtų lygiuotis. Tikrai dixie manes nevertė to rašyti, bet norėčiau, kad liktumėm tokie patys draugai su dixie. Tiesiog nežinau kas man užėjo, nepagalvojau apie mus, narius. Tad supratau ką jie norėjo pasakyti. Dabar prikaišiosit, kad bijau policijos ir panašiai. Savaime aišku, kad to nenoriu, bet jei reikės stovėsiu, kadangi buvau tikrai negarbinkas žmogus ir su pinigais nėra gerai, kaip sunku tai pasakyti delsiu laiką ir laukiu kol gausiu kapeiku. Bet manau dixies kantrybė truks ir ...

Atsiprašau moderatorių už visą šitą ką aš padariau. Tad toliau noriu su nariais, bei moderatoriais sutarti draugiškai. Ačiū grįžiu liepos 24d. Ir būsiu pavizdingu nariu. Laukiu unban.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4843 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...