Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

HisTorY [PRISISTATYMAS]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4813 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki mano vardas (Arturas) Serveryje vardas Artur_Cream. Man 17 metu. Dabar truputi apie mano hobi ir kaip as praleidziu laisva laika. Labai dievinu sporta, manau kad kekvienas vaikinas turi uzsiimti kokiu nors bet sportu. As lankau Karate Kyokushin treneruotes. Labai daug ko pasiekiau uzsiiminedamas situo sportu. Esu du kartus Europos cempionas, 4 kartus lietuvos cempionas. Lankau karate as jau sestus metus. Lankau dar i Lietuviu, Anglu, Programavimo kursus. seis metais jau baigiau Programavimo kursa, ir kitais eisiu i Web-Dizaino kursa. Laisvo laiko beveik neturiu, bet jei atsiranda pora valandeliu susitinku su draugais, arba prisedu prie Facebook'o, Skype'o ir beabejo Samp. As nerukau, negeriu. Manau neivienas normalus sportininkas neturi rukyti, bei gerti ta pati alu.Klausau muzika labai ivairia.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

• Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4813 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...