Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

MCTremtis.LT - Privatus Minecraft Serveris


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 782 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

MCTremtis.LT - tai Minecraft privatus serveris, kuriame veiksmas vyksta Sibire, 1942-aisiais metais.

Visas serveris vyksta šaltame sniego biome, esminis tikslas - išgyventi. Serveris bus paremtas RPG stiliumi, per daug serverio žaidėjų taisyklėmis nevaržysime (apart pačių esminių, kaip, kad nenaikinti serverio žaidėjų darbų, nenaudoti žaidimą palengvinančių programų ir pan.), serverio eiga priklauso nuo pačių žaidėjų. Gentys gali išsirinkti savo prezidentus, karalius ir pan., jei jos to nori. Gentys gali kariauti, gali nekariauti. Viskas priklauso tik nuo jūsų. Administracija stengsis į žaidimą per daug nesikišti ir didžiają laiko dalį bus paprasti serverio žaidėjai, įsikišime į ginčus tik labai kritiniais atvejais, kuriais matysime, kad be administracijos kompromisas nebus rastas.

Serverio istorija:

Gudūs 1942-ieji metai... 2-asis pasaulinis karas...

Prieš kelias savaites į Jūsų kaimą atėjo keli sovietų kareiviai, paėmė Jus, Jūsų šeimą, bei nespėjusius pabėgti kaimynus į nelaisvę ir įsodino į gyvulinį traukinio vagoną. Dabar jūs keliaujate, nežinia kur, keliaujate viena, antra savaitė. Daug žmonių išmirė, daug moterų, daug vyrų, daug vaikų. Tačiau jūs išgyvenote. Jūs išgyvenote ir dabar traukinys pamažu stoja, panašu, jog kelionės tikslas pasiektas. TTraukiniui sustojus, sovietų kareivis jums atidaro vagono duris ir jūs pamatote didelį, apgriuvusį ženklą, ant kurio parašyta "Sibiras.
Išlipus iš traukinio jūs nebesuprantate kur jums eiti, tačiau pamatote dvi dideles grupes žmonių. Jos jus kviečia. Grupės nepanašu, jog vienas kitą bandytų paskersti, ar būtų labai priešiškos, tačiau vienas į kitą su šypsenomis veiduose nežiūri. Abiejų pusių pasirinkti negalite, teks padaryti sprendimą.

Serverio gentys:

Rytų gentis

Ši gentis, kaip pavadinimas ir teigia, yra įsikūrusi Sibiro Rytuose. Rytiečiai apie Vakarų gentį ilgą laiką net nežinojo, apie vienas kitą išsiaiškino kai kartą keli Vakarų genties atstovai netyčia atsliūkino į jų teritoriją, bedalyvaujant medžioklėje. Šis jų susitikimas malonus nebuvo, Rytų genties žmonės bandė genties žmonės bandė Vakarų genties atstovus užmušti kirviais, tačiau Vakariečiai spėjo pabėgti.
Ši gentis mėgsta kariauti ir yra labai arši, tad nors ir yra bendras abiejų genčių susitarimas vienas kito nepulti, jie šiam susitarimui pasiryžo tik todėl, nes jie nenori gauti daug nuostolių. Yra manoma, kad jie jau kurį laiką planuoja puolimą.
Verta paminėti, jog šią gentį buvo išvykęs apklausinėti vienas žurnalistas, bandė ją dokumentuoti, tačiau kur jis yra nežinoma. Jau kelis bandoma jį surasti, tačiau kol kas jokių žinių nėra. Vietiniai mano, kad Rytų genties žmonės jį nužudė ir suvalgė.

Vakarų gentis

Ši gentis nors ir nėra tiek arši, kiek jų broliai iš vakarų, tačiau jie ne ką mažiau pasiruošę karui. Ši gentis buvo sėkmingai dokumentuota žurnalistų ir yra šnekėta su jos gyventojais. Dauguma gyventojuų yra kaimiečiai, pagrinde ištremti iš Rytinės Lietuvos pusės. Skamba ironiškai, tačiau tai tiesa. Vakariečiai Rytiečių pernelyg nemėgsta, teigia, kad jų namus degina ir gyventojus žudo. To įrodyti jie negali, tačiau visą tai pateikia kaip faktą ir yra šimtu procentų įsitikinę, kad tai tiesa. Didžioji dalis informacijos kurią turime apie Rytų gentį taipogi atėjo iš Vakariečių istorijų, patirčių.
Gentis teigia, kad jie ruošiasi karui, mat pastebėjo savo apylinkėse beslūkinančius ginkluotus Rytų genties atstovus. Dauguma pagautų Rytieičų buvo paimti į nelaisvę, tačiau šnekėti nešneka, tyli, informacijos neduoda.

Serveris yra visiškai paruoštas paleidimui, mums betrūksta žmonių skaičiaus.

Preliminari serverio atidarymo data - 2022-03-15

Discord:

http://mctremtis.lt

Redaguota , nario MCTremtis.LT
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 782 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...