Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dragon ball after future (Dbafter v. 2.0) Beta!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, 

Noriu pakviesti išbandyti naują Dbafter versija. Prie jos dirbta gan ilgai. Kurta nuo tuščio lapo fragmento. Todėl, niekur kitur to nerasit! Žaidimas puikiai tinka žaisti ir per kompiuterio naršyklę tiek per telefoną. Greitu metu turėsim ir android aplikacija!

Mus rasite www.dbafter.com

Trumpas aprašymas:

Dragon ball after future žaidimas pirmą kartą buvo paleistas prieš 7 metus, tam paminėti nusprendžiau perdaryti žaidimą. Žaidimas bandomas kurti beveik nenukrypstant nuo istorijos - kiekviena misija, kova, daiktas yra susijęs su anime. Žaidimo sistemos yra kitokios negu esate įpratę matyti. Tad linkiu gerai praleisti laiką.

Ką žaidime galėsite veikti?

Iš pradžių kai užsiregistruosite turėsite galimybę pasirinkti savo veikeja iš trijų galimų. Naujam žaidėjui nerekomenduoju eiti vykdyti misijų. Todėl iš pradžių patartina eiti į kovų lauką, ir nukauti tam tikrą kiekį priešininkų. Kuom skiriasi pradžia nuo kitų žaidimų? Paprasta, paprastos kovos neduoda zenų ( taip dragon ball pasaulyje yra vadinami pinigai, tiksliau valiuta pinigų). Taigi, norint gauti pinigų reiks pardavinėti gaunamus daiktus iš kovų lauko. Sukaupę kažkiek kapitalo, galėsite nuvykti į Džino vėžlio salą, ir pabandyti įtikinti Džiną vėžlį, kad leistu treniruotis pas jį. (Kaip kadaise reikėjo Gokui). 

Pasitreniravę, rasite Džino vėžlio saloje ir aiškeregę babą, kuri yra Džino vėžlio sesuo, ir dažnai ten lankosi. Galėsite vykdyti jos misijas, arba paprašyti, kad ji iš pomirtinio pasaulio iškviestų mirusius kovotojus ir leistu kautis prieš juos. 

Tikriausiai visi prisimenam iš senų laikų, kaip Gokas kopdavo į karino bokšta, Dbafter pasaulyje, jus galėsite nuvykti į slaptą karino kaimelį ir ten bandyti įkopti į bokšta. Įkopus į bokštą, galėsite pabandyti iš karino atimti stebuklingąjį vandenį, jei susitiprėsite pakankamai jums tai tikrai pavyks! Tesiant nuotykius, galėsite, net pakilti į dievo rūmus, kad pats dievas jus patreniruotų. 

Taigi, kaip supratote, žaidimas labai stipriai orentuotas į orginalia drakonų kovos istorija. Bet be istorijos galėsite nuveikti dar labai daug įdomių dalykų!

Pvz. Džino vėžlio saloje galėsite žvėjoti, laukiniuose tyruose mėdžioti. Pagauta, sumėdžiota maistą išsikepti. Iškeptas maistas valgomas suteikia naujų galių! Dar galėsite, gamintis ginklus, tam prireiks craftinimo lygio, ko didesnis lygis, to stipresnį ginklą galėsite pasigaminti. Įveikus Cell'a net galėsite sudalyvauti pasauliniam kovos menų turnyre. 

Na, bet kam aš aušinu burną, geriau jums tai pademonstruosiu.  Apačioje pateiksiu paveiksliukų iš žaidimo.

image.thumb.png.e145001c24006db35b587fbfa8869457.png

image.thumb.png.e3800bec356736afab68c64c3dae7fea.png

image.thumb.png.387da9b871cc392499bc09ac26e22d76.pngimage.thumb.png.2b545cb2bd142c954a1bd4b5bd60348b.pngimage.thumb.png.8625a96ebd97e34e53271e069a4204cc.pngimage.thumb.png.626f6386427f9984034512a3475e19fe.png

Redaguota , nario Andriuxa323
Pakelti link.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...