Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[ Besikuriantis ] McNation.LT Custom Skyblock / Mmorpg projektas.


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 820 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

simple.thumb.png.f437104daa02b3e0ef3d1b2acfdf8704.png

Discord: https://discord.gg/dGRzBdEhZy


Sveiki, taigi po ilgų naktų, dienų norime jau šiektiek išlysti į publiką su iš vieno mūsų serverių t.y SkyBlock. Tai serveris kuris išsiskirs nuo visų esančių SkyBlock serverių Lietuvoje ar bent jau nuo classic skyblock projektų kuriuos žaidėte seniau. Serveris buvo kuriamas pagal mūsų idėjas, sistemas ir šiek tiek pasiremta kitų žmonių pasiūlymais. Bei buvo bandytas pritaikytas tiek PvE ir tiek PvP žaidėjams, kad galėtu žaisti ne tik vieno tipo žaidėjų, bet dviejų ar keletą. Serveris naudoja resource pack, taip kad be resource pack jūs negalėsite žaisti serveryje.

Lietuvoje unikalius serverius matyti yra retenybė, tai bandėme kažko naujo pakurti Lietuvoje ir kadangi šis serveris yra kuriamas dėl pramogos ir hobio, tai SkyBlock serveryje jūs nematysite P2W sistemos, tik kosmetika kuri bus pritaikyta su resource pack.

Šiek tiek apie patį žaidimą ir pradžia:

Pradžia buvo pusiau paimta iš Hypixel projekto idėjos, jog tik prisijungęs žaidėjas atsiranda savo saloje su savo nuosavu NPC, bei portalu. Tik tiek jog čia bus teleportacijos pad'as per kurį galėsite patekti į tam tikrus miestelius, bei žėmėlapius kuriuose laukia didieji žaidėjo nuotykiai. Žaidėjas pirmą kartą atsiradęs saloje turės vykdyti įprastas misijas jog galėtu atsirakinti savo pirmąjį miestelį, galiausiai žaidėjas atsirakinęs šį miestelį turės galimybę gauti naujų reikmenų savo salos patobulinimams, taip pat ir tam tikrus crafting stationus kuriuose galės pasigaminti custom materialų. Toliau progresuojant žaidėjas galės atsirakinti savo pirmąjį exploration žėmėlapį, kuriuose laukia stipri monstrai su kuriais teks susikauti norint grįžti saugiam į savo sala. Kol žaidėjas nėra perėjęs viso žėmėlapio, jis negali grįžti atgal, nebent nusižudydamas.  Kalbant apie ekonomikos sistema, tai ji yra pasiremta villager trades, kioskais, tai tokių kaip /money /balance, šiame serveryje nematysite.

javaw_RfDh4VyMVE.png.00e50a361f3d893228533515adb92d7e.pngScreenshot_27.png.ae47bb682adc0b4db0b8de38d48b88dc.png


Klasės / Profesijos:

Kadangi klasių sistema vis dar yra kuriama, tai šiuo momentu visi žaidėjai turės tik Human klasę, kurią galės kelti bedarydamas betkokį veiksmą ar tai kasant, žudant, kertant, statant. Tam tikros profesijos duos tam tikrų bonusų, jeigu jūs esate ūkininkas 20 Lygio, tai jums didesnis šansas jog daugiau item gausite iš 1 seed'o ar tas seed'as greičiau užaugs. 

Guild'o Sala:

Šiame serveryje žaidėjai ne tik galės vykdyti misijas ir tobulinti savo sala, bet galės ir įkurti GUILD sala ( TownHall ), bei jį tobulinti ar kitaip jį upgradinti, kurie galiausiai duos bonusu jūsų pgr. salai ir jūsų characteriui. Galiausiai bus ir dadėti guild karai, galimybė užkariauti kita guild sala.

Screenshot_30.png.4d698ebaf8b7e3d3d2d3bddb2a75e5f7.png
Screenshot_29.thumb.png.0094344a7007ce3a9c7ee3f0d3cd6905.png


Teleportacijos Pad'as + /spawn, /warp:

Serveryje nebus tokių dalykų kaip /tpa, /warp /spawn ar eilinių essentials sistemų. Viskas bus einama per teleportacijos pad'ą kurį rasite savo saloje. Ateityje bus planuojami checkpointai t.y kaip /home, /sethome bus galimybe pasidaryti checkpoint ir teleportuotis į tam tikras vietas. Taip pat ir pasigaminti teleportą.

javaw_6OIKS6R10f.png.bd53362f700450b2c5c6b2a93f721946.png


Exploration Žėmėlapiai / Visatos:

Šie žėmėlapiai yra panašūs kaip į dungeon ar požemius, tik tiek jog jie yra labiau open world ir jų plotis siekia 500x500 - 2000x2000, bet kiekviename žėmėlapyje bus tam tikras urvas, cave ar požemis kurį reikės pereiti, norint grįžti atgal į savo sala. Šiuose žėmėlapiuose žaidėjai turi šansą parsinešti kažką naujo į savo sala, ar tai materialai ar skill'ai, armorai ir kt.

wallpap.thumb.png.e302a7d86b24297e41f73c811028e53e.png

Ateityje laukia ir HCF serveris, tik šiek tiek perdarytas iš factions serverio, + ieškomas questwritter:

Šiuo momentu tik tiek, bet galiausiai bus pridedama kuo daugiau į šią temą. Norint pamatyti daugiau naujienų ar norite sekti šį projektą, tai viską rasite mūsų discord serveryje: https://discord.gg/dGRzBdEhZy

Mūsų website, kuris šiuo momentu dar nėra paruoštas: mcnation.lt / nation.lt

Starto datos nematyti, dėl to, kad nenoriu užmeluoti kada ji bus. O norint pamatyti daugiau sistemų, nuotraukų rasite čia: https://imgur.com/a/mc8F8TT

Redaguota , nario Noldez.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • - ただし pakeitė pavadinimą į [ Besikuriantis ] McNation.LT Custom Skyblock / Mmorpg projektas.
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 820 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...