Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

[1.16.5-1.17.x] ~~mc.Koridorius.LT~~ Survival/PvP!


ShockWave!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

23131945_1490246297731605_15963588671539

Sveiki, senai nesimatėme, tai kaip žinot koridorius tikrai buvo dinges iš visų akiračio, bet su laiku sugrįžome ir vėl pradėjome dirbti prie serverio. Nusprendėme atnaujinti visa serverį į kažka naujesnio, taip pat ir jo versija. Serveris buvo kuriamas nuo tuščio kibiro, tai tikrai atsirado naujovių, štai jų sąrašas kas buvo pakeista ir kas buvo pridėta:

 

:MCsugarcane:Ekonomika :MCwheat:

Serverio ekonomika išsiskirs šiuo momentu nuo visų esančiu projektų, ši ekonomikos sistema prisitaikys prie betkokios situacijos ar tai būtu wipe'o pradžia ar galas, sistema automatiškai keis pirkimo ir pardavimo kainas. Example.: Žaidėjai pardavinėja labai daug kaktusų - kaina krenta procentaliai, arba jeigu žaidėjai nieko nedaro su morkomis, turi dideli šansa jog kaina kils ir tai gali būti geras derlius. Taip pat bus ir shop'o atsargos ( Tai bus tik resūrsams ir fermoms ).

 JjPJ39Z.png

:1765_MCbow:PvP :DiamondSword~1:

Jeigu serveris 1.16, tai nereiškia jog serverio combat bus 1.9+, combat išliks kaip ir seniau. pilnai nesutvarkysi, bet skirtumas jausis šiek tiek. Taip pat nuo šiol bus atsižvelgta į klaidų sutvarkymus ir kt. Taip pat galite ir nebesijaudinti kur galite eiti 1v1, nes nuo šiol bus arenos kur galėsite tai padaryti.

 

:MCdiamondshovel:Eventu Sistema :Netherite_shovel:

Eventu sistema, taip pat skirsis. Bus random chat event'ai kur lieps iškasti kartais cobble, kartais pagaminti tam tikrus resūrsus ir už tai gausite kreditus, jeigu laimėsite. ( Apie kreditus apačioje. ). Taip pat bus ir dideli event'ai tai nesijaudinkite.

 

:4933_MCemerald:Paslaugos :4933_MCemerald:
Paslaugos taip pat keisis, tiek jų pavadinimai Zombie, Skeleton, Creeper, Wither, tiek jų galimybės ir tiek jų kainos. Apie tai galėsite rasti sms.koridorius.lt, per starta.
 
:minecraft_spawner:Spawneriai / Fermos :minecraft_spawner:
Manome jog mbox'as, spawnerių keitimas jau gan senas dalykas ir reikia kažko kito, tai nuo šiol reikės pirktis skirtingus spawnerius iš parduotuvės už kreditus. Taip pat bus šansai spawner iškasimo, tai atidžiai žiūrėkit kur dedate spawnerius. Iš kitų fermu pusės liks viskas tas pats apart tam tikrų ribojimu ir aišku kitokia ekonomika.
 
:iron:Chestai su Raktais :iron:
Chestai su raktais taip bus perdaromi, ir šiektiek pagyvinti kad galėtumėte tikrai gauti reikalingu resūrsu serveryje, taip pat ir atsiras daugiau tokių skrynių.
 
:blobmuscles:Žaidėjo Upgrade'ai :blobmuscles:
Žaidėjas nuo šiol galės nepirkti paslaugos, norint turėti daugiau homes, rezidenciju, nes tai galės pasidaryti upgradindamas savo limita nuėjus pas npc, kainuos kreditais.
 
:MCenderpearl:Žaidėjo tag'ai :MCenderpearl:
Nuo šiol taip pat bus perdaryti tag'ai, taip pat bus galima gauti iš tag chest ir paboostinus dc serverį, gausite Booster tag.
 
:blobhero:Mirties Kapas :blobhero:
Žaidėjui mirus atsiras kapas kur bus jūsų itemai, tai galite nepergyventi jog valytojas pašalins jūsų itemus, aišku tai nepasako jog žudikas negalės paiimti jūsų itemu, nes jis tikrai galės. Oh right pamiršau jog po laiko dingsta.
?Kreditai?
Kreditus bus galima gauti už mobų nužudimus, neapsigaukite negausite iš spawner mobu. Taip pat gausite ir iš eventu. Už juos bus galima pirkti žaidėjo upgrade'us bei spawnerius.
 
Serverio aprašymas nėra pilnas tačiau norint jį pamatyt pilna bei pamatyt nuotraukų iš pačio serverio ir sužinot plačiau apie viska bei pačio serverio daromus atnaujinimus - apsilankyk mūsu discord serveryje:
 
Gold-Sword-icon.png SVARBI INFORMACIJA:

Serverio starto data: 11-08d 17H!

Taip pat, jei kažkas nepatiko serveriuose - nebūk eilinis nusivylęs žaidėjas, o pasakyk, kas blogai, ką reikėtų pakoreguoti! Jūsų nuomonė yra mums tikrai aktuali, kadangi tik šiuo keliu galima tobulėti.

Lauksime visu apsilankant! 

logo.png

Redaguota , nario ShockWave!
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 metų...
  • Parašė po 2 mėnesių...

Norime pranešti jog jau šio mėnesio 24 dieną, tai yra Penktadienis, 19:00 valandą atidarysime closed beta 0.0.10c serverį. Closed Beta kas tai? Tai yra ribotas serverio išleidimas pasirinktai žmonių grupei, kurią pasirinksime mes. Ši beta versija nėra atvira visiems ir bus prieinama tik tam tikram žaidėjų skaičiui testavimo tikslais. Uždarytos beta metu mes galėsime atrasti bet kokias klaidas ar problemų su serveriu, kurias bandysime ištaisyti prieš oficialų serverio išleidimą. Tai mums leis gerinti serverį ir užtikrinti, kad jis veiktų sklandžiai prieš tampant prieinamas visiems. Galu gale ši versija bus prieinama visiems ir poto bus išleista pilna šio serverio versija.

 

Norintiems užsirašyti į closed beta jums tereikia sureguoti į žinutę mūsų discord serveryje ir atėjus laikui priskirsime jus prie closed beta privačios bendruomenės. Closed Beta registracijų skaičius yra ribotas, bet ateityje suteiksime ir kitiems galimybę prisijungti į CB

apsilankyk pas mus discord kanale: http://discord.koridorius.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...