Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki.

Norėčiau jus pakviesti apsilankyti į seno gero Counter-Strike 1.6 žaidimo serverį. Tai yra Public serveris, kuris nėra perkištas nereikalingas papildymais ar kažkokiais kitais pluginais. Serveris atsirado iš idėjos, kadangi jau 7 metus laikau savo Killing Floor serverius, kurių vienas Gametracker.com puslapyje užima net 3-ią vietą iš visų pasaulio KF serverių. Ilgai dvejojau, nes žinau, kad šiais laikais 1.6 jau nebėra toks gyvas kaip pries daugiau nei penkerius metus. Iš kur žinau? Turėjau visiškai gerus ir sutvarkytus Zombie Plague serverius, CSDM bei dar keletą, kuriuose buvo skiriama begalė laiko. Net nesakysiu, kad buvo rašoma nuo 0, nes tai netiesa. Tiesiog viskas buvo ne tik parsisiųsta ir sumesta, tačiau subalansuota bei pagerinta kokybiškam žaidimui.

Tai vyksta šiuo metu ir su dabartiniu mano Public serveriu. Viskas yra subalansuota, nieks niekur taip sakant "nesipjauna", ReHLDS versija atnaujinta, taip pat ir Steam žaidėjai girdi voice chat'us iš Non-Steam žaidėjų. Startavome su WS-Gaming.eu pavadinimu (kuris visą laiką buvo KF projekto pavadinimas ir vis dar yra), tačiau nusprendžiau jog norėtųsi kiek trumpesnio bei lietuviškesnio pavadinimo. Kodėl? Niekam nepaslaptis (nebent visiškai naujokui cs 1.6 serverių administravime), jog šiuo metu serveriai žaidėjais užpildomi geriausiu atveju perkant įvairias Boost paslaugas, kas kainuoja pinigus, tačiau pinigai bus išmetami į balą, jei serveris neturės gerai sukonfigūruotų rates bei pats neatrodys vizualiai patrauklus bei verčiantis sugrįžti. Lietuviškesnį pavadinimą pasirinkau norėdamas pritraukti vis dar žaidžiančių lietuvaičių dėmesį, kadangi, savaime suprantama, nuo įvairių boost paslaugų renkasi užsienio liaudis (taip, tai ne mūsų tautiečiai, kurie tiesiog gyvena ar dirba užsienyje).

 

Serveryje nėra pardavinėjamos jokios VIP ar ADMIN paslaugos, kadangi pelno 2021 metais iš Counter-Strike 1.6 abejotinai maža tikimybė gauti. Viskas daroma iš idėjos bei to, kad tai yra mano didelis hobis kurti bet kokio žanro serverius.

 

Serverio IP: cs.cesas.eu:27015 arba 185.80.128.94:27015

Šiuo metu yra pora prižiūrėtojų, tačiau dar bent 2-3 prižiūrėtojai serveriui nepakenktų, nes ne visada esami prižiūrėtojai gali atlikti šią pareigą dėl savaime suprantamų priežasčių. Tik N-16 ir tik tie, kurie susidūrę su amx komandomis (geriausiai tiktų personos, su mažiausiu egoistiškumo ir savanaudiškumo rodikliu).

 

Siūlau užsiregistruoti forume: http://www.ws-gaming.eu/

Counter-Strike atsisiuntimas: http://www.cesas.eu

Discord kanalas: http://discord.link/wsg/

 

 

 

Redaguota , nario tarantula~
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 3 valandas(-ų), iVron parašė:

Sveikas, tai turiu tau du klausimus. 

- Kam rasyti visa knyga ( apie tai ka Lietuvos zones net neziuri ir jiems vienodai :D
- Ir ar tu dar 2000'uose pagal tematika. 

- Nieko blogo neturiu, tiesiog pasakiau tai ka Matau xD

Sveikas.

Atsakysiu i tavo du teiginius, ne klausimus, nes klaustuko simbolio nematau :)

1. Kam sakyti, kad Lietuvos kazkokie zones ar bezdziones ar ka tu cia omeny turejai nezinau neziuri ir jiems neidomu, jeigu katik sudominau tave ir net komentara parasei? Reiskia kazka vis delto darau teisingai :)))))
 

2. O tu matosi kaip feisbuko komentatoriai po delfio straipsniais - komentuoja belenka tik perskaite antraste :) Tai yra ne tavo reikalas kur ir kokioj tematikoj as, kad ir tarpukario metu tematikoj, jei taves tai neklibina tai ir neklibek :) 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 891 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...