Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gremlinas prisistatymas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Vardas : Aivaras

Amžius : 1999-03-21 (12 metų (mažai :D))

Gyvenamoji vieta : Vilnius

Mokslai : Na saves nepergirsiu ir nemeluosiu mokausi gan gerai, 8,9,10 :D (neesu moksliukas,net negalvokit) :D.

Užsiėmimai : Žaidžiu krepšinį,su draugais,arba draugėm vaikštau į kiną,pramogauju,maudausi visko juk neišvardinsiu... :D

Mokykla: Vilniaus senvagės vidurinė mokykla (būsima gimnazija,šias būsimais mokslo metais,tačiau dar yra vidurinė).

Muzika: Mėgstamiausia muzikos roko grupė: Linkin Park,šeip dar mėgstu kalusytis,Shakiros,Keshos,Rihhanos,Eminem,Akon,David Guetta,bei kitų dainininkų (-ių) ar grupių.

Naminis gyvūnėlis: Šuo Lota. (Kalė)

Papildoma informacija:

Čia esu senbuvis,mano svoris iki 40 kilogramų,ūgis 155 cm,daug kas sako,kad labai pas mane ilgos kojos :D.Krepšinį žaidžiu nuo mažens žaisti išmokė bei treniravo tėtis.Kiekvieną vasarą žaisdavau krepšinį.Būdavo,kad su draugais ar kitas už mane vyresniais žaisdavom "kašį".Na ka tai tiek.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...