Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau žmonių į komandą


Extr3me

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 971 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, mielasis skaitytojau.

Kuriamas minecraft serveris ir šiuo momentu ieškau žmonių į komandą. Daug pasakoti viešai apie šį serverį kolkas nenoriu. Bet pasakysiu kai ką: ambicijos didelės - toks jau esu ?, tik neišsigąsk - viskas po truputį ir po lengva. Pirma pradėsime nuo išlikimo tipo serverio, bet tai nebus eilinis  „survival“, bus visokių unikalių, smagių ir svarbiausia įdomių priedų. Daugiau papasakosiu asmeniškai. Taip pat asmeniškai pasikalbėsime ir apie atlyginimą.

Tad ko reikia?

Stengiuosi rinkti kuo mažiau žmonių komandoje, tam kad būtų artimesnis ryšys ir bendradarbiavimas tarpusavyje. Tai reiškia, kad kai kuriuos kelis skirtingus darbus galėtų atlikti tas pats asmuo. Taip pat noriu paminėti, kad ne be reikalo rašau „ieškau žmonių į komandą“, o ne pvz. „ieškau darbuotojų“. Taip rašau todėl, nes man reikia motyvuotų žmonių, kurie atsiduotų projektui, kurie padarytų tą ką reikia padaryti ir tada dar daugiau padarytų. Reikia tokių žmonių, kurie norėtų būti didelė serverio dalis, kurie norėtų, kad serveris būtų sėkmingas, o ne tik atliktų darbą ir viskas...

Darbo sritys. Tai ko ieškau:

1. Įskiepių specialisto (dar kitaip sakant, „pluginerio“). Rasta

  Visų pirma reikia, kad labai gerai nusamanytum apie įskiepius, mokėtum juos gerai konfiguruoti. O toliau visi kiti privalumai: didelė patirtis, mokėjimas kurti įskiepius, patirtis su „bungeecord“, su minecraft susijusių sistemų nusimanymas ir t.t. 

2. Statytojo.

  Turbūt paprasčiausia, bet viena iš būtiniausių pozicijų kiekviename Minecraft serverio projekte. Didelių reikalavimų šiai pozicijai nekeliu, tiesiog turi mokėti gražiai statyti. Bet tai ne viskas... Taip pat norėtųsi žmogaus, kuris turi nemažai laisvo laiko, kurį skirtų žaidimui serveryje. Šioje pozicijoje visų pirmą kažką statysi, o taip pat būsi aktyvus, pavyzdingas žaidėjas - siūlysi idėjas, skatinsi žaisti kitus, skleisi pozityvą.

3. Grafikos dizainerio.  Rasta

  Reikės kurti visokias iliustracijas, banerius, piešti graffiti (apie tai papasakosiu asmeniškai) ir visokie tokie darbai... Taip pat privalumas, jei mokėsi sukurti aukštos kokybės serverio anonsą.

4. Viešųjų ryšių specialisto.

  Tai naudojant serverio socialinius tinklus reikia rašyti naujienas apie serverį, kurti linksmus vaizdo įrašus, fotografuoti ir skelbti gražias nuotraukas iš serverio. Turi mokėti rašyti vaizdžiai ir be klaidų rašyti. Turi mokėti redaguoti vaizdo įrašus. Taip pat didelis privalumas, jei mokėsi sukurti aukštos kokybės serverio anonsą.

*Manau, kad nesunkiai gali atsirasti žmogus, kuris galėtų dirbti kaip dizaineris ir kaip influenceris, nes šie darbai dažnai bus susiję.

5. Serverio įvykių organizatoriaus. Rasta

  Tokiose pareigose tu turėtum organizuoti serverio įvykius, kurie skatins žaidėjų aktyvumą ir bus įdomus laiko praleidimas, pvz. serverio turnyrus, konkursus, renginius... Yra daugiau organizavimo įdėju, kurias papasakosiu asmeniškai. Čia reikalingas kūrybingumas, vaizduotė, šiek tiek patirties ir nusimanymas, kas patiktų žaidėjams. Pliusas, jei esi linksmas, drąsus ir iškalbus žmogus, kadangi tokiu atveju galėtum vesti turnyrus ar kokius kitus įvykius, tiesiogiai per discord'ą.

 

Jeigu manai, kad galėtum prisidėti kažkuo, kas nepaminėta čia - vistiek parašyk, pasikalbėsime.

 

Visų ateities partnerių / darbuotojų žinučių laukiu discord'e - J0seph#8570

?

Redaguota , nario Extr3me
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
2021-07-28 16:32, Meluojanti parašė:

Tik va klausimas, o ka pats darysi?

Paprastas klausimas į kurį galiu lengvai atsakyti. Aš esu ir būsiu serverio vadovas - atsakingas už serverio veiklą, vadovauju projekto komandai, priimu idėjas, diegiu naujoves administracinėje veikloje, finansuoju projektą ir panašiai... Taip pat atsakingas už marketingą, parduodamų dalykų pardavimus, finansus...

2021-07-28 19:07, North parašė:

Gerai kad ieskai skirtingu zmoniu, bet jei nesneki pinigais cia tai sunkiai kazka rasi, ypac statytojus. Beto atidarai toki pat tipo serveri kur lietuvoj jau buvo daug kartu atidarytas ir eilini karta uzdaryti. ?

Po truputį gaunu pasiūlymų, tiek iš statytojų, tiek iš visų kitų. Kalbant apie serverio tipą, galiu pasakyti, tai bus įdomus, kokybiškas išlikimo tipo serveris, o ateityje, manau, galėsime išvysti dar daugiau įdomių dalykų.

 

 

Vis dar laukiu daugiau pasiūlymų! ?

Redaguota , nario Extr3me
Redaguota, kad būtų parašyta aiškiau.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 971 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...