Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

GOCS.LT Counter-Strike Global Offensive | pristatymas


Levantas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Cdor7gNWwAE7VUV.thumb.png.642e7d5687b38a705c8db4b996772b02.png

GOCS.LT PROJEKTO PRISTATYMAS:  |  ©2021

Mūsų komanda ir serverio kolektyvas siekia užtikrinti jūsų kokybišką žaidimą , ir siekti geriausių rezultatų. Iškilus klausimų ar pasiūlymų gocs.lt administracija yra pasirengę jums padėti ir atsakyti į jums labiausiai rūpimus klausimus per 24 valandas nuo išsiųstos žinutės mums. Kodėl mes siūlome rinktis mus? Mūsų yra nedaug, tačiau kiekvienas žaidėjas ir lankytojas yra mums svarbus. Mes kuriame ir dirbame tik dėl jūsų, tam, jog jūsų senesni serveriai pakeistu naujesniais ir mėgautumėtės šviežiu serverio kvapu kuris sklinda iš naujai atsidariusio projekto gocs.lt

MŪSŲ SERVERIAI

     Pavadinimas: ★GOCS.LT | Public Server 24/7
     IP: csgo.gocs.lt:27015

     Pavadinimas: ★GOCS.LT | Only AWP Server 24/7
     IP: csgo.gocs.lt:27016

------------------------------------------------------

Internetinis puslapis: http://gocs.lt/

Sourcebans svetainė: http://gocs.lt/sourcebans

Discord serveris: https://discord.gg/jdNTM4PPrU (Nuoroda: https://discord.io/GOCS)

APIE MODIFIKACIJĄ:

Public(Casual)(IP: csgo.gocs.lt:27015) - šį serverio modą tikrai žino kiekvienas žaidimo CS:GO žaidėjas. Šiame serveryje nėra papildomų "for fun" funkcijų, nebent pagrindinės, kurios neiškraipo serverio esmės. Yra visi reikalingi pluginai kurie Jums nemaišys žaidimui jokių bereikalingu reklamų ant ekrano ar kitokio šš todėl atėję į serverį galėsite linksmai praleisti laiką!

Awp(Casual)(IP: csgo.gocs.lt:27016) - Kaip ir visuose lietuviškuose csgo projektuose žinomas Only Awp serveris, turi puikiai darba atliekancius pluginus, security sistemas bei begalia kitų idomių bei suptilių sistemų turintis serveris, atrinkti patys geriausi ir patogiausi mapai visai ekonomikai, žinomi ne tik lietuvoje bet ir kituose užsienio šalyse. Serveris jus sužavės netik pluginais ir mapais bet ir aktyvia butent šio serverio bendruomene.

PLANAI:

Planuojame atidaryti ir daugiau visokio pobudžio serverių, būtinai atsižvelgsime i jūsų norus, nuomone, ir kita detalia kalba. Kaip ir visi serveriai manau žadame kilti karjeros laiptais plesti žinias, ieškoti naujių žmonių - kontaktų, bendradarbiauti su kitais projektais, fokusuotis ties žmonėmis, komfortu, bei žinoma pačia žaidimo kokybę. Planai bus atnaujinami.

IEŠKOME:

GOCS Serveris ieško aktyvių žmonių serverio priežiūrai, ieškome awp | public serverių prižiuretojių, kurie skirtų bent minimum 2 valandas per dieną serverių priežiurai taikomės į 18 metų turinčius žmonęs, atsakingus, kantrius, gabius piliečius. dėl visko susisiekite discord programėle (Savininkas: Klouns#3731 | pagalbininkas: Fraxio#6425)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Savininkas tas pats Mindelis kuris konkurso laimetojams neismokejo pinigu xddd

GG/WP

P.S btw tas pats Mindelis yra viename FiveM serveryje pagarsejas kaip didziausias *Myliu SuperGames.lt* (skundikas ir triochala) ir as tikrai nieko nemaisau. :)

"jog jūsų senesni serveriai pakeistu naujesniais ir mėgautumėtės šviežiu serverio kvapu kuris sklinda iš naujai atsidariusio projekto"

xDDDD kavos reklama paverge visiskai smegenis

Redaguota , nario Mantucha
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Daug ką žada bet nieko nedaro. Apie administracijos narius ir jų perms'us išvis nekalbu. 12 metis administracijoj sėdi, o adminai "cheaterius" banina savaitei nes kaip mat daugiau laiko ir negali dėti. 
Serveriai nesutvarkyti, perms nesutvarkyti.
Owno "Mindelio" išvis serveryje nematyti, net updatinti pluginų negali.

"Planuojame atidaryti ir daugiau visokio pobudžio serverių" Jau praeitais metais daug ką planavot ir prisižadėjot, jokių naujų dalykų serveriuose neatsirado, pasikeite tik tai kad serveriuose sėdi 0 žmonių ir visi jau padėję ant šito serverio.

"aktyvia butent šio serverio bendruomene." you sure about this?image.png.76f21280a94b2675bc54145a2c17ea9d.pngimage.png.fff7450a0d77af1fb0da1dacc94e22b5.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Cirkas ne projektas. Didzioji dalis administracijos sudaryta is jaunimo, kurie net neisgali nusipirkti prime, keli is ju buvo pagauti cytinant ir dar jiems suteikiami sansai. Savininkas apgaudineja zaidejus, nesugeba padaryti, kad butu recordinamas demo ir apskritai nedalyvauja serverio veikloje. Nesuprantu kaip serveris dar vis gyvuoja, nes kiek pracheckinu foruma, tai taip 0/32 (kaip ir turi buti priimtina tokiam projektui), tai sakyciau butu verta susimastyti kas daroma blogai ir keistis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1043 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...