Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, jau nuo mažumos domiuosi serveriais ir labai norėčiau tokį turėti. Bet apie HOSTINGUS nieko nesusigaudau nebent apie aternos :D Bet visi puikiai žinom kas yra aternos :D. Aš norėčiau jūsų pagalbos ;

VISIŠKAI NIEKO NENUSIMANAU. AIŠKU PRIDĖTI PLUGINUS MOKĖČIAU TEN ŠIEK TIEK SU JAIS PADIRBTI, BET TAI NEBŪTU KAŽKAS WOW.

Pradėt manau būtų man nuo pačio hostingo ir nuo jo valdymo centro.

Klausimai ; 
Ar yra hostingų kurių valdymo centras būtų panašus į aternos. t.y kad viskas vyktų google naršyklėje. 
Ar yra hostingų padorių už padorią kainą. 

Gal kas užmatėt YouTube video kuriame aprodomas visas užsakymas ir valdymo centras?

Iškart sakau, jeigu nenorite man padėti tiesiog praeikite be replikų. ❤️ 

• ,
(redaguota)
59 minutes prieš, Hypex parašė:

@Lukk3x
Kaip ir šis žmogus sakė viršuje, imk redfox cloud, pradžiai. Hostingas yra Vilniuje, lietuvoje, todėl ping nekils ir labai lengvas valdymas pačio serverio, modpack'ą gali įsirašyti per keletą sekundžių, įskiepius taip pat, o jug reikia remti Lietuvišką hostingą, kuris jau turi minimum 4 metų patirtį, bent jau kiek aš žinau :)

Redaguota , nario Dovias

23 minutes prieš, Dovias parašė:

@Lukk3x
Kaip ir šis žmogus sakė viršuje, imk redfox cloud, pradžiai. Hostingas yra Vilniuje, lietuvoje, todėl ping nekils ir labai lengvas valdymas pačio serverio, modpack'ą gali įsirašyti per keletą sekundžių, įskiepius taip pat, o jug reikia remti Lietuvišką hostingą, kuris jau turi minimum 4 metų patirtį, bent jau kiek aš žinau :)

Labai ačiū. Gražiai, trumpai ir aiškiai!<3 

Sveikas,
Jei nori turėti kokybiška, bei tvarkingą serverį, tai žinoma, kad rinkis https://redfoxcloud.com/lt/. Aukščiau manau tau išdėstė mūsų hostingo privalumus, taip pat lengvai gali gauti iš mūsų 18h per parą veikiančią pagalbą. Kilus neaiškumams esame perengę specialias pamokas susijusias su serverio valdymu. Galu gale, jei tavęs netenkinsime visada per 24h nuo paslaugos aktyvavimo gali atšaukti savo planą ir susigražinti pinigus į Redfox Cloud balansą.

Geros dienos ;)

image.jpeg.03377b7c36c6248da077143d0ae5cbb2.jpeg

2021-03-02 08:34, MeloIng parašė:

Sveikas,
Jei nori turėti kokybiška, bei tvarkingą serverį, tai žinoma, kad rinkis https://redfoxcloud.com/lt/. Aukščiau manau tau išdėstė mūsų hostingo privalumus, taip pat lengvai gali gauti iš mūsų 18h per parą veikiančią pagalbą. Kilus neaiškumams esame perengę specialias pamokas susijusias su serverio valdymu. Galu gale, jei tavęs netenkinsime visada per 24h nuo paslaugos aktyvavimo gali atšaukti savo planą ir susigražinti pinigus į Redfox Cloud balansą.

Geros dienos ;)

Jeigu nežinojai, pagal LR įstatymus, pinigai turi būti grąžinti į ten per kur mokėta, o ne į balansą. Ir ne per 24h, o 30 dienų pinigų grąžinimas yra. Jeigu ten dirbi, tai man gaila, kad ten priima beraščius žmones. No off, bet its true. Tai daug pasako apie patį tiekėją :)

Prieš 1 valandą, manner parašė:

Jeigu nežinojai, pagal LR įstatymus, pinigai turi būti grąžinti į ten per kur mokėta, o ne į balansą. Ir ne per 24h, o 30 dienų pinigų grąžinimas yra. Jeigu ten dirbi, tai man gaila, kad ten priima beraščius žmones. No off, bet its true. Tai daug pasako apie patį tiekėją :)

Nežinau iš kur gauni šią informaciją, tačiau už tai, jog pildote balansą mes sumokame tam tikrus mokesčius VMI. Tad reikėtu labiau pasidomėti tau apie tai, kaip veikia VMI mokėtų hostingai ;)

image.jpeg.03377b7c36c6248da077143d0ae5cbb2.jpeg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1563 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...