Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

❗️ Vienam uždarbiui gali būti skirta 1-2 temos. Kitos tokios pačios temos bus netvirtinamos. ❗️

kesh

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sukelsiu istorijai nesenai vykusios finansų konferencijos moksleiviams video įrašus. Rekomenduojame pasižiūrėkit visiems, norintiems suprasti geriau finansus ir kaip juos valdyti arba galbūt pamokyti mokytojus :)

Konferencija „Mokonomika“ – turiningoje, įdomioje ir naudingoje nuotolinėje pamokoje. Daugiau nei 20 mokytojų, ekspertų ir jums gerai pažįstamų veidų pasakojo apie kūrybą, tvarumą, finansinį raštingumą, ekonomiką, pilietiškumą ir kt! Sužinosite, kaip susidraugauti su pinigus nešančiais aitvarais, kalbėsime apie ateities profesijas, maisto (ne)švaistymą ir savanorystę. Pasimokysite taupyti bei kodėl dalį pinigų protinga investuoti.

Rekomenduojama visų amžių moksleiviams nuo 1 iki 12 klasės bei jų mokytojams.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

????????? 

Jeigu šitie klounai žino kažką apie pinigus? TAI KUR JŲ PINIGAI????
Nesiklausykite ir negadinkite savo gyvenimo patarimais tu kurie patys to neturi?

 

„Daugiau nei 20 mokytojų, ekspertų ir jums gerai pažįstamų veidų pasakojo apie kūrybą, tvarumą, finansinį raštingumą, ekonomiką, pilietiškumą ir kt!” ????????? 
 

 

Redaguota , nario Teisingas Personažas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

1 minute prieš, marcus parašė:

ypac patiko Nerijus Maciulis, kuris pasisako pries kriptovaliutas

Kas yra visiškai suprantama iš jo kaip ekonomisto, kriptovaliutos yra spekuliacija, vieni iš to uždirba, kiti neuždirba, bet jos neturi plataus panaudojimo ir kažkokio didelio sąryšio su ekonomika, tuo labiau šitoje temoje, informacija moksleiviams, jiems tikrai nerekomenduojama prasidėti su kriptovaliutomis, nes nudegs tiesiog.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Lietuvoje analitiku tampi perskaitęs užsienio medijos postus, išvertęs į lietuvių, pridėjęs keletą savo minčių ir tada talpinam.
Viskas prasidėjo nuo Nerijaus Mačiulio postų, kur jis visur įžvelgia mažųjų pralaimėjimą, bet atsiliepimuose jis gavo daug atgal, tai tada pasitelkė Tautvydą ir Swedbank pradėjo dalintis jo įžvalga ir facebooke užsakė mokamą reklamą, kad pasiektų kuo daugiau žmonių.
Užtenka pamatyti CNBC, Financial Times , CNN propagandos variklį užsuktą, kur paprasti investuotojai yra lyginami su naciais, priskiriami alt-right grupėms ir tt.

Todėl prieš klausydamiesi šios klaidingos informacijos, pagalvokite apie tai, kad jie gauna pinigus už tai. Jeigu jus būtumėte mokami, kaip uždirbi pinigų - bankai neturėtų iš ko pragyventi. Šie žmonės propaguoja vidutinį gyvenimą, kad bankui būtų nauda, kitaip bankas neturėtų pajamų šaltinių o būtų vien tik nuostoliai.

Prieš priimdami bet kokią informaciją, užduokite klausimus kuriuos esu paminėjęs viršuje. 

Norėčiau, kad daugelis iš jūsų jauni žmonės įsiklausytumėte apie ką aš kalbu, jeigu jie turėtų pakankamai žinių apie finansus manau nesiimtų šio darbo. O puikiai uždirbtų milijonus iš investicijų, kurios yra labai lengvos, bet tokie žmonės užprogramuoja jus eiti kitų kelių - kuris paveiksluojamas šiose vaizdo įrašuose. Manau, kiekvienas turi atsižvelgi į bet kokią informaciją prieš priimdami ją sau į galvą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1165 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...