Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1566 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, norėčiau paklausti žmoniu kurie tikrai nusimano šioje srityje.Norėčiau nusipirkti airsoftini pistoletą iki 50 euru, jeigu galit patarkit kokį pistoleta, svarbu ne spyruoklini nes toki ir iš turgaus galiu nusipirkti, su blowback ar be blowback irgi nera skirtumo.

PAPILDAU : Šitas dalykas bus naudojamas pašaudyti į taikinius(butelius,dėžes)

Redaguota , nario ForU
(redaguota)

Sveikas, iš savo turimos patirties, patarčiau pirkti iš tacticalforce puslapio. Kaip minimaliai, šiam reikalui reiktu skirti nuo 120e. Nes didelis variantas pigių airsoft-ginklų nėra patvarūs, ir greitai genda. Pataupyk, ir įsigyk pagal savo norūs. Iškart sakau, plastmasiniai pistoletai nėra kokybiški. HopUp kameros daugiausiai yra plastmasinės, ten problemos neturėtų būtį, kol baterija yra gerai pakrauta, ir šoviniai naudojami kokybiški ir nuo 38g iki 42g( sunkesni taikliau skrenda bei geriau taško butelius-"skarbonkes"). Blowback labiau "valgo" pinigus(naudoja dujas), jis labiau skirtas vaizdžiai geriau atrodyt, skirtumas tarp elektrinio ir dujų, tai, kad elektrinis pigiau išsilaiko, ir problemų tvarkymas lengvesnis ir pigesnis.

Redaguota , nario LaurynasZ
(redaguota)

Nu šį bei tą pasakyt galiu. Airsoft'ą žaidžiu jau apie 10 metų.

Už 50 eurų naujo sunkiai rasi. Yra kas be ko "brand'ų" apie kuriuos aš tiesiog nieko nežinau ir kurie yra vieni pigesnių, bet visgi aš asmeniškai laikausi to principo, kad gero daikto kuris atlieką šiokią tokią funkcija už kapeikas nenusipirksi. Mano pirmas pistoletas buvo M9, tik deja nepamenu gamintojo, aš jį pirkau už 60 eurų kai man buvo 15-16 metų. Esmė buvo tame, jog visas iš plastiko, tiek viduriai, tiek "dekoras" iš išorės, tiek dėtuvė. Žiema žaidžiant Legione man jis nuo šalčio pradėjo "knist protą", sukietėjo plastikas, vietomis nuo "naudojimo" sutrūkinėjo. Bet kalbant apie šaltį ir prastas medžiagas esu susidūręs su Snow Wolf M24 karabino replika, pirkau su ta mintimi, kad "upgrade'insiu" ir turėsiu sau fainą karabiną, pažaisiu snaiperio rolėje, bet viduriai ir korpusas ant tiek prasti, kad pirmąjame žaidime žiemos metu man saugiklio jungtukas nulūžo nuo šalčio ir duralkė iš kurios buvo vamzdis, lizdas dėtuvėj, nuleistukas ir t.t. sulūžo į tris dalis. O ir tobulinimui reikėjo dar netoli 200 eurų ir aš nusprendžiau vienam durneliui parduot kuris pasiryžęs buvo man sumokėti tiek, kiek aš mokėjau lenkams gunfire.pl parduotuvėj.

Grįžtant prie pistoletų.. Yra GBB ir yra elekriniai. GBB išsišakoje į Green Gas ir CO2. Green Gas kuom gerai, kad tiesiog lengvai pildosi dėtuvė, kaip žiebtuvėlį iš baliono užpildai ir leki toliau. Kitas dalykas, Green Gas'as yra propanas su priemaišom, įskaitant silikoną (na bent jau aš tai vadinu silikonu, kas ten ištiesų aš tiksliai nežinau, bet žinau kad tas dalykas gerai sutepa ginklą) ir dėl to nebūtina sukti galvos dėl tepimo. Kas be ko visad po žaidimo, ypač vasara, kai aplink daug dullių ir/ar žiedadulkių grįžęs namo eini ardyt ir valyt ginklų, bet visgi, point is kad Green Gas'as nepalieka ginklo sauso. Green Gas minusas yra tas, jog atsilieka pagal galingumą dėl slėgio balionėlyje ir  našumą prie žemų temperatūrų nuo CO2. 

CO2 nesuteps tavo "ginklo", o atvirkščiai jį išsausins, dėl to visad svarbu turėti tai omenyje ir jį prižiūrėti. Bet už tai šaus galingiau ir geriau tarnaus prie žemesnių temperatūrų. 

Blowback'as visiškai nėra būtinas, čia nebent jeigu tau tiesiog tai patinka ir nepagailėsi pirkti dujų. 

Aš šiuo metu turiu WE Kimber Dessert Warrior - Kimber 1911 replika, green gas su blowback'u. Pirkau kai tik pasirodė prekyboj už 160 eurų, dabar mačiau naujas 76 gunfire kainuoja, visgi jau pasenęs modelis. Po šiai dienai veikia gerai, tik reikia gaiduko mechanizmą tikrinti, būna automatine eiga šaudyt pradeda, gaidukas galinėje padėtyje nesilaiko, bet ganėtinai retai. 

Kitas yra Umarex/VFC Glock 17 Gen 4. Pirkau nes labai norėjo glock'o, o dar ir licenzijuotas, su visais užrašais kaip ant "tikro", žodžiu kaip kovinis glockas, tik kad nekovinis. Irgi green gas ir irgi blowback. Labai geras pats iš savęs, galingas, taiklus, tik spynos metalo mišinys prastesnis nei spynos užrakto, kas yra visiškai nelogiška, ir dėl to spynos užraktas pragriaužė spyną ir dabar iššovus paskutinį bbs'ą spyna nebeužsirakina. Reikia naujos spynos, kokybiškos. 

Turiu ir CO2, tik ne 6mm, o .177. Vaikystėj mėgau į butelius šaudyt, tai tiems mano CO2 pistoletams netoli 15 metų jau turbūt. Problema su jais man kildavo tik viena - išsausėja viduriai ir tarpinės. Ankščiau, pacukas nesuprasdavau kad reikia ardyt, valyt, tept, palikdavau kaip yra ir va dabar reikia remonto.

Beje, su green gas pistoletais pagrindinė liga - dėtuvė. Neturėjau nei vieno green gas "ginklo" kuris man dujų neleistu iš dėtuvės. Bet sprendimas labai paprastas, kiti būna paprasto eilinio silikono nusiperka, išsiardo dėtuvę, visose vietose kur tarpai, sujungimai ir kt pritepa silikonu, surenka ir palieka. Man silikonas nepasitvirtino, nuo temperatūrų kaitos sukietėdavo ir vis kur nors atsirasdavo mažas tarpelis dujoms išeiti. Tačiau tada garaže pas save radau seną hermetiką skirtą variklio tarpinėms ir vietoms kur cirkuliuoja antifrizas. Tokia mėlyna tiubelė, pagal kvapą ir iš išvaizdos primena kiek minkštesnį silikoną, pats hermetikas irgi mėlynos spalvos. Su juo pertepiau visas dėtuves ir pamiršau apie šią problemą. Po pusmetį dujas man išlaiko kaip nėchuj dėlat. 

Kalbant apie elektrinius, pats niekad neturėjęs, bet yra kiti žaidėjai davę palaikyt, "prašaut" su jų elektryčkom, manęs visiškai nesužavėjo, jeigu jau nori AEG'o, bet mažo, imk kokį MP7 ar trumpintą MP5. Bet vėlgi, gal yra kas tiksliau apie juos papasakotu. 

Green gas dėtuvių laikymas paprastas, niekad nelaikyk tuščių, išdžius, gali patys vožtuvai leisti pradėti dujas, tada jau tektu pirktu naujus, bet nėra brangūs jie. Taip kad rekomenduojama laikyti pusiau pripildžius. Šratų irgi nelaikyk dėtuvėj, ypač daugiau nei keletos, išsitampyt spiruoklė gali, gausi pirkt naują ir keist. 

Umarex Glock 19 CO2 versija yra kaip patranka, kalbant apie airsoft ginklus. Jeigu nebūtu buvę išparduoti visi gunfire'yje tuo metu kai sau glocko ieškojau, tiksliai būčiau jį kabinęs vietoj 17-to. Esu šaudęs iš jo 2019 Black Hawk Down žaidime, net išsižiojau iššovęs, niekad nesitikėjau pamatyt airsoftui skirtą, tokį galingą aparatą. 

In conclusion jeigu tikrai labai nori, pirk bent jau už kokių 80 pinigų, iškart nelaukdamas kol pradės leak'int susitvarkyk dėtuves (jeigu pirksi Green Gas) ir tiesiog skirk laiko priežiūrai. Ginklas nors ir netikras, ne kovinis, bet priežiūros reikia ne ką mažiau. Už savo pistoletus, kurie veikia po šiai dienai ir su kuriais problemų būta minimaliai mokėjau 160 eurų. Tik žinoma WE Kimber'is jau atpigo, nes senas krienas. Taipogi variantas pasieiškoti naudotų, skelbimuose, bus pigiau, tik niekad nežinai ką gausi ir kaip su juo buvo elgtasi prieš tai.

2020 vasara dalyvavau Sektor-13 žaidime, prabuvau ten 4 paras, grįžęs Glocką pirmu taikiniu ėjau ardyt, ant tiek dulkių, smalkių į vidų prilindo, kad spyna jau sunkiai vaikščiot buvo pradėjusi. 

Redaguota , nario cCheerSs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1566 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...