Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

[Pasiūlymas] FiveM serveris KingRP (nuomonė)


Froz3n

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki FiveM vartotojai/žaidėjai.Sveikinuos tikrai ne tam jog reklamuoti serverį arba pritraukti kuo daugiau žaidėjų.Visos šios temos esmė yra pasiulyti jūms apsilankyti šiame serveryje bei patiems patirtį ta ka patiriau aš.Galbūt jus tai pavadinsit reklama,bet kas taip galvojat,galit praeit tema.Tik atėjęs į serverį kaip ir nieko naujo nepamačiau,viskas tas pats kas ir kituose serveriuose,žaidėjai,scriptai,real-life based rp serveris.
Pirmas dalykas kurį iškart padariau,tai yra pasidomėjau scriptais,nes bent jau lietuvių community serveriuose buvo nematyti.Script'ai kaip ir tikėjaus buvo pirkti,aišku to neklausiau,bet tikrai ne is lietuvių.Script'ai kokybiški,neturėjau jokiu problemų tiek su pačiais jais,tiek su desync'inimu.
Antras dalykas,buvo asmeniškai man pagrindinis,susipažinti su community.Galbūt pagalvosit kad nusišneku,bet dar per savo 1300h~ FiveM patirtį dar nemačiau tokio draugiško community tiek iš žaidėjų, tiek iš administratorių pusės.Komunikabilus ir kaip jau supratote draugiški adminai iškart paaiškino visus neaiškumus,o vėliau dar ir teko su jais sukti rp ( buvo "faina" :) )
Trečias ir paskutinis pastebėjimas.Kiek matau daugėlyje serverių labai priklauso tavo pozicija tiek IC tiek OOC nuo to ka tu pažistį.Na turbūt tukstantį kartų girdėjot jog "pas mus ne taip,toks dalykas pas mus niekad neagzistavo" ir t.t. Nors ir nebuvo didėlis kiekis žmonių serveryje,niekad nebuvo abusintos komandos,arba bent jau aš to nemačiau.Turtus visi pasiekė patys,niekam nebuvo dalinta,ir tas turbūt labiausiai patiko.
 

Serveris šiuo metu "patirs" re-opening'a (kas nedraugaujat su anglų kalba,esmė tokia,jog serveris keis host'a,script'us,ir įvyks full wipe.
Palieku discord'a,jeigu kažkas susidomėsithttps://discord.gg/5RH7t89Y

Su visa pagarba, Kurama.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1210 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...