Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki galbut keistai skambes kad cia bandau ieskoti kazko bet taip gaunasi kad visiskai neturiu jokiu draugu netgi nesu turejas isvis pats esu is kauno man yra 23 metai aisku nebutinai kad is kauno butu taip pabendrauti pasirasineti nebutinai ten susitikt nes ziauriai nuobodu buna liudnoka daznai zodziu jausmas nekoks kas to nera patyres to nesupras manau pats esu gan paprastas draugiskas ramaus budo ramus zmogus nesu pasikeles ar kazkoks nerukau ir negeriu nevartoju jokiu s tai noretusi pabendrauti su tokiais panasiais zmonemis savybemis gal kada ir islysti i lauka koki laisvalaiki leisti esu uzdaras labiau zmogus bet stengiuosi kuo dazniau iseiti i lauka pasivaikscioti vistiek kad ir vienas budamas pastovei.. suprantu kad atrodau cia apgailetinai kad bandau ieskoti cia bet taip gyvenime nutinka istikro ir tikrai nesu as kazkoks trolis ar panasiai pagalvojus mano gyvenimas yra nekoks apgailetinas kaip net draugu nesu turejas vaikstai pastovei vienas visada leidi laika daznai ir net kartais liudesys apima jautiesi niekam nereikalingas vienisas zmogus... tai vat zodziu i az parasykite gal rasime bendra kalba butu saunu kad butu panasaus mano amziaus zmones su jaunais nelabai bendra kalba randu tai tiek zodziu :D galbut irgi gal yra panasiu zmoniu kaip as kurie neturi draugu o kurie cia nori pastumti ant manes ir panasiai kad koks as esu apgailetinas kad cia ieskau nelaukiu tokiu komentaru cia pasilikite juos sau manau supratingi zmones supras kurie kazkada galbut buvo tokioje situacijoje kokioje dabar esu as.  :) p.s zaidimu ant pc jau kaip ir senai nebelosiu anksciau losdavau apsiraminau jau siektiek ne tas amzius kai sakoma. :)

Redaguota , nario Paprastas23
(redaguota)
1 minute prieš, Playaa parašė:

@Lipalas tavęs ieško man rodos

Sėkmės paieškose,bet dabar sunkiai rasi su kuom išeit karantino metu.

sita pats suprantu nesakau kad butinai susitikt tiesiog kad ir pasirasineti vis geriau negu nieko. :D

Redaguota , nario Tony_Good
(redaguota)

Manau tau reikėtų paminėti kuom domiesi pats, pvz: krepšiniu, automobiliais, panos ar kažkuom kitu, taip manau greičiau rasi žmogų, su kuriuo galėsite aptarinėti jus bedominančius dalykus.

Sėkmės. O, jeigu ir nieko neišeis, tai žinok, kad visada gali parašyti, pabendrausim,  aptarsim įvairiausius dalykus.

Redaguota , nario Eigirdas
1 minute prieš, Eigirdas parašė:

Manau tau reikėtų paminėti kuom domiesi pats, pvz: krepšiniu, automobiliais, panos ar kažkuom kitu, taip manau greičiau rasi žmogų, su kuriuo galėsite aptarinėti jus bedominančius dalykus.

Sėkmės. O, jeigu ir nieko neišeis, tai žinok, kad visada gali parašyti, pabendrausim,  aptarsim įvairiausius dalykus.

megstu diskutuoti apie panas aisku as jomis labiau nusiviles kaip ir esu. :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2028 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...