Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

libertycity.lt - naujų galimybių miestas!


f0cusas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1192 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

bng.png

 

TRUMPAI APIE PROJEKTĄ, BEI MŪSŲ TIKSLAS

 

Labas mielas skaitytojau, SA-MP entuziaste. Turiu tau naujienų! Ar girdėjai apie šviežią SA - MP projektą pavadinimu „LibertyCity.lt“? Ne? Tai pats laikas į jį užsukti. Šio projekto pavadinimą net neabejoju, kad bent kartą esate girdėję, jeigu žaidžiate GTA SA - MP žaidimą ilgiau nei metus. LibertyCity projektas Baltijos šalyse fiksavo žaidėjų rekordus, fiksavo ir savininkų kaitas projekte, įvairias permainas, projekto žlugimus ir prasčiausias projekto minutes. Tačiau, projektas vėl tęsia savo veiklą su naujais, komunikabiliais bei darbščiais komandos nariais, kiekvienas mūsų komandos narys - su patirtimi bei geriausias savo srities atstovas. Verta paminėti, kad serveryje veiksmas vyksta geriausiai žinomame Grand Theft Auto mieste, tai būtų - „San Fierro“. Mes, kaip projekto kūrėjai, komandos nariai, turime savų tikslų šiame projekte, jais pasidalinsime ir su Jumis. Mūsų, kaip projekto kūrėjų tikslas yra užtikrinti saugų, įdomų ir komfortišką žaidimą Jums, kiekvienam mūsų projekto lankytojui. Pažadame Jums įvairiausių naujų sistemų serveryje, projekto svetainėje. Naujiems projekto lankytojams visuomet pateikiame geriausius variantus ir pasiūlymas kandidatuoti, tapti geresniu nei vakar. Serveryje stipriai dirbama ties naujausiomis sistemomis, ties naujų projekto veidų pasiūlymais ir norų įgyvendinimais. Vis dar neįtikinau jog verta apsilankyti mūsų projekte? Rimtai? Tuomet, skaityk toliau.

 

PROJEKTO TINKLALAPIS

 

Užėję naršyklėje į svetainę www.libertycity.lt randame daugiafunkcinę svetainę. Iš karto, akys krenta į svetainės viršų, lentelę, kurioje galite rasti mūsų projekto discord serverį, bendrąsias projekto taisykles, projekto paslaugas bei projekto tinklalapio apdovanojimus, steigiamus projekto tinklalapio administratoriaus. Stebint svetainę žemiau, randame kaip ir kitų projektų svetainėse - pagrindines temas, kurios be galo reikalingos mūsų projektui. Tačiau, retai kur pamatysite „ daugiausiai pranešimų turintys nariai “ sąrašą, penkių narių. Taipogi, panašų sąrašą turime ir pagal reputacijos taškus, pagal praleistą laiką projekto tinklalapyje ir daugiausiai pakvietimų į projektą sąrašą. Mūsų projekto svetainės dizainas galbūt nėra labai ypatingas ir išskirtinis, tačiau nėra platintas, tiek šviesi, tiek tamsi versijos, o dabar komandoje turime puikų žmogų, atsakingą už visą funkcionavimą ir ateinančius projekto svetainės atnaujinimus. Svetainės atnaujinimus rasti galite - čia

 

PROJEKTO PAGRINDINĖ ADMINISTRACIJA

 

  • Domka_Quattro - pagrindinis projekto įkūrėjas, asmuo, nešantis ant savų pečių viso projekto gyvavimą, atsakingas už serverio žaidimo naujoves, plėtra, atnaujinimus.

 

SERVERYJE ESANTYS DARBAI

 

Darbų su pakvietimu sąrašas;

Teisėsauga „ GINTI / SAUGOTI / PADĖTI “:

  • Policijos departamentas - visiems puikiai žinomas darbas tiek realiame, tiek virtualiame gyvenime. Policininkų pagrindinė veikla serveryje - užtikrini serverio gatvių tvarką, užtikrinti žaidėjų saugumą miestuose, apsaugoti visus miestus nuo serverio nusikaltėlių, asmenų - nusižengusių serverio taisyklėms.
  • Specialusis „Aras“ būrys - policijos antiteroristinių operacijų rinktinė. Asmenys, užtikrinantys šimtaprocentine apsaugą serverio pastatams, asmenims bei nekilnojamajam turtui.

Nusikalstamos grupuotės ir susivienijimai

  • „San Fierro Rifa“ oficiali gauja - viena žiauriausių serverio gaujų, absoliutus dominavimas serverio miestuose bei kaimeliuose. Nusikaltėliai rūpinasi nesantaika gatvėse, veiksmo sukėlimu teisėsaugininkams ir krauju suteptomis rankomis. Kiekvienas asmuo, stojantis į nusikaltėlių grupuotę - tepasi rankas krauju ir savo istoriją pasižymi.
  • „Da Nang Boys“ oficiali gauja - viena žiauriausių serverio gaujų, gauja, kurios prioritetas - karas tarp kitų gaujų ir teisėsaugininkų. Šios gaujos atstovai rūpinasi nešvariomis kupiūromis, amunicija bei veiksmo užkūrimu žaidime. Kuri iš šių gaujų yra stipresnė, dominuojanti serveryje - nustatyti beveik neįmanoma. Abiejų gaujų lyderiai yra tokie patys žiaurūs ir negailestingi. Keista, tačiau kažkokiu būdu šios gaujos išgyvena tame pačiame mieste kartu.

Neutralieji darbai : 

  • „Gelbėtojai“ medikai - viena pagrindinių žaidimo firmų, ties kurią remiasi serverio naujieji veidai. Įmonė, kuri privalo serveryje rūpintis žaidėjų sveikata, gydyti kiekvieną mūsų serveryje esantį asmenį. Pagrindinę veiklą serveryje gelbėtojai atlieka štai tokią - priima iškvietimus, budi serverio pagrindinėse ir labiausiai lankytinose vietose, užtikrina žaidėjų sveikatą ir gelbėja jų gyvybes.
  • „Autoservisas“ mechanikai - serverio kelių gelbėtojai. Purviną ir prakaito reikalaujantį darbą atliekantys asmenys priima serveryje žaidėjų iškvietimus, remontuoja žaidėjų transporto priemones, įgyvendina kiekvieną žaidėjo norą, susietą su automobiliais. Gana pelningas ir rimtas darbas serveryje.
  • „Nelegalūs“ prekeiviai - neleistinas medžiagas parduodantys asmenys uždirba ypatingai didelius ir nevaikiškus pinigus, tačiau serveryje - labai rizikuoja. Svarstoma prezidento, ar ši darbo įmonė nebus perkeliama į kitą frakciją - „nusikaltėliai“, kadangi jie ne itin gerai atlieka savo nelegalų darbą. Šie asmenys serveryje pardavinėja nelegalius ginklus, amunicija. Pas šiuos - galite gauti geriausių psichotropinių medžiagų, kurios suteikia puikų poveikį Jums ir Jūsų personažui.
  • „Fūristai“ tolimųjų reisų vairuotojai - panašų į taksi darbą atliekantys asmenys vežioja krovinius ir uždirba nerealius pinigus. Manoma, kad ši firma serveryje yra ko gero pelningiausia ir čia dirbti - labiausiai verta. Tačiau, kiekvienas šios įmonės darbuotojas gali ir ko gero susiduria su sunkumais kelyje. Dažnai tolimųjų reisų vairuotojus stabdo keliuose teisėsaugininkai, šie - tikrina jų krovinius, įtarinėja, jog vairuotojai veža nelegalius krovinius. Taip, vairuotojai gauna ne tik transporto priemonės dalių vežti, tačiau ir prekeiviams - siuntų. Už nelegalių krovinių vežimą vairuotojai užkala ypatingai nerealius pinigus, tačiau, kaip ir minėjau - rizikuoja savo karjera. 

 

ŽAIDĖJŲ VEIKLA SERVERYJE, UŽSIĖMIMAI

 

  • Sisteminis žaidimas - matematinis sprendinys. Kas penkias - dešimt minučių į pagrindinį susirašinėjimą žaidime paskelbiama visiems matomas tekstas - matematinis uždavinys. Jį gali sudaryti vienas sprendinys, tačiau šis gali būti iš: pridėti, atimti, dauginti, dalinti. Atsakymo skaičiai gali viršyti daugiau kaip septynis skaitmenis, todėl, galvą skaičiuojant pasukti - tikrai reikės.
  • Serverio pateiktos misijos - kiekvienas asmuo, norintis pasikelti lengviau žaidimo patirties, žaidimo pinigų sumos gali vykdyti pateiktas serverio misijas. Jas rasti galite serveryje naudodami komandą - /misija. Iš viso, yra trys misijų lygiai:
  • Naujokų misijos - lengviausios ir pradinės misijos, kurios sudarytos iš pradinių serverio pagrindų;
  • Patyrusių misijos - kiek sunkesnės, įdomesnės ir rimtesnės užduotys, žaidėjas pasiekęs šį lygmenį - jau nebėra paprastas žaidėjas;
  • Senbuvių misijos - sunkiausias ir unikaliausias lygmuo. Šiame lygmenyje rimti ir pelningi prizai, o žmogus, įveikęs šį lygį karūnuojamas kaip vienas rimčiausių ir geriausių serverio žaidėjų. Serveryje žaidėjai nėra skirstomi į grupes, tačiau - čia daroma minimali ir proto ribose išimtis.
  • Serverio administraciniai užsiėmimai - veiklos ir renginių organizatorių komandą valdantis administratorių ir vip narių priežiūros atstovas rūpinasi viso projekto renginiais. Ne retai serveryje galite ir ko gero išvysite vis naujoviškesnių ir įdomesnių renginių, užsiėmimų žaidėjams, rengiamų administracijos narių.

SISTEMOS

 

Verslų sistema - Serveryje verslų kainos prasideda nuo 60.000 eurų, verslo atlygis gaunamas į minute. Verslo našumą nustato administratoriai. Tačiau visada yra galimybė tobulinti, bei numažinti verslo lygį, bei pakelti gaunama atlygi už serverio pinigus, patobulinimo kaina 300'000eurų + 30€ į min, užlipus ant verslo paspaude ENTER mygtuką galėsite funkcionuoti savo verslą, valdyti savo pelną, tobulinti jį ir panašiai. Serveryje verslų kiekis yra ribotas, todėl tik turtingiausi serveryje turės verslus.(Tai pat galite turėti verslą už kreditus, uždarbis neribojamas)

image.png

image.png

image.png

Direktorių valdymo sistema - Ši sistema yra neapkrauta visokiais š. Ji yra paprasta, direktorių valdymo pulte, jūs galėsite priskirti mašinas, nuo tam tikro rango, sukurti rangą, ištrinti rangą, priskirti skiną rangui. Taip pat galėsite, atsikelti savo darbuotoją pas save be jokių papildomų paslaugų, bei daugiau funkcijų kurių reikia kaip direktoriui. Įsidarbinant, direktorius turi uždėti darbo kontraktą, palikus darbą kontraktas nedingsta, o lieka ir po to laiko galėsite įsidarbinti kitur, nebent išsipirksite susitarę su direktorių prižiūrėtojumi.

image.png

image.png

image.png

image.png

Alkis - Tai sistema, kuri suteikia nemažą dalį realistiškumo mūsų serveriui. Jūs nuolat turėsite pavalgyti bei atsigerti kaip ir tikrame gyvenime, o to nepadarius jums silps alkio ir troškulio procentas ir galų gale mirsite ir atsidursite ligoninėje.

image.png

Taksistas - Tai sistema, kurį leis žaidėjams dirbti šį darbą be pakvietimo, idėja bus plėtojama panašiai kaip į BOLT, turės pristatyti nuo A iki B ne tik žmonės, bet ir maistą, taip pagyvindami pati žaidimą, reikalavimai bus paprasti, turėti žaidime 3.000XP patirties, bet galbūt ateitį dar keisis.

Oficialios gaujos - Serveryje gaujos oficialios yra tik dvi, tai San Fierro Rifa, bei Da Nang Boys, gaujų sistema gan paprasta, tik kad prisidėda banko plešimas, bei policijos departamento narkotikų sandelys, kuriuos galima plėšti ir už tai gauti pinigų, narktikų. Visada pinigus iš banko padėti privalote bazėje, yra nurodyta kurioje vietoje /padetipinigus.

image.png

image.png

image.png

image.png

Gaujos - Serveryje galėsite įkurti savo gauja, visos gaujų komandos yra panaudojus komandą /gsukurti, norint įkūrti gauja jūms reikės turėti 300.000eurų ir 8000XP patirties, gaujos informacija rasite parašė komanda /gauja, pavizdis bus nuotraukose(spoilerį), nebus taip, kad galėsite surišti ar panašiai, nes tai sugadintu oficialių mafijų sistema, su laiku ir tinkama idėja ištobulintume.

image.png

image.png

image.png

Varžybos - Tai sistema, kuri suteikia žaidėjams konkurencija vieniems prieš kitus, turi galimybė gauti kreditų nemokamai, bei įsigyti paslaugų už dyką. Žaidėjai esantis TOP 3 aktyviausių žaidėjų sąrašė, kiekviena nauja parą gaus prizus random budu, atsiimti patiems parašius komanda - /prizas.

image.png

image.png

Banko - Atnaujinta banko sistema leis atlikti įprastines operacijas, nusiimti bei pasidėti pinigus, keisti kortelės pin kodą bei užšaldyti pinigus, kuriuos vėliau galite išsigryninti. Užšaldyti pinigai gali būti naudojami mokeščiam susimokėti arba kaip taupymo indelis. 

swed1.png

swed2.png

Lošimų - Atsinaujinęs Royal of LibertyCity lošimų klubas leis Jums žaisti "Jackpot" žaidimą, viskas ką Jums reikės atlikti tai papildyti aparato balsaną norima suma ir pasirinkto statymo sumą, atitinkamai kairėje pusėje keisis laimėjimo kombinacijų išmokos. 

losimai1.png

losimai2.png

Nuomos - Pasirašę sutartį su nuomos punktu Jūs gaunate transporto priemonę savoms reikmėms, standartinis sutarties galiojimo laikas yra 5 minutės, ko pasekoje jei transporto priemonė Jums bus reikalinga ilgesnį laiką, ją pratęsti galitę naudodami komandą /nuoma, taip pat panaudojus šią komandą rasite ir daugiau informacijos apie nuomą ir galimybes. 

nuoma1.png

nuoma2.png

SISTEMOS BUS PILDOMOS!

 

PROJEKTO TAISYKLĖS

 

 

  • Bendrosios tinklalapio taisyklės - čia.
  • Bendrosios serverio taisyklės - čia.

 

PROJEKTO INFORMACIJA

 

Redaguota , nario Sparrow.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1192 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...