Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

rSAG.lt - Realus San Andreas Gyvenimas


Ricci

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

rsagas.png

„Bet tai ne apie tai, kaip smarkiai tu trenki. Tai yra apie tai, kaip sunkiai trenkia tau, bet tu vis tiek judi į priekį; apie tai kiek daug smūgių tu gali priimti, bet nesustoti judėti į priekį.“ - Sylvester Stallone, Rocky Balboa

Pirmą kartą rSAG.lt projektas buvo paminėtas 2014 metais. Nuo pat pradžių, serverio įkūrėjas kaip pavyzdį laikė SA*G.lt projektą. Kopijavo. Susidūrus su pirmąją ir turbūt svarbiausią problema - modifikacijos klaidos, buvo nuspręsta toliau tęsti projekto veiklą, bet kurti savo istoriją patiems. Pirmasis serverio rekordas buvo 27 žaidėjai. 2016 metais, Kovo ir Balandžio mėnesį buvo paleistas rSAG.lt projektas. Savininkai keitėsi. Nors buvo žadama, kad projektas neužsidarys ir gyvuos iki šių dienų.. Tais pačiais metais, Rugpjūčio mėnesį, pasirodė vėl rSAG.lt projektas ir jo pristatymas. Projekto įvaizdis buvo kur kas geresnis, negu buvo prieš tai. Vėl tie patys pažadai, vėl tie patys veiksmai - užsidarymas. 2016-2018 m. galima lyginti su 2014 metais. Kodėl? Nes kai buvo 2016 m. atidarytas paskutinį kartą projektą, jis nebuvo kopija. O 2018 m. vėl tapo kopija. Projektas gyvavo netoli puse metų, galėjo gyvuoti iki šiol, tačiau dėl savininko noro plėstis į kitus žaidimus, projektas žlugo. 2020-08-27 projektą pradėjo kurti nauji savininkai. Tęsėsi kito projekto kopijavimas. Prisijungiau prie komandos Lapkričio 11 d. Nuo to laiko man sukosi mintys, jog užtenka kopijų. Reikia pakeisti istoriją. Istorija kartojasi: nuo kopijos iki savo istorijos rašymo. Turėčiau paminėti, kad po bandymo rašyti savo istoriją projektas žlugo. Turbūt ir Jūs taip manote, kad nepavyks pakeisti istorijos ir po bandymo mes žlugsime. Laikas parodys ar mums tai pavyks. Tikiuosi, kad taip.

Šioje temoje nerasite tų pačių nuvalkiotų, daug kartų aprašinėtų sistemų. Čia sužinosite apie mūsų projekto pradžią bei istoriją. Sužinosite mūsų tikslą. Į projektą investuota be minčių, kad viskas turi atsipirkti ir projektas kuriamas dėl to, kad užsidirbti. Žinoma projektas nestovi ant oro, tačiau tai Jūsų pasirinkimas. Man atėjus į komandą, pasikeitė keli bendrasavininkai. Jie nebuvo pasiryžę kurti ir tęsti projekto veiklos. Dabar žiūrime tik į priekį. Progresą bei projekto veiklą išvysite užėję į tinklalapį ar serverį.

Mūsų tinklalapis:

https://rsag.lt/

Serverio IP adresas:

samp.rsag.lt

TeamSpeak serverio IP adresas:

ts.rsag.lt

Discord serveris:

https://discord.gg/SuF6qRM9db

Serveris šiuo metu yra užrakintas. Šį savaitgalį bus atrakintas ir bus galima žaisti. Ištaisytos serveryje rastos klaidos. Prieš serverio atrakinimą bus paskelbtas nedidelis atnaujinimas. Ačiū, kad skaitėte ir tikiuosi susimatysime. Adiós.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 17 valandas(-ų), Track 1 parašė:

Tikrai nustebino jūsų įžiebimas :D FUGGA+CHUJOVAS SCRIPTERIS :)) Eglutei laidus scripteris nuėdė baisu... Dar @Ricci rašo: Jokie čyteriai mūsų nesustabdys ok :DDD

Jeigu prasta AntiCheat sistema ir koduotojas nedirbo prie jos, nes nebuvo parašyta tai blogas koduotojas? Patobulinsim AntiCheat ir tęsim toliau projekto veiklą.

Redaguota , nario Ricci
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...