Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ieškau scripterio


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki tai turbūt kaip ir iš temos pavadinimo matot jog ieškau savo kuriamam Serveriui Skripterio...

Reiktu pakurti daugiau nei kelias sistemas tačiau viskas būtu apmokėta sutarta suma.

Dabar galiu pasakyti kai kurias sistemas, kurių reikalaučiau sukurti - (NARKOTIKŲ ZONOS) (GINKLŲ ZONOS) Tai sakykim Narkotikų Zona būtu - 10:00, 13:00, 17:00, 20:00, 00:00 ir 01:00... O Ginklų Zona būtu - 10:00, 14:00, 18:00, 22:00...

Kitos sistemos - (FURISTŲ DARBAS)  - Tai, kad būtu sakykim atvykus į Furisų baze reiktu isėsti į priskirtą furą pagal rangą, ir tuomet reiktu iš bazės prisikabinti priekaba ir privažiuoti prie Furistų Bazės Vartų ir rašyti /marsutai - Tai per šia komandą būtu galiam pasirinkti kokį krovinį norėtumėte vežti. Kroviniai būtu - Narkotikai (2000$) , Ginklai (1500$ , Automobiliai (4000$), Automobilių Dalys (1000$) ir Baldai (1000$) Visos kainos kurias surašiau būtu pridedamos prie algos, tačiau reiktu atvežti krovinį į priskirtą vietove.

 AFK Sistema - Tai rašytu apačioje  kiek laiko esat AFK ir norėdami išeiti iš AFK reiktu paspausti (SPACE) Arba (N) Jog išeitum iš AFK o Chate rašytu kiek laiko prabuvai AFK.

AntiCheat sistema - Tai būtu sistema kuri apsaugotu nuo Fly-Hack's, INV (GODMODE) Speed-Hack, Fake-Death, Apsaugos nuo reklamavimo, Anti-TB.KICK,  Anti-Car-Spawner. Gun-Hack.

Teleportavimosi Sistemos - Tai sakykim parašius /tele išmestu lentele kurioje galėtumėte pasirinkti kur norėtumėte nusiteleportuoti, teleportacijas būtu skirtingos VIP'AMS Rodytu tik kaikurias teleportacijas, o Administratoriams (Admin'ams) Rodytu beveik visas kurių prireiktu.

Dyleriu Darbo - Tai kaip ir minėjau  su FURISTAIS jog būtu galima vežti Ginklus ir Narkotikus, tačiau šias prekes galėtumet vežti tik Dyleriams, O jie jas pardavinėtu... Reiktu sukurti Dylerių baze ir bazėje galėtumet pasiimti paketus, Ginklų arba Narkotikų. Dyleriams taip pat būtu priskirti automobiliai pagal jų rangus.

Namams Interjierus - Tai kaip nusiperki nąma ir į jį ieini tu tiesiog krenti iš pasaulio nes nėra interjieriejo. 

Policijos Darbas - Reiktu pakeisti Policijos darbą, nes jame yra labai daug bugų kuriuos gal būt nėra sunku sutvarkyti, tačiau būtu daug darbo nes jų yra ne vienas ar ne du...

Medikų Darbas - Taip pat reiktu pakeisti medikų darbą, nes jame irgi yra labai daug bugų kuriuos reiktu gan ilgai tvarkyti

Taip pat reiktu pridėti Saugių Zonų ir, kad tas sitemas rašytu šonuose, nes dabar nerašo....

 

Susisiekite su manimi discord programėlėje: Makaras#2694

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1278 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...