Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Gaming pc su setupu iki 1.2k


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Krepšelis iš Skytech'o:AYsQFWX.png

Kad ilgai nelaukti, pelę galima paimti iš kitur. Realiai, viską gali imti iš įvairių shop'ų, jei rasi už mažesnę kainą. Tik jei nori, kad build'ą surinktų, imk build'o komponentus iš Skytech'o.

Taip pat, pagaliau ir aš siūlau AMD vaizdo plokštes :D. Manyčiau, kad per tiek laiko AMD sugebėjo sutvarkyti problemas su tvarkyklėmis ir šiaip už tokią kainą kol kas tai geriausias pasirinkimas.

Na, jei vis tiek nesinori naudoti AMD dėl istorijos su prastomis tvarkyklėmis, tada teks imti silpnesnę NVIDIA GeForce RTX 2060 Super.

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

prieš 17 valandas(-ų), LonelyUFO parašė:

Draugas siūlė šitokį variantą kokia nuomonė? https://imgur.com/a/WZR3Gw5

Kaip už tokią kainą, tai parinktas gan lėtas SSD. Nors ir diskas yra M.2 form factor'iaus, bet tai nereiškia, kad būtinai jis bus spartus. Šiuo atveju, kaip galima iš pavadinimo pastebėti, diskas yra SATA interfeiso, o ne PCIe. Kadangi pigiausi PCIe diskai kainuoja vos keliais eurais brangiau, SATA senienų neverta pirkti.

Taip pat ir HDD yra lėtas, nes sukasi tik 5400RPM. Aš iš vis siūlyčiau HDD neimti, nes netolimoje ateityje žaidimams galimai reikės sparčios talpyklos. Naujose konsolėse tas jau yra, tuoj ateis ir į PC ;).

Įdėtas ir prastas maitinimo blokas. Pasirenkant buvo žiūrima tik į galią ir kad kuo mažiau kainuotų. Tai kokybės su tokia formule tikėtis nereik :D. Tokio galingumo sistemai užtektų ir 400W kokybiško maitinimo bloko.

Na, ir už tokią kainą reikėtų bandyti pagriebti mechaninę klaviatūrą, nes dabar parinkta membraninė, tad labiau moki už vardą Razer'iui, nei už patį daiktą :D. Pigiausia, bet nebloga būtų SPC Gear GK530 Tournament (Kailh Red). Ausinės irgi nieko gero. Primokėjus €20 galima paimti labai gerai skambančias, kokybiškas ir patogias Cooler Master MH751.

Kadangi pamiršau pridėti ausines ir šiaip pasikeitė daugumos prekių prieinamumas, tai per naują įmetu krepšelį:QeTgY94.png

Redaguota , nario Tautedorus
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

kaip sake tautedorus-tikrai neapsimoka imti razer aksesuaru, taipogi apie ju peles. kai kuriu sensoriai isties geri ypac naujuju abyssus ir t.t. bet visgi yra toks dalykas-razer performance peles/klavos ypac peles nera skirtos tarnavimui ilga laika ar 2-3metus bent jau be jokiu problemu. pirmieji defektai dazniausiai atsiranda praejus kazkur 4-5men nuo pirkimo kai kada netgi greiciau. razer komponentai yra pacioje zemiausioje vietoje pagal quality controla ir didziausia return rate po steelseries. taip performance nuostabus, tiesiog netarnauja ilgai kaip sakykim budavo su pirmaja razer imperator is 2007uju kuri gali tempti ligi siolei pasisekus ir bent jau 5metus flawlessly tarnaudavo kai dabar iprastai istempia max 2-3 metus ir uzlinksta gatavai.

visi aksesuarai tiek logitech tiek razer gali sugesti po tu 2-4metu ar 2-3 bet defektai dazniausiai atsiranda greiciau nei logitech;o peliu nors ju kokybes kontrole ir taip suprastejus jau yra, bet vistiek varzosi kaip vienos geriausiu jeigu ne pacios geriausios peles zemame kainos segmente.

Redaguota , nario LickMyToes
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...