Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Gnedas greit bus perspeju karolisB ir domas neatasiskaitė

-- Papildyta --

Tema - Gamta

Tekstas - Gnedas (kokia kita spalva)

ee5e0f901c59f45c08c6ee7b4c4e458793.png Štai sorry, kad kita spalva, nes kitos spalvos labai pas mane užbugintos todėl gali piešini iškraipyti

Yah , štai ir pagavau tave , kad darai darbus ne per photoshopą o per userbar generation ( tenai tik baltas tekstas tegali būti) TAigi siūlau pasimokyti ir daryti darbus per photoshopą , už darbą 20 flt duosiu ... Per userbar generation galite visi pasidaryti userbarą per 1 min.

narys.png

-- Papildyta --

Tema - Gamta

ee5e0f901c59f45c08c6ee7b4c4e458793.png Štai sorry, kad kita spalva, nes kitos spalvos labai pas mane užbugintos todėl gali piešini iškraipyti

Yah , štai ir pagavau tave , kad darai darbus ne per photoshopą o per userbar generation ( tenai tik baltas tekstas tegali būti) TAigi siūlau pasimokyti ir daryti darbus per photoshopą , už darbą 20 flt duosiu ... Per userbar generation galite visi pasidaryti userbarą per 1 min.

Ir ką kad su juo darau skaudą ? Nors išeina normaliai ir koks skirtumas su koke programa darai .

-- Papildyta --

Tema - Gamta

Ir ką kad su juo darau skaudą ? Nors išeina normaliai ir koks skirtumas su koke programa darai .

1.Išeina tau tikrai nelabai gražūs darbai , pavyzdžiui , mano darbe net nepasakyčiau , kad tema yra gamta , kažkoks žalias fonas ir viskas.

2.Net pats didžiausias nenusimanėlis apie GFX gali per tą programą pasidaryti sau dar geresnius userbarus nei tu juos darai. Įsimeti norimą paveikslėlį ir užrašai tekstą , daugiau nieko nereikia.

narys.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5466 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...