Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 45
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ten ji :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD . Mm viskas gerai :)

Turiu abudu tėvus ir jie tikrai puikus. Turiu labai draugiška aviganį kurios

vardas Lora :beers: Ji labai gera ir "chytra" :funny:

Mėgsta pagrobti kojines ir sudraskyti :| Jai dabar yra 9metai todėl ji yra gan senoka. Aš pati mėgstu "neeilinius" merginų dalykus. Esu panaši į berną. Nėmėgst "fyfų". Kai mergaitės žaisdavo su barbėm aš rinkdavausi mašinėles ir monstrus. Mėgstu žvejoti,važinėtis dviračiu,iškylauti, turiu namely medyje ;D Kuris yra 4 aukštų. (4 toj bus). Na mėgstu ekstremalų sportą. Skridus su parašiutu.

Mėgstu "Žiaurius atrakcijonus" kurie kelią vėmalus :song:

Tarp kitko esu pamišus dėl arklių :lok:

- Patiko labai aprašymas :)

Ne iš išvaizdos yra sprendžiama, vyrai tiesiog storžieviai, nekreip dėmesio :) Beto šaunuole, kad taip nekreipi dėmesio į didelį grožį. Sekmės forume ;) . Dar esi "maža" patikėk, suaugsi, sugražėsi. Prisilaikysi dietos, nes tavo amžiaus merginos tokios kaip tu. 90% - Irgi apkūnios, o poto iš tų 90%, 80% Sugražėję, ir tampa gal net MISS pasaulis,tad nesigėdyk :) . Matai vyrams niešti, kad tu žaidi CS, o gal net geriau už juos. Tai suprask, jiems šiektiek "gėda" :)

Turiu abudu tėvus ir jie tikrai puikus. Turiu labai draugiška aviganį kurios

vardas Lora :beers: Ji labai gera ir "chytra" :funny:

Mėgsta pagrobti kojines ir sudraskyti :| Jai dabar yra 9metai todėl ji yra gan senoka. Aš pati mėgstu "neeilinius" merginų dalykus. Esu panaši į berną. Nėmėgst "fyfų". Kai mergaitės žaisdavo su barbėm aš rinkdavausi mašinėles ir monstrus. Mėgstu žvejoti,važinėtis dviračiu,iškylauti, turiu namely medyje ;D Kuris yra 4 aukštų. (4 toj bus). Na mėgstu ekstremalų sportą. Skridus su parašiutu.

Mėgstu "Žiaurius atrakcijonus" kurie kelią vėmalus :song:

Tarp kitko esu pamišus dėl arklių :lok:

- Patiko labai aprašymas :)

Galėtum ir savo foto įkelti. Matai vyrams niešti, kad tu žaidi CS, o gal net geriau už juos. Tai suprask, jiems šiektiek "gėda" :)

Gal gali paskaityt šitą tema ir pažiūrėt ar nėra foto ?????

o_6f22f65331.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...