Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Studijos Lenkijoje


Divaz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

prieš 13 valandas(-ų), Asenn parašė:

Nėra ką čia ir lyginti Lenkijoje 40mln gyventojų Lietuvoje 3mln ir šiaip studijų kokybė geresnė o jeigu dar lenkų kalba moki tai drąsiai varyk

Paskaičius tavo atsakymą susidaro nuomonė kad tu vertini daugiau materiališkumą o ne kokybę. Kad Lenkijoje daugiau yra žmonių nereiškia kad tai yra geresnė šalis ir geresnė švietimo kokybė. O šiaip, Lietuvos ir Lenkijos diplomai atpažinami visame pasaulyje, tad skirtumo didžiulio nėra.

Atsižvelgus į šį žmonių (Lenkijoje gimusių ir Lenkijoje baigusių mokyklas, universitetus) postą apie švietimą Lenkijoje susidaro nuomonė kad dabartinis švietimas Lietuvoje ir Lenkijoje dabar yra ganėtinai identiški:
https://www.quora.com/Is-Polish-education-good. Mažos profesorių, mokytojų algos, mokyklos bei universitetai kurios pirmauja pasaulyje turi sunkiausias atrankas norint patekti į juos. Panašu? Manyčiau jo. Abiejoms šalims yra daug kur tobulėti švietimo sistemoje, ypač Lenkijoje, kai jie turi tokia didelę populiaciją, bet turi anti europos sąjungos viziją, bei nori apriboti kaikurių žmonių teises su dabartine valdžia.

Čia yra tavo pasirinkimas kur tu nori stoti, bet jeigu tai būtų nuomonė, aš likčiau Lietuvoje bei palaikyčiau savo tėvynę, o ne Lenkiją kurios valdžia šiuo metu nėra pati palankiausia. Aišku, jei tu nori stoti į specialybę kurios nėra Lietuvoje turėtum pasirinkti mokytis kitoje šalyje.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1357 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...