Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1760 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

kažkur 05 mėnesio pradžioj užpildžiau prašymą dėl karinės tarnybos(buvau pakviestas, bet pateikiau prašymą, kad paimtų pirmumo tvarka). Galiausiai kai viską sutvarkėm pasakė, kad susisieks kai ateis man eilė pereit medicininę patikrą. Esmė tame, kad iki šiol nesu gavęs iš jų jokios informacijos, o puslapyje tiesiog rašoma "šaukimo procedūros vykdomos", nors rašo, kai pateiki dokumentus pakviečia tikrintis sveikatą ne vėliau nei per 20 dienų. Gal kas turit daugiau informacijos, kada galima tikėtis jų pakvietimo? Čia realiai tuos kurie nenori verčia eit pačius pirmus, o į tuos, kurie ateitų savo noru visiškai dėmesio nekreipia. Esmė, kodėl aš viso šito klausiu, kad jeigu netyčia būčiau netinkamas tarnybai, noriu eit studijuot ir mokytis, bet pirmenybę teikiu kariuomenei. Esu rašęs į savo padalinį jie tiesiog atsakė tą patį, kad susisieks ir viskas. Tikiuosi, kažkas žinot kokia dabar situacija yra ir paaiškinsit ją suprantamiau.

Redaguota , nario 3134lt

Jeigu parašė, kad susisieks, tai taip ir bus. Persižiūrėk ką rašo puslapyje. sauktiniai.karys.lt. Jeigu rašys tapati tai pabandyk pasidomėti kurį mėnesį bus šaukimai. Nes dabar manau bus tik po 2-3mėn. sekantis surinkimas į dalinį. Tai per ta laikotarpi tikrai gausi skambutį. Klausimas ar galėjai pasirinkti dalinį kur tarnausi? Nes nuo to irgi priklauso kada pašauks. Nes esamas šaukimas turi baigti tarnybą. 

42 minutes prieš, LaurynasZ parašė:

Jeigu parašė, kad susisieks, tai taip ir bus. Persižiūrėk ką rašo puslapyje. sauktiniai.karys.lt. Jeigu rašys tapati tai pabandyk pasidomėti kurį mėnesį bus šaukimai. Nes dabar manau bus tik po 2-3mėn. sekantis surinkimas į dalinį. Tai per ta laikotarpi tikrai gausi skambutį. Klausimas ar galėjai pasirinkti dalinį kur tarnausi? Nes nuo to irgi priklauso kada pašauks. Nes esamas šaukimas turi baigti tarnybą. 

Dalinį tai leido pasirinkt, bet esmė tame, kad man svarbiausia būtų tiesiog tą medicininę patikrą praeit ir po to gali paimt kad ir po tų 2-3 mėn. Tiesiog stojimai vyksta iki kito mėnesio vidurio, o jau visai norėtųsi būt užsitikrinus savo ateitį ar studijuot ar išeit tarnaut jeigu tinkamas.

24 minutes prieš, Dominique parašė:

Dėl viso koronošūdo gal atidėjo kažkiek datas, pasidomėk. O kiek metų tau? Nes jei 23 tai kam eit, iki 23 tebekviečia minimum(pats taip išvengiau). 

Mažiau man nei 23 ir esmė, kad ten einu labiau dėl savęs ir tuo pačiu turiu noro.

Ačiū už atsakymus, tikriausiai bandysiu tiesiog pasiskambint

Prieš 1 valandą, LaurynasZ parašė:

ne. man irgi sake paskambins, parasys - nepaskambino ir neparase. teko paciam dometis ir klibinti visus reikalus, nes tyla jau nuo kovo pradzios. o kai pradejau judint ir klausineti, pasake, jog buvau uzkrites kazkur sarasuose ir mane imete i artimiausia varianta - rugpjucio 3 diena.

28 minutes prieš, 3134lt parašė:

Dalinį tai leido pasirinkt, bet esmė tame, kad man svarbiausia būtų tiesiog tą medicininę patikrą praeit ir po to gali paimt kad ir po tų 2-3 mėn. Tiesiog stojimai vyksta iki kito mėnesio vidurio, o jau visai norėtųsi būt užsitikrinus savo ateitį ar studijuot ar išeit tarnaut jeigu tinkamas.

Mažiau man nei 23 ir esmė, kad ten einu labiau dėl savęs ir tuo pačiu turiu noro.

Ačiū už atsakymus, tikriausiai bandysiu tiesiog pasiskambint

Tai viskas gerai. Pasidomėk kas tarnauja dabar tam dalinį ar jau baigė ir po paleidimo 1mėn paskaičiuok. Nes tam , kad pakliut kur nori turi but laisva vieta.

Dabar, chapetekila parašė:

ne. man irgi sake paskambins, parasys - nepaskambino ir neparase. teko paciam dometis ir klibinti visus reikalus, nes tyla jau nuo kovo pradzios. o kai pradejau judint ir klausineti, pasake, jog buvau uzkrites kazkur sarasuose ir mane imete i artimiausia varianta - rugpjucio 3 diena.

Žinok niekas nepamiršta, tiesiog yra daug kandidatų. O tam, kad į tarnyba pašauk tai nepamirš.

2 minutes prieš, LaurynasZ parašė:

Tai viskas gerai. Pasidomėk kas tarnauja dabar tam dalinį ar jau baigė ir po paleidimo 1mėn paskaičiuok. Nes tam , kad pakliut kur nori turi but laisva vieta.

Žinok niekas nepamiršta, tiesiog yra daug kandidatų. O tam, kad į tarnyba pašauk tai nepamirš.

butent tame ir esme, jog po karantino nera tvarkos ir jiems per 3 menesius reikia sutvarkyti apie 20k kandidatu. o jis dar ir savanoris, o savanoriai yra mazai kam idomus, nes valstybei jie atsieina brangiau negu sauktiniai :D

Dabar, 3134lt parašė:

jeigu eini grynai savo noru gauni 30% priedą, jei pašauktas ir užpildai pirmumo prašymą 15% priedas, jeigu grynai šauktinis nieko negauni

Pinigus už tarnyba vistiek gauni ar savo noru ar privalai, o skirtumas labai didelis nebus. Dar atsižvelgia kiekviena mėnesi į tavo tarnybą. Tad jeigu ir gausi tuos padidintus 15%, tai nereikia pamiršti, kad padidės nuo visos užtarnautos sumos. O tai, kad rašot "nes valstybei jie atsieina brangiau negu sauktiniai"  tai čia klysti. Visi gauna vienoda maitinimą, vienoda materialinį aprūpinimą, o tai, kad skirtumas 100-200e didesnis, tai čia nieko nereiškia. Vieno kario paruošimas, aprangos aprūpinimas ir t.t atsieina iki 10,000e.

prieš 3 valandas(-ų), 3134lt parašė:

Sveiki,

kažkur 05 mėnesio pradžioj užpildžiau prašymą dėl karinės tarnybos(buvau pakviestas, bet pateikiau prašymą, kad paimtų pirmumo tvarka). Galiausiai kai viską sutvarkėm pasakė, kad susisieks kai ateis man eilė pereit medicininę patikrą. Esmė tame, kad iki šiol nesu gavęs iš jų jokios informacijos, o puslapyje tiesiog rašoma "šaukimo procedūros vykdomos", nors rašo, kai pateiki dokumentus pakviečia tikrintis sveikatą ne vėliau nei per 20 dienų. Gal kas turit daugiau informacijos, kada galima tikėtis jų pakvietimo? Čia realiai tuos kurie nenori verčia eit pačius pirmus, o į tuos, kurie ateitų savo noru visiškai dėmesio nekreipia. Esmė, kodėl aš viso šito klausiu, kad jeigu netyčia būčiau netinkamas tarnybai, noriu eit studijuot ir mokytis, bet pirmenybę teikiu kariuomenei. Esu rašęs į savo padalinį jie tiesiog atsakė tą patį, kad susisieks ir viskas. Tikiuosi, kažkas žinot kokia dabar situacija yra ir paaiškinsit ją suprantamiau.

prieš 3 valandas(-ų), aPacer parašė:

Labas pats atlikau NPPKT tai daryk tiesiog kaip as dariau negavau jokiu skambuciu nieko pats pasiskambink i savo miesto prievoles  centra pasiklausk ir jie viska zinos po keliu dienu paskambins tau kada kur kaip

Žiūrint iš kokio miesto esat, pats užsiregistravau Klaipėdoje,tačiau pasirinkau Tauragės padalinį, sekančią dieną atlikau tuos visus tyrimus ir sakė, kad kitą savaitę susisieks,o jau praėjo 2 savaitė. Parašiau žmogui, kuris siunčia visus tuos laiškus, tai man atsakė, kad tie medicinos darbuotojai (kur tikrina plaučius, kraują, šlapimą) yra atostogose ir kitą savaitę man informuos. Jeigu esate iš kitų miestų, tai nežinau kaip jums :D

prieš 12 valandas(-ų), Playaa parašė:

Žiūrint iš kokio miesto esat, pats užsiregistravau Klaipėdoje,tačiau pasirinkau Tauragės padalinį, sekančią dieną atlikau tuos visus tyrimus ir sakė, kad kitą savaitę susisieks,o jau praėjo 2 savaitė. Parašiau žmogui, kuris siunčia visus tuos laiškus, tai man atsakė, kad tie medicinos darbuotojai (kur tikrina plaučius, kraują, šlapimą) yra atostogose ir kitą savaitę man informuos. Jeigu esate iš kitų miestų, tai nežinau kaip jums :D

na as uzsiregines buvau plungej o tarnavau palangoj tai vistiek teko skambintis i plunge grynai kur registravaisi nes jie ten viska zino viska mato :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1760 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...