Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai, 

Žinau, nereikia jau pradėti daužyti klavišų su tokiais atsakymais kaip "Kam tu čia klausi šitokių dalykų žaidimų forume???", bet esu matęs ir kitokių klausimų, soo.. :D

Taigi toks klausimas - noriu įsigyti šitą diagnostinę įrangą kaip pradedančiam versliukui https://www.obddiags.com/universali-diagnostikos-iranga-ds150-su-nesiojamu-kompiuteriu, taigi.. 1) Ar čia yra didelė tikimybė, kad bus kinietis? 2) Ar man bus didelių problemų naudojant kinietį (padirbinį)? 3) Ar yra jau labai didelis skirtumas tarp originalo Delphi DS150E ir padirbinio? 4) Ar yra kokių kitų geresnių diagnostinių įrangų nuo 85 iki 200€? 

Lauksiu atsakymų, iš anksto dėkoju. Geros dienos! :) 

Aš asmeniškai iš kiniečių VAG KKL 409.1 laidą atsisiunčiau gal už 7€ ir įsirašiau į loptopą VCDS programą ir kažinau viskas normaliai veikia ir tikrai normaliai rodo jai kažkas negerai su mašina , tai net nežinau ar yra didelis skirtumas ties kinietis ar ne, tik klausimas kaip b8tent tas kinietis veikia, šeip siūlyčiau pasiklausti FB grupėsę pvz: „Viskas apie automobilius“ ir t.t plius ką tu nori daryti ar tik diagnostiką atlikti ar ir turėti papildomas funkcijas, kaip nustatymų keitimas (programavimas) ar klaidų trinimas ir t.t

xPaVWwY.png

(redaguota)
prieš 12 valandas(-ų), Kukme1steris. parašė:

Aš asmeniškai iš kiniečių VAG KKL 409.1 laidą atsisiunčiau gal už 7€ ir įsirašiau į loptopą VCDS programą ir kažinau viskas normaliai veikia ir tikrai normaliai rodo jai kažkas negerai su mašina , tai net nežinau ar yra didelis skirtumas ties kinietis ar ne, tik klausimas kaip b8tent tas kinietis veikia, šeip siūlyčiau pasiklausti FB grupėsę pvz: „Viskas apie automobilius“ ir t.t plius ką tu nori daryti ar tik diagnostiką atlikti ar ir turėti papildomas funkcijas, kaip nustatymų keitimas (programavimas) ar klaidų trinimas ir t.t

Atleisk, ką tik atsikėliau. Man norisi pradėti tokį versliuką, kaip pvz - žmogelis atvažiuoja su 2003 Renault Laguna (kažkoks variklis, nepasakysiu dabar pavyzdžio) ir ten dega Check Engine ir ABS. Aš prisijungiu, pažiūriu, kas ten yra, patikrinu visą kitą, ištrinu klaidas ir sutvarkau pačią "ligą". Žinoma, nesu garantuotas, kad grįš ta klaidą, kadangi čia yra mašina after all, bet.. jeigu viską protingai darysi, tai ir neap*pisinėsi žmonių. :D  

Na joo, paskelbiau temą ir visi iš kart rimtesnius variantus pradėjo siūlyt, kur ten vapšie net Lietuvoj nepardavinėjami.. xd 

Redaguota , nario Snoop_John
prieš 3 valandas(-ų), Snoop_John parašė:

Atleisk, ką tik atsikėliau. Man norisi pradėti tokį versliuką, kaip pvz - žmogelis atvažiuoja su 2003 Renault Laguna (kažkoks variklis, nepasakysiu dabar pavyzdžio) ir ten dega Check Engine ir ABS. Aš prisijungiu, pažiūriu, kas ten yra, patikrinu visą kitą, ištrinu klaidas ir sutvarkau pačią "ligą". Žinoma, nesu garantuotas, kad grįš ta klaidą, kadangi čia yra mašina after all, bet.. jeigu viską protingai darysi, tai ir neap*pisinėsi žmonių. :D  

Na joo, paskelbiau temą ir visi iš kart rimtesnius variantus pradėjo siūlyt, kur ten vapšie net Lietuvoj nepardavinėjami.. xd 

Negalvok kad checką nutrynus problema išnyks. Norint tvarkyt variklius neužteks nuskaityt klaidas ir pažėt kas jam yra, nevisad klaida atitinka gedimą. Gali būt su vakuumu problemos, oro srauto matuoklėm, kuro padavimu, turbinom ir dar šimtai problemų, kurias turi suprast pats, kompas yra tik šalutinis dalykas stebėt live parameters ir minimaliai praskaityt klaidas.

Web Development.

prieš 5 valandas(-ų), Snoop_John parašė:

Jei su tokiu supratimu apie mašinas žadi užsiiminėt diagnostikom, tai net nesuk galvos. 99proc klientų važiuos pas tą, kuris nustatys klaidą ir ją sutaisys, o ne "ištrins."

prieš 3 valandas(-ų), the.rsrytis parašė:

Jei su tokiu supratimu apie mašinas žadi užsiiminėt diagnostikom, tai net nesuk galvos. 99proc klientų važiuos pas tą, kuris nustatys klaidą ir ją sutaisys, o ne "ištrins."

Jesus fuck people.. Jo, aš būsiu *Myliu SuperGames.lt*, pas kurį atvažiuos klientai, ištrinsiu klaidą ir sakysiu "Mašina sutvarkyta, dabar duok 30€".. Sakydamas sutvarkau pačią "ligą" tai turėjau omeny sutvarkyti patį gedimą, jeigu ką. 

prieš 5 valandas(-ų), mariusqw parašė:

Negalvok kad checką nutrynus problema išnyks. Norint tvarkyt variklius neužteks nuskaityt klaidas ir pažėt kas jam yra, nevisad klaida atitinka gedimą. Gali būt su vakuumu problemos, oro srauto matuoklėm, kuro padavimu, turbinom ir dar šimtai problemų, kurias turi suprast pats, kompas yra tik šalutinis dalykas stebėt live parameters ir minimaliai praskaityt klaidas.

Ačiū, dėdė Mariau, bet jau tą žinojau. 

• Parašė po 2 savaičių...
prieš 9 valandas(-ų), Rolex parašė:

hujovai prisiskaitiai. As is alie uzsiakiau, ir po sia diena galiu trinti/skaityti klaidas bet kuriai masinai, programavimai ir t.t 

Turi omeny, kad aš su tuo Delphi galėsiu normaliai dirbt? Ir, kad neateitu čia dar vienas ir nesakytu "TaI sU tOkIu SuPrAtImU" - "dirbtii" turiu omeny nuskaityti klaidas ir diagnozuoti jas, sutvarkyti gedimą. Aišku, suprantu, jog ten tiksliai nenustatysiu tos "ligos" (pavyzdys dabar pirmas klientas bus mūsų draugelis su savo 2000 Volvo S80, žinoma, reikėtu Vida Dice, bet neapsimoka man pirkti kiekvienam modeliui atskirai, nes čia reikės jau kokių 1k€ :D) 

prieš 2 valandas(-ų), Snoop_John parašė:

Turi omeny, kad aš su tuo Delphi galėsiu normaliai dirbt? Ir, kad neateitu čia dar vienas ir nesakytu "TaI sU tOkIu SuPrAtImU" - "dirbtii" turiu omeny nuskaityti klaidas ir diagnozuoti jas, sutvarkyti gedimą. Aišku, suprantu, jog ten tiksliai nenustatysiu tos "ligos" (pavyzdys dabar pirmas klientas bus mūsų draugelis su savo 2000 Volvo S80, žinoma, reikėtu Vida Dice, bet neapsimoka man pirkti kiekvienam modeliui atskirai, nes čia reikės jau kokių 1k€ :D) 

Jeigu nori "tik surasti klaida ir ja istrinti" tai uztenka ir uz 10 euru.  Ir siaip rekomenduociau nusipirkti Autel MaxiCOM MK808, jis brangus, bet darba labai gerai atlieka. gali rasti ir deveta, pasitestuok pirkadamas ir viskas. 

O siaip ieskok kur skaito dtc klaidas, abs ir t.t. 

as pvz namie, atvaziuoja keli zmones i menesi, nuresetinu tpms, abs ar inspection, pasakau kur klaida ir ka tvarkyti, 3-400 i men :D 

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...