Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

McTowny.lt [1.15.2] [Towny] [1.15.2PvP] [Survivial]


Barryga1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kur norėtumete, kad vyktu viso žaidimo veiksmas?  

6 balsai

  1. 1. Kur norėtumete, kad vyktu viso žaidimo veiksmas?

    • Pačio minecraft žaidimo sugeneruotame pasaulyje (Mažiau veiklos, lengviau įsirengti kaimelius)
    • Pastatytame žemėlapyje (Atsiranda daug daugiau veiklos, įvarios užduotys per kurias reikės keliauti per žemėlapį ir t.t, bet sunkiau įsirengti kaimelius)
    • Nesvarbu

Apklausa užrakinta.


Recommended Posts

Untitled-5.jpg.ad62cb485096caf3b8a513f2be440505.jpg

Sveiki, noriu jums forumiečiai pristatyti naują besikuriantį serverį. Galbūt nėra gerai sakyti tiesą, bet mano akimis tai yra teisingiausia. Serveris nėra unikalus, jame nėra neregėtų sistemų ir panašiai. Serveris yra labai minimalistinis ir skirtas auditorijai kuri vertina paprastus, nedidelius serverius. Tikiuosi pavyks man jums sukelti šiek tiek nostalgijos :) 

Serveris yra Towny tipo. Jis yra šiokiais elementais panašus i Factions, bet tuo pačiu turintis ir daug skirtingų elementų. Su šiuo instaliuotu plugin'u galėsite tapti savo pačio/čios sukurto kaimelio Meru/e. Galėsite kviesti naujus gyventojus į savo kaimą, paskirti pareigas kiekvienam savo gyventojui ir taip sukūrę savo bendruomenę plėtoti kaimelį toliau ir kuomet jausitės pasiruošę, galėsite sukurti savo tautą, kurią sudarys ir daugiau kaimelių. Jūs būsite kaip viena stipri arba silpna šalis. Tai priklausys nuo jūsų. 

Šis pluginas, leidžia žaidėjams susiburti ir dirbti kartu. Noriu paminėti, kad kaimelis gyvuos tol, kol mokėsite mokesčius. Kiekvieną dieną, (Skaičiuojant laiką realybėje) jūs privalėsite sumokėti gyvenvietės mokestį, antraip, jis bus nugriautas su visais jūsų gyventojų pastatais. Taip pat, serveryje kaimeliai turės galimybę kariauti tarpusavyje, užgrobinėti vienas kito kaimelius, kurti įvairias taktikas ir diplomatinius ryšius su kitais kaimeliais.

Towny plugin'as suteikia galimybę turėti savo kaimelio banką. Į kaimelio banką įnešti pinigus gali visi gyventojai, o išsigryninti tik kaimelio meras/ė ir jos/jo asistentai. (Asistentai yra viena iš kaimelio pareigų) Įnešti pinigus į kaimelį nėra privaloma, bet tame banke būtina turėti pinigų su kuriais galėtumėte sumokėti mokesčius ar norint nusipirkti naujas žemes. Taip pat, galima paskirti kaimelio gyventojams mokesčius, kurie bus nuskaičiuoti kiekvieną savaitę, skaičiuojant dienas realiu laiku. Jeigu gyventojas nesusimoka, jis yra automatiškai ištremiamas iš gyvenvietės, bet automatiškai mokesčiai yra neįjungiami, juos reikia įjungti su komandomis kurios yra nurodytos mūsų Discord serveryje.

Untitled-6.jpg.1b91a85ddaeeaa75687e7e5510cae00e.jpg

Kalbant apie serverio ekonomiką, ji yra sudėtinga. Stengiausi ją sukurti sudėtingą, bet ne per daug, kad nereikėtų investuoti per daug laiko, norint turėti daugiau, nei naujai atėjęs žaidėjas. Serveryje yra parduotuvė, kurioje kainos yra didelės, o supirkimo kainos labai mažos. (Tik keli daiktai turės didesnę supirkimo vertę) Tokiu būdu, yra skatinama patiems žaidėjams kurti savo parduotuves ir nustatinėti kainas, kurios būtų patrauklios kitiems žaidėjams. Trumpai tariant, serveryje ekonomiką palaikys patys žaidėjai.

Grįžtant truputi atgal ir kalbant apie parduotuves, serveryje yra pastatyti sandėliai, kurių patalpas bus galima nuomotis ir jose statyti savo parduotuves. Sandelių kainos svyruos įvairiai. Kaina priklausys nuo telpamų skrynių kiekio, lokacijos.

 

Untitled-7.jpg.faee7a66fd357fef463a06e823ad8881.jpg

Serveryje egzistuoja tik viena paslauga. Jos kaina yra PWYW (Pay what you want). Tai reiškia, kad ši paslauga neturi konkrečios kainos, o už ją galite sumokėti kiek tik norite ir tam neturėsime mes priekaištų :) 

 

Untitled-11.jpg.5b3ea56613b0e3d118f505470fdb3c42.jpg

Serverio požiūris į cheaterius yra labai griežtas. Žaidėjas bus baudžiamas griežtu banu už smulkiausius sukčiavimus. X-ray, Kill-auros ir kitos pranašumą suteikiančios funkcijos yra netoleruojamos.

Untitled-9.jpg.0618b9b6b7103da7a03d80187b512519.jpg

Susirašykime McTowny Discord'e :) 

https://discord.io/McTowny

Serverio IP: Mc.McTowny.Lt

SERVERIS CRACKED

Redaguota , nario haX0r
Autoriaus pageidavimas.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)
prieš 21 valandas(-ų), sponke parašė:

Nu kažkas naujo nei paprasti survival tipo.. sekmes uzsuksiu.

 

Labai malonu girdėti. Ačiū. :) Kuomet planuosim startuoti, būtinai pranešim, bet iki tol reikės padaryti dar daug darbelių. :)

Pridėta apklausa. Būtų malonu jeigų galėtumete atsakytį į vieną klausimą :)

Redaguota , nario Barryga1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Mini update:

Pastatytas žemėlapyje mini industrinis rajonas (Vienas iš pinigų užsidirbimo būdų)

Padaryti krentatys meteoritai (Juos saugos sargybinis su loot'u viduje)

Nuo šiol, serveryje vienintelis būdas rank-up'intis yra vygdant questus 

Pradėta kurti questus

Pradėta statyti teritorija, kurioje žaidėjai galės nuomuotis namus (Taip žaidėjai galės atsiskirti nuo Town plugino ir žaisti solo su mažesne rizika būti užpultam kitų žaidėjų)

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Šiek tiek pridedu dar informacijos:

Sutvarkyti permissionai,
Pilnai paruoštas industrinis rajonas,
Pilnai paruošta bunkeriukų nuoma (Pigus variantas apsaugoti savo chestus prieš sukaupiant kapitalą įsteigti kaimelį),
Labiau subalansuota ekonomika ir pasunkinta. Serveryje didžioji dauguma pinigų cirkuliuos tarp žaidėjų. Pinigai į serverį ateis tik trėjais būdais:
                Iš įvykdytų Questų,
                Iš naujai atėjusių žaidėjų,
                Resursų pardavimas į serverio parduotuvę.

             Pinigai išeis iš serverio cirkuliacijos dviem būdais: 
                Žaidėjų neaktyvumas, kurie sukaupė nors šiek tiek kapitalo (Ekonomika automatiškai susibalansuos pagal pačių žaidėjų iškeliamas rinkos     kainas. Automatiškai, jeigų žaidėjas kuris turėjo 50% viso serverio kapitalo palieka serverį, žaidėjai tai pajaučia ekonomiškai ir mažina kainas),
                Resursų pirkimas iš serverio parduotuvės (Serverio parduotuvių kainos aukštos norint paskatinti pinigams cirkuliuoti tarp žaidėjų).

Sutvarkyti Questai. Paruoštas vienas rankas. Iš vis bus 65 questai (Ateityje galimai jų dasidės). Kol kas visi dar neparuošti, bet po truputį jie kuriami toliau.

Redaguota , nario Barryga1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Apžiūrėjus projektą, matosi savininko potencialas bendrauti su serverio žaidėjais, išklauso pasiūlymus, domisi kritika tam jog tik padaryti žaidėjams patogesnę aplinką. Visiems paprasto village type pasiilgusiems minecraft fanams siūlau čia pažaisti ir padėti projektui tobulėti bei plėstis - jis to vertas. Pats savo akimis apžiūrėjau projektą, tad ramiai galiu PAREKOMENDUOTI kitiems. 

- Melo

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Geras ir įdomus serveris. Rekomenduoju! Projekto savininkas draugiškas, galima lengvai pabendrauti. Sekmės serverio savininkui su projektu! ;)

P.S Serverio aprašyme matau, kad įsivėlė klaida - serveris skirtas ir nelegaliems žaidėjams, tad jei kas susidomėjote serveriu užeikit, mielai laukiami. 

Redaguota , nario Foot'as
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1362 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...