Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kuris geriau? 8plus ar XS?


Aurimas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

20 minutes prieš, Mantucha parašė:

Daug niunasu yra, 8 pliuso ekranas pigesnis jei sudauzytum, 8+ touch id, xs faceid. Man asmeniskai is 8+ geriau garsai sksmba nes jis aisku didesnis. As turiu x ir jei reiktu rinktis ar 8+ ar xs tai pirkciau xs nes 8 jau atgyvenes.

P.S. XS MAX turėjau omenyje.. Neužrašiau, bet dar geriau max'as. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

iPhone 8 PLUS vis dar LCD ekranas, tuo tarpu iPhone Xs MAX jau turi OLED, asmeniškai man, tai jau vienas didelis pliusas Xs’ui. Taip pat, akivaizdu, kad 8’o dizainas jau yra pasenęs, naudojamas A11 procesorius, tuo tarpu Xs’e jau yra A12, su naujesniu modeliu taip pat gauni vieną papildomą RAM’ą, geresnę kamerą. Asmeniškai, jeigu krypsti link iPhone 8 PLUS, geriau rinkčiausi naują iPhone SE, procesorius naujausias, kamera atnaujinta, bevielis krovimas yra, dizainas toks pats, kaip 8’o, nebent tau labai svarbu dydis, jeigu krypsti link iPhone Xs MAX, aš pasitaupyčiau dar 300€ ir pirkčiau naujausią iPhone 11 Pro Max, gauni geresnę bateriją, papildomą kamerą, nakties režimą fotografuojant, dar naujesnį ir galingesnį A13 procesorių ilgesnį atnaujinimų palaikymą ir kt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Realiai snekant abu telefonai yra identiski. Turejau tiek 8, tiek XS (paprastus modelius ne plus ar max). I tuos parametrus gali net neziuret, abu telefonai tikrai geri. Faktas, kad xs kamera ir baterija siek tiek geresne bus, bet realiai snekant tai labai panasiai. Rinkis, kuris tau labiau patinka ar su mygtuku (touch id) ar su kamera (face id). Mano patirtim tai tikrai apsimokejo pasikeisti (nuo 8 iki XS). Tiek baterija, tiek veikimas yra labai identiskas, bet tavo vietoje rinkciausi xs max tik del vienos priezasties - face id atrakinimo. Nerealiai patogus dalykas, nereikia spaudinet jokiu mygtuku, isivaizduok pasiemi telefona i rankas ir iskarto atrakina telefona su kamera :) Tai va apibendrinus abu telefonai yra identiskai geri, tiesiog pasiziurek kuris tau labiau patinka modelis ir tiek. Ir tas, ir tas pirkinys butu vykes :)

P.S. jeigu domina yra du telefonai pardavime: 8+ raudonas ir 8+ juodas. Pilnos komplektacijos. Bukle 10/10 :)

Redaguota , nario FancySocks
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pats pasirinkau ir naudojų IPhone 11 Pro Max, prieš tai turėjau IPhone 8 plus - iš tikrųjų nelabai ir pastebi tuos pliusus, vien kad ekranas platesnis, nėra useless touch ID. Rekomenduočiau pasižiūrėti į SE naujiausia, nes tikrai keletą dalykų neverta mokėti didelius pinigus. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...