Admin_Norbe

Neveikia komandą /virve

Recommended Posts

Parašė (redaguota)

Labas vakaras,gal kas padėsit susitvarkyti komandą? parašai /virve [ID] rašo,kad surišai,bet toliau gali vaikščioti ar bėgti.

CMD:virve(playerid,params[])
{
       if(PlayerDB[playerid][Direktorius] > 0 || PlayerDB[playerid][Pavaduotojas] > 0 || PlayerDB[playerid][Igaliotinis] > 0)
    {
        new id;
        if(PlayerDB[playerid][Surakintas] == true || PlayerDB[playerid][Suristas] == true)
        {
            ErrorMsg(playerid,"* Jūs esate surištas arba surakintas.");
            return 1;
        }
        if(sscanf(params, "u", id))
        {
            UsageMessage(playerid,"* Surišti/Atrišti pasirinktą žaidėją: /virve [V_P/ID].");
        }
        else
        {
            if(PlayerDB[id][Surakintas] == true)
            {
                ErrorMsg(playerid,"* Žaidėjas yra surakintas.");
                return 1;
            }
            if(!IsPlayerConnected(id))
            {
                ErrorMsg(playerid,"* Tokio žaidėjo nėra.");
            }
            else if(id == playerid)
            {
                ErrorMsg(playerid,"* Tai atlikti sau pačiam sunkiai įmanoma.");
            }
            else
            {
                new Float:x,Float:y,Float:z;
                GetPlayerPos(playerid, x, y, z);
                if(IsPlayerInRangeOfPoint(id, 3, x, y, z))
                {
                    if(PlayerDB[id][Suristas] == true)
                    {
                        if(PlayerDB[id][Surakintas] == false)
                        {
                            TogglePlayerControllable(id, true);
                        }
                        PlayerDB[id][Suristas] = false;
                        new string[144];
                        format(string, 144, "* %s(%i) atrišo %s(%i).", Vardas(playerid),playerid,Vardas(id),id);
                        for(new i = 0;i<=GetPlayerPoolSize();i++)
                        {
                            if(IsPlayerInRangeOfPoint(i, 8, x, y, z))
                            {
                                SendClientMessage(i, PILKA, string);
                            }
                        }                        
                    }
                    else
                    {
                        PlayerDB[id][Suristas] = true;
                        new string[144];
                        format(string, 144, "* %s(%i) surišo %s(%i).", Vardas(playerid),playerid,Vardas(id),id);
                        for(new i = 0;i<=GetPlayerPoolSize();i++)
                        {
                            if(IsPlayerInRangeOfPoint(i, 8, x, y, z))
                            {
                                SendClientMessage(i, PILKA, string);
                            }
                        }
                    }
                }
                else
                {
                    ErrorMsg(playerid,"* Taikinys yra per toli.");
                }
            }
        }
    }
    else
    {
        ErrorMsg(playerid,"* Ši komanda tik mafijozams.");
    }
    return 1;
}
Redaguota , nario Admin_Norbe

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
5 minutes prieš, Mahart parašė:

Ismok koda talpinti i


 

 

Pritariu, nes iskaityt negali net per telefona.

Įdėk toggleplayercontrollable(id,false) ties ta vieta kur suriša, nes mačiau nėta. Jeigu šito nesupranti, kad reikia įdėt, projekto geriau nekurk.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
4 minutes prieš, Michael_Scott parašė:

Pritariu, nes iskaityt negali net per telefona.

Įdėk toggleplayercontrollable(id,false) ties ta vieta kur suriša, nes mačiau nėta. Jeigu šito nesupranti, kad reikia įdėt, projekto geriau nekurk.

Pridėjau.

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
TogglePlayerControllable(id, false);

Įdedi šitą ten kur nustatai:

PlayerDB[id][Suristas] = true;

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį
Parašė (redaguota)
prieš 21 valandas(-ų), intrigantas parašė:

tai ar veikia? beda cia ir yra vienintele, kadangi tu niekur nenustatai TogglePlayerControllable i false

Veikia ačiū!

prieš 15 valandas(-ų), JimmyEXE parašė:
TogglePlayerControllable(id, false);

Įdedi šitą ten kur nustatai:

PlayerDB[id][Suristas] = true;

Dėkoju už pagalbą.

Redaguota , nario Admin_Norbe

Dalintis šį pranešimą


Nuoroda iki šio pranešimo
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

  • eneba
  • eneba
  • eneba



  • SuperGames programele
  • SuperGames programele