Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 47
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Dar viena auka , Kuri negali susigalvoti pats sau nick'a.. Nick'as Santa.. Tokiu žaideju esu mates mu > SantaBK (Mano nick'as!), Css > Santa ir begalo kitu.. :). P.s samp'e mano nickas yra Santas_Smith ...

P.S.S Sveikas atvykęs.

Kas sakė , kad tai tavo slapyvardis? Galbūt prieš tave jis jau turėjo šį slapyvardį. :)

Sveikas atvykęs.

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

Čia yra mūsų su Roliu kiemas aha aha :DDD

O jei rimtai tai sveikas atvykęs žmogau :)

Taip cia musu kiemas, cia mes vadovaujam :D, tokius kaip Revan tai i smelio deze metam, jiem ten vieta, o naujokus leidziam savais pabut , jei pignaudziauja ar irgi vaikai/"debilai" ( ispejimo negalima duot, as cituoju :D ) metam pas Revan i smelio deze :D

Taigi atsirado čia "VIERCHAS" tu kalbi apie smėlio dėže nes tu ten žaidi kas diena, visi tavęs nemėgsta o tau p* nes tu nevėkšla, tai padaryk viena kartą išimti ir nusileisk ant žemės nes tikrai tavo raštas ir tavo bazaras už mano sistros dar lievesnis tai kad sako čia mano kiemas, tu labai klysti čia tavo pragaras čia beveik taves nemėgsta niekas o jis įsivaizduoja kad mėgsta tu sėdi kiauras dienas prie kompo nes neturi draugu. Tu bijai man rodos žmonių, nes tave tėvai laiko uždaryta sklepe. Susitiktume realybej pažėtume, kas aitu į tą smėlio dėže, arba tau ne 15 nes iš elgesio nesimato duočiau tau kokius 11 ar 12. Tai kad užtylk tu kadą nors.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Sveikas atvykęs. Roli ir Revan, dar tokie bairiai bus, gausit abu po įspėjimą.

P.S: Čia tikrai linksma. :D

Rolis juk pradėjo...

Sveikas, atvykęs :)

Verciam beda ant to katras afk :D ne as pradedu, daug temu yra kur prisikabina ants prie manes :) nezadu as vajavotis cia kadangi ir taip ispejimu turiu :D

bambalini nesidiorgink, ko verti taip ir vertinu, paziek gerai ir rasi mano vertinimu ir 8 ir 9 ir 10 :)

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Sveikas atvykęs. Roli ir Revan, dar tokie bairiai bus, gausit abu po įspėjimą.

P.S: Čia tikrai linksma. :D

Rolis juk pradėjo...

Sveikas, atvykęs :)

Verciam beda ant to katras afk :D ne as pradedu, daug temu yra kur prisikabina ants prie manes :) nezadu as vajavotis cia kadangi ir taip ispejimu turiu :D

bambalini nesidiorgink, ko verti taip ir vertinu, paziek gerai ir rasi mano vertinimu ir 8 ir 9 ir 10 :)

Esu vienoje temoje prisikabinęs, bet daugiau tu pradedi, sako nežadu :D Taigi pats pradedi daugiau nežadu.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Sveiki,

As Vardu : Povilas Ponomariovas :P

Gyvenu: Siluteje (tiksliau jos rajone)

Gimimo data: 1996-09-04

Pomegiai: Daugiau sedziu prie mocu negu prie kompiuterio P.S. ka daktarai sako nesam taspats sudas ar tu sedesi prie pc ir mirksi radijacijoje ar dazu ir tepalu bei bendzo kvape ismirkusiame garaze :taika: :labusai: , megstu futbola ir beabejo cs 1.6 ir SAMP

Zodiakas: mergele (man del jo buvo geda db tai totaliai p* B) )

Stengsiuos cia pritapti ir susidraugaut su kuomnors. Tai tikuos mane maloniai cia priimsite ;):);):):P

Nu tai ką, zdarova :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5039 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...