Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Grafuroam: Populiariausias MTA Freeroam serveris


swag

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png.407fcf31c6453a48067a0fccf2119251.png

 

Grafuroam - tai pats populiariausias ir aktyviausias MTA Freeroam serveris. Šioje temoje galėsite plačiau sužinoti apie jo sistemas, kaip pradėti žaisti, ką galite veikti serveryje. 

 

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „simple separator line transparent“

• Bendra informacija

Serverio kalba: Anglų

Serverio IP adresas: 109.230.215.29:22003

Serverio tinklalapis: čia

Serverio discord: čia

 

• Kas yra Freeroam žaidimo stilius ?

Freeroam serverio tipas Jums duodą visišką pasirinkimo laisvę į tai ką Jūs norite veikti, kuom užsiimti bei į kokią serverio veiklą koncentruotis. Serveris Jums gali pasiūlyti įvairiausių veiklų. Nuo tiesiog bendravimo su serverio žaidėjais važinėjant modded automobiliais, kurių serveris gali pasiūlyti net 38 iki tokių veiklų kaip karas, kuriame susirenka labai daug žmonių, šaudosi, kelia savo žaidėjo lygį bei tobulėja.

 

• Kaip pradėti žaisti ?

Vos tik prisijungus į serverį Jūs išvysite štai tokią lentelę kuri prašys, kad prisijungtumėte. Apačioje galite matyti kaip susikurti naują žaidimo paskyrą ir pradėti žaidimą.

prisijungimas.gif.faa31414583d8da057633dd80cdba1d9.gif

 

• Serverio sistemos

?️ Klanų sistema - klanų sistemą galima apibūdinti paprastai - tai yra komanda. Serveryje egzistuoja labai daug klanų kurie konkuruoja vienas tarp kito. Taipogi galite įsigyti savo klaną kurio kaina 10 eurų visam laikui. Perkant klaną galite pasirinkti jo spalvą, tagą, pavadinimą, gaunate klano valdymo panelę kurioje galite rašyti klano informaciją/aprašymą, klano žinučių sistemą, rangų sistemą su kuria galite duoti tam tikras privilegijas klano nariams.

?️ Lygių sistema - serveris turi 100 lygių sistemą. Gaunant XP už žaidėjų žudimą, eventų pergales. Lygio kėlimasis į 100-inį tikrai reikalauja daug laiko, todėl veiklos tikrai netrūks.

?️ Eventų sistema - serveryje yra daug įvairiausių eventų kuriuos galite rasti paspaudę F6. Eventų yra įvairių - nuo race, iki survival kaip PUBG žaidime.

Eventų pristatomasis video

 

 

?️ Ginklų skills sistema - Serveryje egzistuoja ginklų lygio kėlimo sistema. Pasiekę su ginklu 1000 killų - jo lygis pakylą. Pvz: pasiekus 1000 killų su MP7 gausite double MP7 ir t.t.

 

Ir dar daug visko laukia Jūsų šiame serveryje! Visi esate laukiami!

 

P.S. Tai nėra SA:MP serveris. Tai yra MTA serveris. MTA klientą galite rasti čia

Redaguota , nario Zanz
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 1 mėnesio...

Gan išties įdomiai viskas, atrodo. Vietose žinoma, matosi kopijuota iš ( event ) pusės. Nes jau esu matęs tokią sistema, tik kitu pavadinimu. Na o kaip MTA serveris, tai reikėtu galbūt nurodyti kokio lygmens žaidimas omenyje turiu kokie vartotojai gali jungtis. Nes kadangi žaidimas yra modintas ir ne visi šiais laikais gali turėti "Monstrus" kompiuterius su i7 inteliu ar 32GB RAM :D ( kalbant apie lag'ą). Ar serveris pilnai optimizuotas iš kodo pusės ar ne. Labai, tavo aprašyme trūksta detalių paminėtu apie serverį. Bet ką palinkėsiu sėkmės jūsų projektui, tegul bando kopti į aukštumas. Tai tik mano asmeninė nuomonė ką dabar pamačiau tiek iš video tiek perskaitęs jūsų minimalų aprašymą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 1525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...